"images/sto/misc/logo.jpg" grafik dosyası hatalı olduğu için gösterilemiyor.
images/sto/misc/menu.jpg
images/sto/boxlogo.jpg
Duyuru Bölümü.

Duyuru Ekle.

>> Eklenicek Olan Duyuru veya Grafik
Speed Links.
» Kategori Basligi.
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
  »Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
    » Kategori Ismi
     » Kategori Ismi
     » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
» Kategori Basligi
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
    » Kategori Ismi
    » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
Link Değisimi
  » Milon4.Com
  » TurkvB
  » Site Ekle
  » Site Ekle

Geri git   TsubasaTR® > Captain Tsubasa Paylaşımları > Captain Tsubasa Hack Oyunları > CT 2 Hack Oyunları Bölümü
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Forumları Okundu Kabul Et

CT 2 Hack Oyunları Bölümü Captain Tsubasa 2 Oyununa Ait Hack Oyunlarının Paylaşıldığı Bölüm

Yeni Konu aç  Cevapla

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 02-23-2008, 22:10   #1 (permalink)
Hiena - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ünvan :Başkan Yrd.
Tecrübe Puanı: 100 Hiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud of

Standart ct 2 - hack game (daha önce hiç verilmedi)

Evet arkadaşlar araştırmalarım sonucu farklı bi hack oyunu yaptım.aşagıdaki linkte ct 2 oyununda hiçbir takımda oynamayan kayma,rövaşata pas kesme adında ilginç isimli oyuncular var.bu oyuncuların kodlarını bulup sao paolo takımana bu oyuncuları aldım.levelleri çok yüksek ayriyeten oyuncular hızlı bi şekilde yer değiştiriyorlar defanstayken bi bakıyorsunuz 1,2 saniye sonra forvette oluyorlar.ekranda kareler oluşuyor oyun takılıyor gibi görünsede takılmıyor bazen bi oyuncu yerinde durur hiç ilerlemez ama a ve b yani hareketi onaylama ve durdurma tuşlarınız hangisiyse onlara basın oyun yine devam eder.

oyunda bazı oyuncuların süper şutu ve çalımları var.oyunu sao paol takımından açın.japonya milli takımına ise takım isminde bi kaç oyuncu aldım mesela 95 numaralı yüzü gözükmeyen teni tamamen siyah olan bu futbolcunun adı italya 97 kodlu oyuncunun adıda arjantin.bütün takımların isminde oyuncu var,almanya.brezilya,hollanda,meksika ama 95 kodlu italya,97 kodlu arjantin ve 99 kodlu brezilya dışında ki diğer takım isminde ki futbolculara pas attığınızda oyun kilitleniyor.75 kodlu son oyuncu coimbradan sonra 100’e kadar olan kodlarda böyle ilginç oyuncular var.forumda verilen darklord adlı arkadaşın verdiği hack oyunlarındada birkaçı 95 numaralı takım ismindeki oyuncular geriside oyundaki orjinal takımlardan oyuncular forma ve saç renkleri değiştirilmiş bazılarının ise orijinal oyuncunun topla koşarken tüm vücudunun görüldüğü sahnedeki görüntüsü başka bi oyuncuya değiştirmiş.mesela ismi hyüga ama yerine almanyalı kapilmana benzeyen uzun saçlı birini yapmış ama yakın görünümde hyüga ismide öyle.bu şekilde bikaç oyuncuya başka oyuncunun görüntüsünü şut,çalım ve paslarını eklemiş.

bende bu yukarıda verdiğim kayma,çalım,rövaşata adlı oyuncular vardı farklı kodlarda denedim sonra bunlardan yola çıkıp bu arkadaşın yaptığı hackleri incelemeye karar verdim,japoncamda az çok vardır yani en azından harflerin hepsini tanırım hack oyunlarını indirip ilk baktığımdada birçoğunun normal oyuncular olduğunu anladım,çoğu bizim takımdaki oyuncular en çokta sao paolodan yararlanmış özellikle platonu birçok oyunda aynı takımda birden fazla sayıda yapmış.japonca nes romundan yapmış ben hex editörden bu hacklenen romları tek tek açıp ilk 11’in kodlarını bi yere not aldım ardından kendi türkçe romumu hex editörden açıp bu kodları girdim oyunu açtığımda birçoğunun bizim sao paolo ve rakip oyuncular olduğunu gördüm.bu hackleri türkçeye çevirip tek tek inceledim aşağıda bununla ilgili bi inceleme yaptım.hangi takımdaki oyuncunun gerçekte kim olduğunu hepsini yazdım.

