"images/sto/misc/logo.jpg" grafik dosyası hatalı olduğu için gösterilemiyor.
images/sto/misc/menu.jpg
images/sto/boxlogo.jpg
Duyuru Bölümü.

Duyuru Ekle.

>> Eklenicek Olan Duyuru veya Grafik
Speed Links.
» Kategori Basligi.
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
  »Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
    » Kategori Ismi
     » Kategori Ismi
     » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
» Kategori Basligi
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
    » Kategori Ismi
    » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
Link Değisimi
  » Milon4.Com
  » TurkvB
  » Site Ekle
  » Site Ekle

Geri git   TsubasaTR® > TsubasaTR.Net Team® Geri Dönüşüm Forumu > Çöp Kutusu
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Forumları Okundu Kabul Et

Çöp Kutusu Kırık Link,Güncelliğini Yitiren Konular,Sona Eren Etkinlikler Vs...

Yeni Konu aç  Cevapla

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01-19-2008, 15:47   #1 (permalink)
Hiena - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ünvan :Başkan Yrd.
Tecrübe Puanı: 100 Hiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud of

Standart forumda ilk ve tek

işte link:
Link Görüntüleyemezsiniz Üye Olmanız Gerekiyor ?

Evet arkadaşlar ct 2'de yeni bir buluş yaptım.fluminense yani ilk maçtaki rakibimizi kaleci hariç 10 futbolcusuyla aldım.hemde birebir ten saç,forma,ten rengide dahil.bunu nasıl bulduğumuda anlatayım hex editörü biliyorsunuz işte orda find searc bölümüne sao paolo'nun ilk 11'nin kodlarını girdim,sonra onların yerine yani 03,04,05,06 diye gidiyor ya 00,00,00 kodlarını girdim ve ilk takımın bütün oyuncularını almış oldum yanlız kaleciyide 00 olarak girdiğimde onuda aldım ama bize şut çekillip gol yedikten sonra oyun kilitleniyor o yüzden o isimsiz kalecilere birebir benzeyen makoto souda'yı aldım. normalde hile bölümden mesela 0360-09-00 00 yaptığınızda karşı tarafın 9 numarası sizin oyuncunuz oluyordu ama gol olduktan sonra oyun kilitleniyordu hex editörden girince böyle bişi olmuyor.ama ilginç olan neden 00 olarak girdiğinde sadece ilk takımın oyuncularını alabiliyoruz onu anlamadım.galiba öbür takımların kodları başka rakamları ifade ediyor.ama buda bi gelişmedir araştırmalarım devam ediyor diğerlerinide zamanla çözeceğim inşallah.
işte bunu sizlerle paylaşmak istedim bundan yola çıkarak elbirliğiyle herkes bildiklerini paylaşırsa bu şekilde tüm kodları çözeriz.

Yaklaştım iyice geliyorum
Her insan biraz ölüdür

Biz de biraz ölüyüz
Ölüler ki bir gün gömülür

İçimizde ki ölüler
Dışımızda ki ölüler

İnsan yaşıyorken özgürdür
Hiena isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Alt 01-19-2008, 16:55   #2 (permalink)
Kojiro Hyuga - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ünvan :As Takım
Tecrübe Puanı: 102 Kojiro Hyuga is a glorious beacon of lightKojiro Hyuga is a glorious beacon of lightKojiro Hyuga is a glorious beacon of lightKojiro Hyuga is a glorious beacon of lightKojiro Hyuga is a glorious beacon of light

Standart Ynt: forumda ilk ve tek

çok güzel olmuş şimdi oynadım ama oyuncu isimlerine özen gösterebilirsin mesela japon ismi yerine türk isimleri koy öyle daha güzel olur ayrıca gerçekten gzel olmuş....
Kojiro Hyuga isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Alt 01-19-2008, 17:59   #3 (permalink)
yasarumit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 115 yasarumit is a glorious beacon of lightyasarumit is a glorious beacon of lightyasarumit is a glorious beacon of lightyasarumit is a glorious beacon of lightyasarumit is a glorious beacon of lightyasarumit is a glorious beacon of light

walla baya güzel bi hack olmuş gibi ama yarın indirip deniyeceğim...
saol

Sizin için avatar yapmamı istiyorsanız:

Gladiatus karakterime destek için:

FaceBook Naruto karakterimle aynı takımda olmak için:
yasarumit isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 01-20-2008, 07:27   #4 (permalink)
Captain Serhat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 57 Captain Serhat is just really niceCaptain Serhat is just really niceCaptain Serhat is just really niceCaptain Serhat is just really nice

saolasın.iyi kodlar bulmuşun ama bizim en çok aradığımız kod takım kodudur.yani hollanda yı direk kendi takımına getirme gibi.ben çooooooooooooooooook baktım ama bulamadım.sen bakabilirsen çok ama çok sevinirim.tekrar teşekkürler.böle olduğu için baya zorlu olcak oyun. :D
Captain Serhat isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 01-20-2008, 12:04   #5 (permalink)
NBA01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 49 NBA01 Yakında Ünlü Olacak :)

bende denedim 01 leri 2B yaptım santananın kodu die baktım gene tsubasa bi baktım driver su şut çekerken özel sahne resminin formasının rengini mavi yapmışım.çok karışık iş bunlar.ama buucam.
Alt 01-20-2008, 12:10   #6 (permalink)

