2009 Yaz Ayı İçinde Gerçekleşecek TR.NET Projeleri...
Öncelikle Kendimden bir kaç cümle kurmak istiyorum..Uzun süredir sitede yokum..Malum İŞ Hayatı artık yaşta aldı gidiyor..Yogun bir dönemdeyim.Ancak Yaz Ayı ile beraber işimdeki yükler azalacak ve tekrar sitede olacağım..Sitemizde İlgili Projelerimi Sizlerle Paylasıyorum..
1.TsubasaTR.NET Radio..
içerik : istek müzik saatleri olacak, CT Soruları Olursa Canlı Yayında Cevaplanacak.,CT Hack Oyunları İle İlgili yeni oyunlarla ilgili bilgiler sunulacak..Ayrıca Günlük PC-PS Oyunları Hakkında Bilgiler verilecek..VS.VS.VS..anlayacağınız cok uzun soluklu bir projemiz var..
2. Engilish Tsubasa TR.NET FORUM..
içerik : Sadece İngilizcenin hakim olduğu yabancı üyelerimiz için accağımız bir forum olacaktır.Sadece Captain Tsubasa Animesi & Mangası Konuşulacaktır...Yurt Dışındaki İnsanlara,üyelerimize buradan destek verilecektir.
3. Tsubasa TV Projesi... ( Beklemede )
İçerik : tam olarak bu konuda net bişiler olmadığından beklemede olan projedir.Sadece Tsubasa değil bir çok anime & manga içerikte olabilmesi düşünülmektedir..Tamamen Farklı bir ortam sunmak amaç olacaktır.
4.Tsubasacıların Yogunlukta oldugu sehirlerde halı saha macları olacaktır..Bu konuyu gerceklestirmeyi bizzat kendim cok istiyorum
5.GİZLİ ( Sadece Kurucunuzun Bileceği Projedir.) Herkese Süpriz Olucaktır..
Şimdilik Açıklamak istediklerim bunlar...Ara ara diğer aklımdakileride sizlerle paylasacağım..
Herkese Selamlar; iyi çalışmalar
Birde acı biberi oldu bu dargınlık
Bakışlarında yokluk
Gülüşlerinde sessiz bir elveda…
Şimdi , şimdi demişken ;
Yıllar.. hani o yıllar…
Sana bana bize neler katmıştı.?
Sorular hep kudurur içimde
Yanıt veren yok
Şiirler sadece şiir oldukları için var.
Peki ya sorular….?
Yalan olduğuna inandırdım kendimi
Herşeyi olduğu gibi kabullendim
Neydi ben deki bu değişim ?
İnan, inan ki hangi soruyu sorsan,
Hangi tümleci koysan özne yerine,
Yine yanıtsız , yine kelamsız…
Bardak bardak- oluk oluk akıyor birşeyler…
Yalnızca yıllarmıydı bizden geçen,
Yoksa acı tatlı hatıralar mı…?
Hiç plaktan müzik dinledin mi dargınım?
Ben dinledim… Bom boş bakışlarda dinledim hemde…
Her dinleyişte birşeyler ürperdi benliğimde…
Tek bir cevap için ne kadar çabalasamda…
Geç kalıyorum her zaman yarına..
Şehrin kuru gürültüsünden bir ‘’hav’’ duyar gibi
İstanbul’un karanlığında kendimi hırpalar gibi
Gecenin suküt etmesini beklerken,
Sonu olan yine ben oluyorum…
Bana bir kez sorsaydın eğer,
Kızgın bir bakışta yeterdi konuşmam için
Yada bir güvercin, yada yada yada…
Ama bilki ;
Bil ki söylerdim …
Herşeyin, ama tüm herşeyin;
Anın, zamanın, günün , tarihin, saatin, yılın, beklemenin, ağlamanın, gülmenin… ve belkide öksürmenin… ......................
4.madde hariç hepsi benim için güzel projeler/çalışmalar... Çünkü ben sizlere çok uzağım ve zaten sağlık sorunlarım nedeni ile birkaç yıl önce futbol hayatım bitti. Ama bunlar olmasa, oynamak/sizinle bir araya gelmek isterdim.
İngilizce bölüm çok iyi olacak... Zira Dünya çapında tanınan bir siteyiz ve çok yabancı üyemiz var ve sürekli yeni katılımlar oluyor... Bu da yabancı arkadaşlara güzel bir haber olacak ve ayrıca onlarla daha iyi kaynaşmış olacağız.
Tsubasa radyo işide çok güzel düşünülmüş... Yakışır TsubasaTr.Net' e...
5.Projeyi de merak ettim doğrusu? Eminim çok güzel bir şeyler düşünüyorsundur. Zaten senden aksi yönde bir şey düşünülemez ki...
Şimdiden Kolaylıklar ve Başarılar Dilerim Abi... Sabırsızlıkla Bekliyorum... Ayrıca Bu Konularda Yapabileceğim Birşey Varsa, Elimden Geleni Yapmaya Hazırım...
Konu Hiena tarafından (12-05-2009 Saat 16:34 ) değiştirilmiştir..
4.Tsubasacıların Yogunlukta oldugu sehirlerde halı saha macları olacaktır..Bu konuyu gerceklestirmeyi bizzat kendim cok istiyorum bunda yaş farketmiyor dime
işte böyle güzel oldu umarım düşündüklerimizi uygulama fırsatı buluruz bide
hiena eğer senin olduğun bir bölgedede olursa sende hakem olursun
son olarak arkadaşlar istanbulda olursa valla ben defans oynuyorum ama
çok hızlı çalıma kalkmayın ha biraz baltayımdır söylemesi ayıp iran maçındaki adamlar gibiyim:)))))))