Ynt: ct 2 - hack game (daha önce hiç verilmedi)
dedğim gibi orjinalde var mesela kendi romunuzu hex editörden açın,bunlar pas kesme rövaşata adındaki oyuncuların kodları : 99 8C D5 D9 D1 E3 C1 B9 D7 A9 A8 ve artı olarak takım ismindeki oyuncular 97 96 95 94 ve bunun gibi,bunları kendi hex editörünüzde sao paolo veya japonya 11'i yerine girin bakalım olacak mı olmayacakmı görün.yani bu oyuncuları yapan tecmo firması oyunu üreten firma yapmış bu oyuncuları ama herhangi bi takıma almamış.mesela bu tsubasanın 30.takım hollandayı yendikten sonraki videosu varya cyclone deniyorya orda tsubasa topa vurmadan önce jairoyu gösteriyor forması beyaz teni tamamen siyah işte o oyuncu 95 kodlu italya ismindeki oyuncu.yakın görünümü olmayan oyuncuların birçoğu koşarken birbirine benziyor.mesela taçabanalar,taki,satilstre birbirilerine,kishida,souda,napoleon birbirlerine pierre,riverio,kapelman birbirlerine benziyor bu şekilde örnekleri çoğaltabiliriz.bu verdiğim farklı kodlardaki oyuncularda doğal olarak oyundaki oyunculara benziyor olabilir.tecmo firması farklı çizimler yapmamış bir oyuncudan yola çıkıp forma renklerini ve ismi değiştirip farklı oyuncular yapmış.ama yakın görünümde farklılaştırmış.mesela pascalla ramon victorinonun yakın görünümdeki farklılığı gibi.
İçimizde ki ölüler Dışımızda ki ölüler
İnsan yaşıyorken özgürdür
|