Bi kaçtane daha kod değiştirim dedim.bu seferde sao paulonunu ilk takımın şarkısısnın melodisine ufak değişiklikler yapmışım bi bakın şarkı bence böle daha güzel oldu. ;D ;D ;D

Buradan indirin
Alt 01-20-2008, 13:02   #7 (permalink)
Hiena - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ünvan :Başkan Yrd.
Tecrübe Puanı: 100 Hiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud of

sağol kojiro hyüga. bu aynı oyuncuların isimleri yok kendimiz isim verme konusunda ise hala isim değiştirme kodlarını bulamadım bilen varsa paylaşsın bende değiştiririm.
sende sağol captain serhat valla takım kodlarını bende bulamadım çok karmaşık ama uğraşıyorum bulabilirsem paylaşırım ama aşagıdaki linkte bizim soa paolodan 6 numaralı battısta'nın forma rengini almanya,hollanda ve italya forma renkleriyle değiştirdim aşagıda virtuanes emulatörü var ordan hile kodları almanyanın 2,3,4,6,numarı oyuncularının yerine battıstanın kodlarını girdim diger oyuncular schneider,kaltz,müller zaten kodlarını girip aldım almanyanın müziğinide girince alman milli takımını yönetmiş oluyoruz.battıstanın saç,forma,şort renkleri birebir yani sırıtmıyor zaten normal orjinal kadrodaki isimsiz oyuncuların hepsi aynı burda fark hepsinin ismi battista.şimdilik 3 takım yaptım daha sonra bütün takımları yapacam.
3 farklı rom yapmamın sebebide mesela italya romunda batıstanın forma rengi beyaz,mavi siz italyayı açtığınızda normal oynarsınız ama o romla hollandayı açtığınızda yine italyan formasıyla çıkar o yüzden hepsini kendi romundan açacaksınız zaten hepsinin klasöründe hangi takım olduğu yazıyor.zaten bunu ilk takım sao paoloyu açtığınızda da battıstanın hollanda romunda turuncu,italya romunda beyaz-mavi,almanyada ise beyaz-siyah olduğunu görürsünüz.herkese iyi eğlenceler şimdi bu 3 takımla istediğniz takıma karşı oynayabilirsiniz.
ha bu arada enerji ve level oyuncudan oyuncuya düşük veya yüksek olabilir bu takımdan takıma değişir siz artık kendinize göre ayarlarsınız.

hile kodları bu virtuanes emulatörünün içinde hile kodu/yükle dedikten sonra dosya türünü all files yaptığınızda 3 takımıda görürsünüz ordan istediğinizi seçersiniz

emulatör linki:

rom linki:

linkler düzeltildi...

Yaklaştım iyice geliyorum
Her insan biraz ölüdür

Biz de biraz ölüyüz
Ölüler ki bir gün gömülür

İçimizde ki ölüler
Dışımızda ki ölüler

İnsan yaşıyorken özgürdür
Hiena isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 01-20-2008, 16:28   #8 (permalink)

kardes bide dosyaları kaydederken sonlarına ''.nes'' uzantısını eklesen daha güzel olurdu hani bilmiyenler açısından
Alt 01-20-2008, 16:32   #9 (permalink)
Kojiro Hyuga - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 102 Kojiro Hyuga is a glorious beacon of lightKojiro Hyuga is a glorious beacon of lightKojiro Hyuga is a glorious beacon of lightKojiro Hyuga is a glorious beacon of lightKojiro Hyuga is a glorious beacon of light

hiena artık emu linkine gerek yoktu ama eklediğin için saol çok haria olmuş denedim yanlız bu seferde topu batistaya attığımız zaman beyaz kısımlar hafiften pembeleşmeye başladı ama olsun gerçekten güzel olmuş ellerine sağlık....
Kojiro Hyuga isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 01-21-2008, 02:52   #10 (permalink)
yasarumit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 115 yasarumit is a glorious beacon of lightyasarumit is a glorious beacon of lightyasarumit is a glorious beacon of lightyasarumit is a glorious beacon of lightyasarumit is a glorious beacon of lightyasarumit is a glorious beacon of light

ilk oyunda isimler oturmadığı için beyenemdim...
ikinciyi ise yapamadım...verdiğin .rar dosyasının içindeki dosyalarda uzantı yok

Sizin için avatar yapmamı istiyorsanız:

Gladiatus karakterime destek için:

FaceBook Naruto karakterimle aynı takımda olmak için:
yasarumit isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Yeni Konu aç  Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil