ct2 hack oyunlarının incelemesi.....
1)Captain Tsubasa Vol. II - Chinese team going forward in rainstorm (hack).nes
çin oyuncularını kontrol ediyoruz.klüp maçlarında 9 ve 11 nolu oyuncular lee hanne ve lee bangu(yanlış yazmış olabilirim)var kalede ismi norisaki olan bi adam var ve normal bildiğimiz morisaki.
ülke maçlarında ise yine ikizler var yanında 9 nolu oyuncu var bu oyuncunun hava toplarına yaptığı dinamit,rocket ve dirceunun yaptığı kafa vuruşu var.7 nolu oyuncu rovaşatası var ve ayrıca banana şutu ve top spin pass ı var.10 nolu oyuncu sidewind ve double eel şutunu var.kaleciniz ise wakas a benzesede topları yakalama seçeneğinde dark illüzyonu gizli.bu milli takım incelemesini arjantin maçına göre yaptım ve beni şaşırtan iki olay oldu biri defansta galvanın yanında matsuyama var kaledede wakab var 2. süpriz ise wakab çok iyi santakunobi yapıyor(wakasın hareketi) :D.
2)Captain Tsubasa Vol. II - dream in World Cup (hack).nes
klüp maçlarında tsu kırmızı forması var,yanında dirceu rivelinho ve toninho var.rivelinho banana şuttan sıkılmış olacakki oda drive shot ve double eel şutu çekiyor :D.kalede bizim renato var.milli maçlarda ki tek güzellik kırmızı yerine mavi forma var gerisi aynı.birde(hassennickli arkadaşın belirttiği)misaki ve misugide özel çalım,paskesme... gibi özeliklerde eklenmiş.
3)Captain Tsubasa Vol. II - honor of Brazil v2.1 by mazong1123.nes
brezilyalı oyucuları kontrol etmek istermisiniz?işte bu oyun tam size göre.klp maçlarıda pek bir süpriz yok.yanlız kalede meon var coimbrayı aramayın çünkü yok.coimbra yı çok istiyorsanız milli maçları bekleyin ayrıca kaleci gertizede milli maçlarda var.kaleciniz gertize de sadece tolpları yakalamk için dark illüzyon kullanması beni üzdü ama genede en güzel hack ct2 lerden biri.
4)Captain Tsubasa Vol. II - honor of China (hack).nes
klüp maçlarında 9 ve 10 nolu oyuncular iyiler 9 nolu oyuncuda side wind şut,dirceu nun özel kafa vuruşu ve force drible var.10 nolu oyuncuda ise tsubasa kadar iyi çnkü drive şutu,kuzuko drble,top spin pas,dinamit head e sahip.Milli maçlarda ise takıma lee kardeşler geliyor.kalede wakab var.
5)Captain Tsubasa Vol. II - road of heros (hack).NES
en güzel ct 2 hack oyunlarından birisi.sao paoloda zagalo,nei,santana,misugi,napolyon,tachiler,isuras u,mezza,piereve kalede meon var.yanlız meonun resmi yok.milli takımlarda ise sao paolodaki takımdan tek farkı kalede soda(?) var.bu kalecinin en önemli özelliği yakalma yeteneği çook iyi ama yumruklama yeteneği berbat.oyunda dikkat etmeniz gereken bir nokta ise piere in alçak toplara yaptığı slidercanon şutu oyunu kitliyor.
6)Captain Tsubasa Vol. II - royal medal of Swedish team by wingsla.nes
ct2 hack oyunlarının bence en iyisi bu.sao daki takımdan bahsetmek gerekirse takım ortalama bir oyun sergiliyor ama kalede wakab olunca....milli takımdada benzer bir durum var.bu oyun en iyi ct2 hack oyunu dedim çünkü herşeyi ile değişmiş bir ct2 var karşımızda.
7)Captain Tsubasa Vol. II - running Uruguay (hack).nes
bu oyundan arkadaşlar daha önce bahsettikleri için bir şey yazmayacağım ama tsubasanın cycloneyi kopyaladığı adam yani jerthinho namı diyar pele yi ontrol ediyoruz ama benim bildiğim pele brezilyalı uruguaylı değil?!?yani anlayacağınız gibi milli takım olarak uruguy ı kontrol ediyoruz.(hassennickli arkadaşın belirttiği)brezilya milli takımında matsuyama var ayrıca takımı gaza getirebiliyor
8)Captain Tsubasa Vol. II - Super Striker (J) [T+Arabian_Mahmood S Lattouf].nes
ct 2 nin arapça versiyonu
9)Captain Tsubasa Vol. II - Super Striker (J) [T+Eng_hayabusa].nes
ct 2 nin ingilizce versiyonu
10)Captain Tsubasa Vol. II relin edition v1.1 by mazong1123.nes
bunun bi hilesini bulamadım....
11)Captain Tsubasa Vol. II relin edition v1.1 plus by mazong1123.nes
yukardakinin aynısı oyun eğer bu oyunlarda (10 ve 11'de)bulan olursa buraya koymaları rica olunur.
12)Captain Tsubasa Vol. II rixiang edition (hack).nes
bu oyundada sao paoloda hyuga adını taşıyan ancak hyugaya benzemeyen ve ayrıca hyuga nın bütün özel hareketlerine sahip bir oyuncuyu kontrol ediyoruz.
NOT:
klüp incelemeleri ilk maç olan sao paolo vs. fluminense milli takımda ise japomya vs. arjantin maçından yararlandım....
umarım beğenirsiniz yazdığım incelemeyi
NOT:hassennickli arkadaşımıza teşekkür ederiz....
|