"images/sto/misc/logo.jpg" grafik dosyası hatalı olduğu için gösterilemiyor.
images/sto/misc/menu.jpg
images/sto/boxlogo.jpg
Duyuru Bölümü.

Duyuru Ekle.

>> Eklenicek Olan Duyuru veya Grafik
Speed Links.
» Kategori Basligi.
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
  »Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
    » Kategori Ismi
     » Kategori Ismi
     » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
» Kategori Basligi
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
    » Kategori Ismi
    » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
Link Değisimi
  » Milon4.Com
  » TurkvB
  » Site Ekle
  » Site Ekle

Geri git   TsubasaTR® > TsubasaTR.Net Team® Geri Dönüşüm Forumu > Çöp Kutusu
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Forumları Okundu Kabul Et

Çöp Kutusu Kırık Link,Güncelliğini Yitiren Konular,Sona Eren Etkinlikler Vs...

Yeni Konu aç  Konu Kapatılmıştır

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 12-04-2008, 20:05   #41 (permalink)
Hiena - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ünvan :Başkan Yrd.
Tecrübe Puanı: 100 Hiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud of

Kotalı kullanıcıyım. Hem o da değil, CD sini alacağım da, hep unutuyorum. Yarın unutmazsam alacağım. Bir an önce alıp - yükleyip - deneyeyim şunu da, bakarsın kısa süre sonra bende bu şekilde patchler yaparım.

Yaklaştım iyice geliyorum
Her insan biraz ölüdür

Biz de biraz ölüyüz
Ölüler ki bir gün gömülür

İçimizde ki ölüler
Dışımızda ki ölüler

İnsan yaşıyorken özgürdür

Konu Hiena tarafından (08-25-2009 Saat 22:08 ) değiştirilmiştir..
Hiena isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Alt 12-05-2008, 00:23   #42 (permalink)
Cruijford - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ünvan :Yeni Transfer
Tecrübe Puanı: 33 Cruijford has a spectacular aura aboutCruijford has a spectacular aura aboutCruijford has a spectacular aura about

Yok be tolga ben biraz baktım adamlar o kadar profosyonel ama yine de hata yaşıyorlar o patchlerin hatası bol oluyor birde her pes için yeni kodlar yazıldığından her sene yeniden sıfır baştan öğrenmen gerekiyor her sene zaten bu iş için kullanılan program güncelleniyor ben bayadır takip ediyorum pes'i bu işe hiç girme derim sende çalışıyor millette çalışmıyor bir-iki hata ihtimalide yok ki tonlarca hata ihtimali var kimi başka yere kurmuş pesi kimi daha önce yama yapmış kimi pesi yüklerken hata almış sonradan unutmuş hatalı üstüne yamaya kalkmış kimisi işletim sistemindeki bozukluk yüzünden yapamamış da suçu gelmiş patche atmış daha uzuyorda gidiyor bu liste yamayı uygulamayı bilmeleri bile çoğu zaman sorunsuz çalıştırmaları için yetmiyor. pes 6'nın son patchi var tsl 2009 diye onda yaşanan hataları görsen saymakla bilmez en az 100 sayfa hata konuşuldu oysa patchi çıkaran ekip bu işin en usta ekibi ayrıca kendilerinde sorunsuz çalıştığını ısrarla söylüyorlar ama millet kimbilir hangi nedenden dolayı yapamıyor yamayı sonrada geliyor yamayı yapanıda karalıyor emeklerede hakaretler yağdırıyor. PES dünyası için uğraşma değmez ve tüm verdiğin emekler 1 yıl sonra unutulup gidiyor ama özellikle son yaptığın şu final hackin bana göre ct 2 nin kendisinden daha çok tutacak bir çalışma ve eminim uzun yıllar hatırlanacak bir emek.

Konu Cruijford tarafından (12-05-2008 Saat 00:45 ) değiştirilmiştir..
Cruijford isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Alt 12-05-2008, 11:42   #43 (permalink)

Tecrübe Puanı: 100 Hiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud of

Evet haklısın. ama benden bişey kaçmaz. ben istedikten sonra inan hiçbirşey elimden kurtulamaz. yeterki bişeye karar vereyim.

Patchlerde sorun olduğunu sanmıyorum. bu sorun kullancıların işin özü iyice kavrayamamalarından kaynaklanıyor. verilen yöntemleri, uygulamaları harfiyen yerien getirmeyip, üsten savma bakıp geçmek ve tam anlamıyla yoğunlaşmadan sonuca varmayı amaçladıkları için üstesinden gelemeyip, suçu yapanlara atıyorar. tabi hatalarda var bu yamalarda. muhakkak vardır da. ama inan tam anlamı ile bu işi kavrayıp, özümsedikten sonra aslında çok basit bir iş olduğunu anlıyorsunuz.

Ben şimdi ne kadar baksam incelesem boş. çünkü kafamda başka şeyler var ve bunun için hazır değilim. ama hazır olduğum an, önce CD' sini alacam, sonra başına kurulup adım adım uygulayacam. ve bunu başarmakta hiçte zor değil. bir kere kavrayıp, kurup, birkaç kezde oynayıp neyin ne olduğunu, bunalrın mantığını çözdükten sonra benzerlerini hatta daha iyisini yapmam bile içten değil.

Her insan biraz ölüdür

Biz de biraz ölüyüz

İçimizde ki ölüler
Dışımızda ki ölüler

Alt 01-09-2009, 20:30   #44 (permalink)

Tecrübe Puanı: 25 masterkas3 Bir Yolda Daha :)

aga bi kitserverne açıklasana
masterkas3 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 01-10-2009, 13:47   #45 (permalink)

Kitserver Pro evolution soccer 3-4-5-6-08 serileri icin hazırlanan, oyuna forma, top, stadyum, saç ve yüz tipi gibi özellikler eklemek için kullanılan bir yamadır. gerisini, yapılması gerekenleri arkadaşımız 1. sayfa da anlatmış.

Her insan biraz ölüdür

Biz de biraz ölüyüz

İçimizde ki ölüler
Dışımızda ki ölüler

Alt 01-31-2009, 07:57   #46 (permalink)

Tecrübe Puanı: 27 prens001 Bir Yolda Daha :)

paylaşım güzel elinize sağlık
prens001 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 07-20-2009, 20:57   #47 (permalink)

Tecrübe Puanı: 27 egit Bir Yolda Daha :)

ya arkadaşlar linkler bozuk çıkıyo bi bakarsanız ii olurdu şimdiden tşk ederim
egit isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 07-06-2010, 21:58   #48 (permalink)
Cyber-Warrior - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ünvan :ChessMaster®
Tecrübe Puanı: 100 Cyber-Warrior has a brilliant futureCyber-Warrior has a brilliant futureCyber-Warrior has a brilliant futureCyber-Warrior has a brilliant futureCyber-Warrior has a brilliant futureCyber-Warrior has a brilliant futureCyber-Warrior has a brilliant futureCyber-Warrior has a brilliant futureCyber-Warrior has a brilliant futureCyber-Warrior has a brilliant futureCyber-Warrior has a brilliant future

Ben Şimdi Baktım Megaupload Linkleri Çalışıyor Bizzat Denedim İndirdim...
Cyber-Warrior isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 07-14-2010, 00:29   #49 (permalink)
legend2002 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 18 legend2002 Bir Yolda Daha :)

thank you ........
legend2002 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Yeni Konu aç  Konu Kapatılmıştır

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil