"images/sto/misc/logo.jpg" grafik dosyası hatalı olduğu için gösterilemiyor.
images/sto/misc/menu.jpg
images/sto/boxlogo.jpg
Duyuru Bölümü.

Duyuru Ekle.

>> Eklenicek Olan Duyuru veya Grafik
Speed Links.
» Kategori Basligi.
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
  »Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
    » Kategori Ismi
     » Kategori Ismi
     » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
» Kategori Basligi
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
    » Kategori Ismi
    » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
Link Değisimi
  » Milon4.Com
  » TurkvB
  » Site Ekle
  » Site Ekle

Geri git   TsubasaTR® > TsubasaTR.Net Team® Geri Dönüşüm Forumu > Çöp Kutusu
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Forumları Okundu Kabul Et

Çöp Kutusu Kırık Link,Güncelliğini Yitiren Konular,Sona Eren Etkinlikler Vs...

Yeni Konu aç  Konu Kapatılmıştır

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 09-25-2009, 15:21   #1 (permalink)
BEST

Wbtr Herkes Okusun @@

Bakın ben sanal ortamda altinfener38 nickli bir üyeyim
ve benim paylaşmış olduğum kodların hepsini ALINTI olmadan
ALINTERİ ile buldum kodlardır.Bunun için sitede hack paylaşımı yapan bir arkadaşın
(ismini vermek istemiyorum.)Emeğe saygısızlığını gördüm.
Sizlere emeğe saygılı olduğunuzu ispatlamanız için Rep. sistemi verdik
Ama sakın yanlış filan anlamayın size "Bana rep varin" demiyorum.
Zaten bu konu sadece benim için değil
Tolga abi,Serkan abi,Mahir abi,.. vs için de geçerli.Onlar da alınteri ile buldukları kodları paylaşıtılar/paylaşıyorlar.
Bu kod ve paylaşımları bulmanın ne kadar zor ve değerli olduğunu anca sizde bir siteye paylaşım yapınca anlarsınız.
Eğer bu anlattıklarımı okudu iseniz;
1-)Bu mesajda sadece rep'i iyi değerlendirin demedim.
2-)çALINTI yapmak benim kodlarım için kesinlikle yasaktır!
3 ve son-)Eğer beğendiğiniz yada beğenmediğiniz konu olursa,o konuya ait en az bir mesaj atın.

İşte bu yazdıklarımı yapmıyor iseniz birdaha Benden Hex ile ilgili hiçbir bilgi alamazsınız.
Emeğe saygınızı Bu saydığım kişiler dahil tüm alınteri olan mesajları
değerlendirirseniz o zaman anlarız.
***Eğer bu yazdıklarım size birşey çağrıştırmamışsa Benim başka yapabileceğim birşey yok.

MOD NOT:Bu mesajı kesinlikle editlemeyin çünkü o kadar emeğe saygısız arttı ki bu mesajın yazılması gerekiyordu.

Konu BEST tarafından (09-25-2009 Saat 18:17 ) değiştirilmiştir..

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Alt 09-25-2009, 18:05   #2 (permalink)
Cyber-Warrior - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ünvan :ChessMaster®
Tecrübe Puanı: 100 Cyber-Warrior has a brilliant futureCyber-Warrior has a brilliant futureCyber-Warrior has a brilliant futureCyber-Warrior has a brilliant futureCyber-Warrior has a brilliant futureCyber-Warrior has a brilliant futureCyber-Warrior has a brilliant futureCyber-Warrior has a brilliant futureCyber-Warrior has a brilliant futureCyber-Warrior has a brilliant futureCyber-Warrior has a brilliant future

Mustafa İyi Güzel Söylüyorsun Ama Böyle Şeyleri Malesef Engelleyemiyoruz Bir Şekilde Sürekli Devam Ediyor...
Cyber-Warrior isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Alt 09-25-2009, 18:13   #3 (permalink)
BEST

Aslında mesaj yazılmasını istemiyordum fakat madem kilit delindi o zaman :Konu Açık:
Mahir abi ne yapalım biz o kadar saatler boyunca kodları bulmaya çalışalım ama 2 adam gelip tüm bu kodları tek TIK ta eline geçirebilsin ve hiçbir yorum yapmadan...
Tamam bizim birnevi görevimiz hack için kodlar bulmak ,siteye yarayan işler çıkarmak vs. ama emeğe saygısızlığa dayanamıyorum.
O dediğim kişi bunu yapınca ben ilk önce sabrettim(ta ki bugüne kadar) ve dayanamadım.

artık mesajlarımın sonunda heralde
"İçeriği görebilmek için 400 tane yorum yapın ondan sonra gelin anlaşalım" mı diyeyim?
Valla yazdıkça sinirlerim geriliyo. en iyisi bırakalım konu açık isteyen yazsın bakalım...

Birde şunu tekrar belirtmek istiyorum:
Arkadaşlar lütfen emek ile yapılan konularda en azından "Teşekkürler" yada "ben bunu beğenmedim" gibi yorumlar yapalım.Bu sadece 34 sn nizi bile almaz.

Konu BEST tarafından (09-25-2009 Saat 18:17 ) değiştirilmiştir..

