"images/sto/misc/logo.jpg" grafik dosyası hatalı olduğu için gösterilemiyor.
images/sto/misc/menu.jpg
images/sto/boxlogo.jpg
Duyuru Bölümü.

Duyuru Ekle.

>> Eklenicek Olan Duyuru veya Grafik
Speed Links.
» Kategori Basligi.
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
  »Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
    » Kategori Ismi
     » Kategori Ismi
     » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
» Kategori Basligi
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
    » Kategori Ismi
    » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
Link Değisimi
  » Milon4.Com
  » TurkvB
  » Site Ekle
  » Site Ekle

Geri git   TsubasaTR® > TsubasaTR.Net Team® Geri Dönüşüm Forumu > Çöp Kutusu
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Forumları Okundu Kabul Et

Çöp Kutusu Kırık Link,Güncelliğini Yitiren Konular,Sona Eren Etkinlikler Vs...

Yeni Konu aç  Cevapla

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 02-09-2010, 20:40   #1 (permalink)

Ünvan :Yeni Transfer
Tecrübe Puanı: 33 knighTeen87 Bir Yolda Daha :)

Standart Oyungezer Dergisi Şubat Sayısında "Captain Tsubasa"!!!

Merhaba arkadaşlar,
ben knighTeen87,beni eski Tsubasa forumlarından hatırlayanlar bilirler.Yıllar önce Tsu için yaptığım incelemeler ve patch'ler hala internette dolanmakta.Hatta burada gördüm ki beni yabancı zannedenler bile varmış :)
Neyse konuya geleyim,ben Eylül'den beridir Oyungezer Dergisinde "Pixel Yazıtları" köşesini yazıyorum.Dergiye yeni girdiğim için şimdilik bana verilen yer kısıtlı ama zamanla daha da ilerleyeceğimi düşünüyorum.
Herneyse,bu ay dergide köşem için "Kaptan Tsubasa ve Türk Gençliği" başlığı altında bir yazı yazdım.Yazı Tsu serisinin çocukluğumuza ve oyunculuk anlayışımıza etkileriden bahsediyor.Şubat sayısı sayfa 141'de Tsubasa ile ilgili olan yazımı görebilirsiniz.
Eğer yalan söylediğimi düşünüyorsanız önceki aylarda adımın altında yayınlanan mail adresinin burada kullandığım mail ile aynı olduğunu görürler
Ayrıca da belirteyim,Mart ayında köşemde "Goal 3"ten bahsedeceğim,şimdiden haberiniz olsun :)
knighTeen87 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Alt 02-09-2010, 21:00   #2 (permalink)
Cyber-Warrior - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ünvan :ChessMaster®
Tecrübe Puanı: 100 Cyber-Warrior has a brilliant futureCyber-Warrior has a brilliant futureCyber-Warrior has a brilliant futureCyber-Warrior has a brilliant futureCyber-Warrior has a brilliant futureCyber-Warrior has a brilliant futureCyber-Warrior has a brilliant futureCyber-Warrior has a brilliant futureCyber-Warrior has a brilliant futureCyber-Warrior has a brilliant futureCyber-Warrior has a brilliant future

Goal3...Merakla Bekliyoruz....
Cyber-Warrior isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Alt 02-09-2010, 21:10   #3 (permalink)

O yazıda baş karakter Kunio'nun tasarım öyküsü ve Goal 3'ün sıradışı oyun mekaniklerinden söz edeceğim,bilginize :)
Alt 02-09-2010, 22:39   #4 (permalink)

Tecrübe Puanı: 100 Cyber-Warrior has a brilliant futureCyber-Warrior has a brilliant futureCyber-Warrior has a brilliant futureCyber-Warrior has a brilliant futureCyber-Warrior has a brilliant futureCyber-Warrior has a brilliant futureCyber-Warrior has a brilliant futureCyber-Warrior has a brilliant futureCyber-Warrior has a brilliant futureCyber-Warrior has a brilliant futureCyber-Warrior has a brilliant future

Eminimki Süper Ötesi Olacak Kardeş
Alt 02-09-2010, 23:20   #5 (permalink)
NBA01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ünvan :As Takım
Tecrübe Puanı: 49 NBA01 Yakında Ünlü Olacak :)

vay be :D ben knighTeen87 nickini ilk CT1 yarı nig halinde indirdiğimd eyazna isimdi ve ben sen harbi ing zannetmiştim :D

Dergiye gelrsek hayırlı olsun krdşm. Ct den bahsetmen çok hoş :) Goal 3 ise o baska bir hikaye :D Amerikan Güreşi + Futbol = Goal 3 :D çockluğumun oyunalrı ct serileri ve nenketsu serileri :D

tekrar teşekkürler.

bide bu dergini intte link felan varmı yoksa normal dergi olarakmı almamız gerekio okumamaız için ? :D
Alt 02-10-2010, 11:26   #6 (permalink)

Haa Bak Bunu Sormayı Unutumştum Ben...
Alt 02-10-2010, 11:33   #7 (permalink)
Devilman

kardesim sana basarılar diyorum tsu goal derken işinin ustası olursun inş tek kelime daha bu siteden ayrılma tsubasayı unutma xd :)

Alt 02-10-2010, 22:10   #8 (permalink)

destekleriniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar,elimdne geleni yapmayı çalışıyorum.Umarım yazıyı da beğenirsiniz.Ayrıca dergi ile ilgili soruya gelince,ben dergiyi her ay alıyorum ama nette scan'lerini de bulabilmek mümkünmüş galiba.Ama ben genede maddi zorluğunuz yoksa dergiyi almanız taraftarıyım.alamayanın da canı saolsun :)
Eski Tsu forumlarında birkaç eski dostla beraber oldukça aktiftik bir zamanlar.Ben,Lyzard,OzZzIiI,Cruyyford,Sodakazam,vs falan. Sonra seri eski gücünü kaybetti,yavaşladı bi ton olayı oldu koptuk bizde.Ama hala yıllar sonra nette yaptığımız çalışmaların döndüğünü görmek çok güzel.Birde hala sizin gibi seriyi takip edenlerin olduğunu görmek.Ben eskisi kadar olmasada hala takip ediyorum seriyi,ama Golden 23 aylardır durdu,tam da dünya kupası öncesi. :)
Alt 02-15-2010, 18:03   #9 (permalink)

Tecrübe Puanı: 17 keremses Bir Yolda Daha :)

Okudum güzel bir yazı olmuş tebrik ederim...Bunun hatırlanmış olduğunu görmek beni çok mutlu etti.
Arkadaşlar bu dergiyi alıp okumanızı tavsiye ederim çok güzel ben dergiden Kaan Alkın'ı tanıyorum çok iyi bir insan,muhabbeti hoş bir insan. Donanım bölümünde yazıyor okumanızı tavsiye ederim
keremses isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 02-15-2010, 19:56   #10 (permalink)

Ünvan :As Takım
Tecrübe Puanı: 69 sinan1984 is a splendid one to beholdsinan1984 is a splendid one to beholdsinan1984 is a splendid one to beholdsinan1984 is a splendid one to beholdsinan1984 is a splendid one to beholdsinan1984 is a splendid one to beholdsinan1984 is a splendid one to beholdsinan1984 is a splendid one to behold

Bir ct2 hayranı olarak Tsubasanın derginizde konu olması beni gururlandırdı
Yürekten teşekkürler
sinan1984 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Yeni Konu aç  Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil