Şuan, şu dakikadan itibaren sitemize yeni bir görünüş getirmek için çalışmalara başlamış bulunmaktayız. Bunun ilk çalışma örneği olarak tarafımdan yapılan "Yeni mesaj var/yok" resimleri eklenmiştir. Bu çalışmaların sıradaki ayağı ise rütbe resimleridir.
Henüz konu netlik kazanmasa da sitemize yeni bir görünüş kazandırmak açısından yakında sitemize yeni bir banner (en yukarıdaki resim), yeni temalar ve görsel özellikler dışındaki bazı özelliklerin eklenmesi muhtemeldir...
Ayrıca bunlar dışında kendi açacağım bazı konular ile üye avatar ve imzalarına da hareket getirmeyi düşünüyorum. Umarım bu projeyi de başarı ile yürüteceğim...
Bu konuda yardım etmek isteyen üyelerimiz olur ise; Photoshop konusunda kendisine güvenen arkadaşlarımız bana özel mesajdan ulaşıp yardım edebilirler.
Bizi takip etmeye devam edin... TsubasaTR.net yönetimi
Diğer çalışmalarının da aynı güzellikte ve önemde olacağını düşünüyorum. Seni izliyoruz Yaşar.
Başarılar...
Konu Hiena tarafından (09-10-2011 Saat 01:39 ) değiştirilmiştir..