Başlıktada belirtiğim gibi ikinci hack dosyamı paylaşıyorum bu sefer ilkinden farklı birşey yapmaya çalıştım oyun hakkında bir kaç özelik...
İlk olarak enerjiden ve level seviyesinden başladım işe tsubasa 976 enerji ile başlar maça ve şunu söylemeliyim geçen sefer paylaştığım hack te tsubasa koşarken enerji kaybetmiyordu bunda tsu koşarken enerji kaybediyor
Şut gücünü 243 olarak ayarladım bir çok oyuncuda böyle sadece tsubasada değil.
Yeni yaptığım daha doğrusu yeni yapabildiğim desek daha doğru olur :) gol attığınız zaman japonya takımında tsubasa misaki ve hyuganın gol sevinci ekranı geliyor.
Gill ve takımdan bir kaç oyuncuya 2. takımdaki riverio nun banana şutunu ekledim.
Tsubasaya 6. maçın başında yeni bir şut geliyor fire şut.
Gill tsubasa ve takımdan bir kaç oyuncu daha (buna rakip oyuncuların bir kısmıda dahil)hızlı koşa biliyorlar flamengo kaptanının hızını düşürdüm o maça kadar deneyecek vaktim olmadı carlosu koşarken pusulada görmedim bilginize...
Havanın rengini gün batımı pusula turkuaz rengi olarak ayarladım bu sefer gri yapmak istedim yapamadım bende tekrar gün batımı olarak değiştirdim.
Bu arada unutmadan serkan abinin (bilmeyenler için söylüyorum heroy) yeni paylaştığı konudaki 18 maçlık kodlarıda ayarladım oyun geçen seferki gibi hata vermiyor sorunsuz çalışıyor iyi eğlenceler dilerim...
Tebrik Ederim Berem 2 Hack inide Ama Biraz Aralıklı Yap :) Bi tane Yap Sağlam Yap İnsanlar Oysasın Zevkini Alsın Bitirsin Üyelerimiz & Üye Olacak Olanlar Sonra Zaman Geçince Diğerini Patlat Ama Bu Bir Öneriydi İsteiğini Yapabilirsin
öyle yapmayı düşnüyorum 3. yapacağım 1. ve 2. göre bambaşka olucak ama bu bir dahaki vericeğimi biraz geç vermeyi düşünüyorum üzerinde çalışmalar yapmalıyım.