Sizlere sonunda ilk hackimi sunuyorum.Oyun tek maçtan ibaret olup Sao Paulo nun Club Nacional ile mücadelesi üzerine kuruludur. Oyunumu hazırlarken hex editör bölümündeki pek çok konudan yararlandım.Fakat ağrlıklı olarak Nacional takımının kadro ve taktik sistemi üzerinde durdum.(Defalarca oyuncu değiştirdim)Sonuç olarak Nacional takımı oldukça düzgün bir taktiğe kuvvetli bir forvet ve defansa sahip.
Club Nacional ı yenmek için Tsubasanın yanı sıra Gil Babinton ve Platona ihtiyacınız var
Zira Tsubasanın gücü tek başına oyunu kazandırmak için yeterli olmayacaktır
Defansa dikkat edin Babinton ve Platon a rovaşata çekme özelliği eklenmiştir.Oyunda bazıları bizzat kendim bulduğum genellikle göze çarpmayan çeşitlikli değişiklikler mevcuttur.Fakat bu oyunu hazırlarkenki en önemli amacım rakip takımın düzgün bir kadro taktik sistemi ile oynamasını sağlamaktı ve büyük ölçüde de bunu başardım
Beğenmeniz dileğiyle
Link Görüntüleyemezsiniz Üye Olmanız Gerekiyor ?
Oyunu kazanabilmek için
1-Tsubasanın bütün gücünü özel şutlarla tüketmemenizi tavsiye ederim.Tsubasa size tek başına oyunu kazandırmayacaktır.Tsubasa ile normal şut vole kafa atmayı da ihmal etmeyin.
2-Gil Babinton ve Platon ile şut vole kafa ve rovaşata çekin
3-Diğer oyuncularla paslaşma ve çalım yaparken arada rakip olmamasına dikkat edin
4-Sıkışırsanız Battista ve Tahamata ya da güvenebilirsiniz
5-Kaleci Lennartın topa çıkış gücü ekranda göründüğünden daha fazladır
6-Rakip takımda şutçular Victor Garcia ve Rodrigodur aradasıra Jose adlı oyunculardır ama Jose dahil diğer tüm oyuncular 9 ve 10 numaraya oynarlar.Bu oyunculardan üçü rakip takımın golcüleridir
7-En önemlisi normal şutları ve rovaşataları çekerken defanstan uzak durun.Defans oyuncuları sizin normal şutları hatta bazen rovaşatayı durduracak kadar güçlüdür
TÜYO
Gil ve babintonla 1-2 yapıp ceza sahasına ilerleyip şut çekin ya da kaleciyi çalımlayın
Kaptanımız Gil
Victor
Garcia
Rodrigo
Ramon
Alternatif linkler