Kusura bakmayın, ben konuyu yeni gördüm de...
Güzel konuya değinmiş Mustafa... De, Mahir'in de dediği gibi bunun önüne geçemezsin. Birçok kişi
bu paylaşımları alır, uygular, bunlar sayesinde kendi çapında çalışma yapar, paylaşır ve o paylaşımına yorum alır. Ama bu aldığı taktir ve teşekkürün temeline inmez, o temele kendisi de bir kürek vurmaz. Yani anlatmak istediğim, bu işini gördüğü başlıklardaki paylaşımlara yorum da bulunmaz. Bu ister- istemez olacaktır. Bu konuda duyarlı birkaç kişi var ve onlarda konuları takip edip, yorumda bulunuyorlar zaten. Mesela buraya üye olup, bu bilgileri alıp, başka siteler için çalışma yapıp, oralara paylaşanlarda var. Ben bunu, daha bu kodları ilk paylaştığım günden itibaren biliyordum zaten (Onlardan kendim adına ve sitem adına bir beklentim yok. Ki zaten herkesçe, bu sundukarı veriye nereden ulaştıkları bilinir). Ama onlar yüzünden, bu sitede bu paylaşımları bekleyen gerçek emek ve kadir-kıymet bilen, bunların karşılığında buraya faydalı olacak kişileri de gözardı edemezdim. Ve ben bugün buradaki tüm paylaşımlarımı, bu değerli, şahsiyet sahibi, gerçek emekçiler için paylaştım...
Ha, bu paylaşımların, bura dışında başka bir yerde paylaşılması hususundaki tavrım ise ilk günden itibaren son derece kesin ve nettir. Bu paylaşımlar, bura dışında hiçbir yerde iznim dahilinde bile yayınlanmayacaktır. Tsubasatr.net sitesi için özel olarak yapılmış/paylaşılmış çalışmalardır. Ve tüm bu paylaşımlarım bu siteye aittir. Ben yarın-bir gün bu sitede bir daha olmayacak olsam bile, bu paylaşımlar, bu siteye aittir. Sahibi ve de muhatabı da Tsubasatr.net Yöneticileridir. Ve arkadaşlarımın da benimle aynı düşünceye sahip olduklarına eminim.