Alt 09-25-2009, 18:44   #4 (permalink)
Ghost - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ünvan :Yeni Transfer
Tecrübe Puanı: 25 Ghost Yakında Ünlü Olacak :)

dğru demişsin emek başka birine ait ise çalmak veya ondan izin almadan başka bi sitede yayınlamak konuyu yazan arkadaşa ayıp olur.
Ghost isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 09-25-2009, 18:48   #5 (permalink)
Cyber-Warrior - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ünvan :ChessMaster®
Tecrübe Puanı: 100 Cyber-Warrior has a brilliant futureCyber-Warrior has a brilliant futureCyber-Warrior has a brilliant futureCyber-Warrior has a brilliant futureCyber-Warrior has a brilliant futureCyber-Warrior has a brilliant futureCyber-Warrior has a brilliant futureCyber-Warrior has a brilliant futureCyber-Warrior has a brilliant futureCyber-Warrior has a brilliant futureCyber-Warrior has a brilliant future

Bence Bu Konuda Daha Duyarlı Olunması Lazım
Cyber-Warrior isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 09-26-2009, 01:27   #6 (permalink)

Ünvan :As Takım
Tecrübe Puanı: 69 sinan1984 is a splendid one to beholdsinan1984 is a splendid one to beholdsinan1984 is a splendid one to beholdsinan1984 is a splendid one to beholdsinan1984 is a splendid one to beholdsinan1984 is a splendid one to beholdsinan1984 is a splendid one to beholdsinan1984 is a splendid one to behold

Ben bir tüketici üye olarak her zaman emeğe saygıdan ve dolayısıyla çabayı takdirden yanayım.Gerçekten de saatler hatta günler boyu uğraşı ile bulunan bu kodların oyunların bir yorum dahi olmaksızın es geçilmesi çok yazık ve bencilce
sinan1984 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 09-26-2009, 23:09   #7 (permalink)
BEST

Ben açıkçası bu siteden izinsiz habersiz bilgi hırsızlığına karşı olarak çok önem veririm.
Bu yazdıklarımı kimse üzerine alınmasın.
Ama eğer bu siteden birşeyler alıp başka siteye paylaşacaksanız Benim iznim yok(Tabii diğer arkadaşların bilemem.)

Konu BEST tarafından (09-26-2009 Saat 23:21 ) değiştirilmiştir..

Alt 09-26-2009, 23:41   #8 (permalink)
tusubasa_can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ünvan :Başkan Yrd.
Tecrübe Puanı: 100 tusubasa_can isimli üye Tecrübe puanını kapatmıştır.

Evet kimse üzerine alınmasın ! arkdaşımız bence doğru bir konu üzerine uyarı yaptı bu arkdaşlarımız emeklerinni izinsiz olarak başka bir yerde yayınlamak HIRSIZLIK dan başka birşey değildir. Böyle insanlar gerçi böyle açılan konulardanda anlamazlar ama neyse konun uzaması yersiz anlatılmak istenileni mustafa arkdaşımız anlatmış zaten yukarıda fazla söze gerek yok

KONU KİLİT
tusubasa_can isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 09-27-2009, 00:19   #9 (permalink)
Hiena - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 100 Hiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud of

Kusura bakmayın, ben konuyu yeni gördüm de...

Güzel konuya değinmiş Mustafa... De, Mahir'in de dediği gibi bunun önüne geçemezsin. Birçok kişi
bu paylaşımları alır, uygular, bunlar sayesinde kendi çapında çalışma yapar, paylaşır ve o paylaşımına yorum alır. Ama bu aldığı taktir ve teşekkürün temeline inmez, o temele kendisi de bir kürek vurmaz. Yani anlatmak istediğim, bu işini gördüğü başlıklardaki paylaşımlara yorum da bulunmaz. Bu ister- istemez olacaktır. Bu konuda duyarlı birkaç kişi var ve onlarda konuları takip edip, yorumda bulunuyorlar zaten. Mesela buraya üye olup, bu bilgileri alıp, başka siteler için çalışma yapıp, oralara paylaşanlarda var. Ben bunu, daha bu kodları ilk paylaştığım günden itibaren biliyordum zaten (Onlardan kendim adına ve sitem adına bir beklentim yok. Ki zaten herkesçe, bu sundukarı veriye nereden ulaştıkları bilinir). Ama onlar yüzünden, bu sitede bu paylaşımları bekleyen gerçek emek ve kadir-kıymet bilen, bunların karşılığında buraya faydalı olacak kişileri de gözardı edemezdim. Ve ben bugün buradaki tüm paylaşımlarımı, bu değerli, şahsiyet sahibi, gerçek emekçiler için paylaştım...

Ha, bu paylaşımların, bura dışında başka bir yerde paylaşılması hususundaki tavrım ise ilk günden itibaren son derece kesin ve nettir. Bu paylaşımlar, bura dışında hiçbir yerde iznim dahilinde bile yayınlanmayacaktır. Tsubasatr.net sitesi için özel olarak yapılmış/paylaşılmış çalışmalardır. Ve tüm bu paylaşımlarım bu siteye aittir. Ben yarın-bir gün bu sitede bir daha olmayacak olsam bile, bu paylaşımlar, bu siteye aittir. Sahibi ve de muhatabı da Tsubasatr.net Yöneticileridir. Ve arkadaşlarımın da benimle aynı düşünceye sahip olduklarına eminim.
Hiena isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 09-27-2009, 09:38   #10 (permalink)
tusubasa_can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 100 tusubasa_can isimli üye Tecrübe puanını kapatmıştır.

Sende çok iyi açıklamışsın abi saol mesaj gereken yerlere gider...
tusubasa_can isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Yeni Konu aç  Konu Kapatılmıştır

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil