Evet haklısın. ama benden bişey kaçmaz. ben istedikten sonra inan hiçbirşey elimden kurtulamaz. yeterki bişeye karar vereyim.
Patchlerde sorun olduğunu sanmıyorum. bu sorun kullancıların işin özü iyice kavrayamamalarından kaynaklanıyor. verilen yöntemleri, uygulamaları harfiyen yerien getirmeyip, üsten savma bakıp geçmek ve tam anlamıyla yoğunlaşmadan sonuca varmayı amaçladıkları için üstesinden gelemeyip, suçu yapanlara atıyorar. tabi hatalarda var bu yamalarda. muhakkak vardır da. ama inan tam anlamı ile bu işi kavrayıp, özümsedikten sonra aslında çok basit bir iş olduğunu anlıyorsunuz.
Ben şimdi ne kadar baksam incelesem boş. çünkü kafamda başka şeyler var ve bunun için hazır değilim. ama hazır olduğum an, önce CD' sini alacam, sonra başına kurulup adım adım uygulayacam. ve bunu başarmakta hiçte zor değil. bir kere kavrayıp, kurup, birkaç kezde oynayıp neyin ne olduğunu, bunalrın mantığını çözdükten sonra benzerlerini hatta daha iyisini yapmam bile içten değil.
İçimizde ki ölüler Dışımızda ki ölüler
İnsan yaşıyorken özgürdür
|