sağol kojiro hyüga. bu aynı oyuncuların isimleri yok kendimiz isim verme konusunda ise hala isim değiştirme kodlarını bulamadım bilen varsa paylaşsın bende değiştiririm.
sende sağol captain serhat valla takım kodlarını bende bulamadım çok karmaşık ama uğraşıyorum bulabilirsem paylaşırım ama aşagıdaki linkte bizim soa paolodan 6 numaralı battısta'nın forma rengini almanya,hollanda ve italya forma renkleriyle değiştirdim aşagıda virtuanes emulatörü var ordan hile kodları almanyanın 2,3,4,6,numarı oyuncularının yerine battıstanın kodlarını girdim diger oyuncular schneider,kaltz,müller zaten kodlarını girip aldım almanyanın müziğinide girince alman milli takımını yönetmiş oluyoruz.battıstanın saç,forma,şort renkleri birebir yani sırıtmıyor zaten normal orjinal kadrodaki isimsiz oyuncuların hepsi aynı burda fark hepsinin ismi battista.şimdilik 3 takım yaptım daha sonra bütün takımları yapacam.
3 farklı rom yapmamın sebebide mesela italya romunda batıstanın forma rengi beyaz,mavi siz italyayı açtığınızda normal oynarsınız ama o romla hollandayı açtığınızda yine italyan formasıyla çıkar o yüzden hepsini kendi romundan açacaksınız zaten hepsinin klasöründe hangi takım olduğu yazıyor.zaten bunu ilk takım sao paoloyu açtığınızda da battıstanın hollanda romunda turuncu,italya romunda beyaz-mavi,almanyada ise beyaz-siyah olduğunu görürsünüz.herkese iyi eğlenceler şimdi bu 3 takımla istediğniz takıma karşı oynayabilirsiniz.
ha bu arada enerji ve level oyuncudan oyuncuya düşük veya yüksek olabilir bu takımdan takıma değişir siz artık kendinize göre ayarlarsınız.
hile kodları bu virtuanes emulatörünün içinde hile kodu/yükle dedikten sonra dosya türünü all files yaptığınızda 3 takımıda görürsünüz ordan istediğinizi seçersiniz
emulatör linki:
Link Görüntüleyemezsiniz Üye Olmanız Gerekiyor ?
rom linki:
Link Görüntüleyemezsiniz Üye Olmanız Gerekiyor ?
linkler düzeltildi...
Yaklaştım iyice geliyorum
Her insan biraz ölüdür
Biz de biraz ölüyüz
Ölüler ki bir gün gömülür
İçimizde ki ölüler
Dışımızda ki ölüler
İnsan yaşıyorken özgürdür