Link:
http://rapidshare.com/files/94320804/CT_2_-_Hack_Game.rar.html

Darklord adlı arkadaşın yaptığı hack oyunlarının takım incelemeleri:

1-Chinese team going forward in rainstorm:
Sao paolo ilk 11:0F 03 03 03 03 03 03 03 4E 03 4D
Burda ilk 0F morisaki tüm 03’ler lima,forma renkleri değiştirilmiş,4E kodlu 9 numaralı oyuncu 18.takımdan Li Han 4D 11 numaralı oyuncu ise Li Bankun
Nankatsu 11’i:02 04 04 04 04 04 04 04 04 04 04
Nankatsuda ise kaleci renato tüm 04’ler sao paolodan oyuncumuz marini.
Japonya 11’i:02 0B 0B 0B 0B 06 05 4E 0A 09 4D
Japonyadada kaleci renato, 4tane 0B platon,06 kodlu dottil,05 kodlu amaral,4E kodlu 8 nolu oyuncu Li Bankun,0A kodlu 9 nolu gil,09 kodlu 10 nolu babington,4D 11 numaralı oyuncuda Li Han.tabi bizim ve rakip takımların müzikleride değiştirilmiş.

2-Dream in world cup:
Sao Paolo 11’i:02 04 07 2A 05 0A 09 27 24 01 0B
Kaleci yine renato,04 kodlu 2 nolu oyuncu marini,07 kodlu 3 nolu battısta,2A kodlu 4 nolu oyuncu 5.takım santostan dircil,05 kodlu 5 nolu amaral,0A kodlu 6 nolu gil,09 kodlu 7 nolu babington,27 kodlu 8 nolu 4.takımdan toninho,01 tsubasa,0B kodlu 11 numara ise platon.
Nankatsu 11’i:33 12 10 0D 03 06 0C 32 36 37 16
Nankatsu 33 kodlu kaeci nakanishi,12 kodlu 2 nolu ızawa,10 kodlu 3 nolu taki,0D kodlu 4 nolu kishida,03 kodlu 5 nolu lima,06 kodlu 6 nolu dottil,0C kodlu 7 nolu urabe,32 kodlu 8 nolu souda,36 kodlu 9 nolu hyüga,37 kodlu 10 nolu sorimachi,16 kodlu 11 nolu oyuncuda kisugi.japonyada bi değişlik yapmamış zaten orjinal kadro sadece forma renklerini mavi yapmış.nankatsuda 8 numaralı oyuncunun ismi souda ama isimsiz oyunculara benziyor,5 numaranında ismi lima oda brezilyalı zagaloya benziyor.10 numaranın ismide sorimachi ama oda arjantinli diaz.yani bu oyunculara başka oyuncunun görüntüsünü eklemiş ismi değiştirmemiş.10 numara diaz ama isimi sorimachi oyuncuya başkasının şut ve çalımını eklemek gibi bunuda öyle yapmış.

3-Honor of brazil v 2.1 by mazong 1123.nes:
Sao paolo 11’i:26 03 04 05 06 07 08 2C 2D 2B 0B
Burda kaleci 3.takım kalecisi meon,03 04 05 06 07 08 bu kodtaki 2 ia 7 numara arasındaki oyuncular bizim normal sao paololu oyuncularımız sadece forma renklerini değiştirmiş,2C kodlu 8 nolu oyuncu flamengodan santamaria,2D kodlu 9 nolu jetorio,2B kodlu 10 nolu carlos,0B kodlu 11 nolu oyuncu ise yine sao paolonun oyuncusu platon.yani burda sao paolo ve flamengolu oyuncuları birleştirmiş.nankatsuda değişiklik yok
Japonya 11’i:26 2D 2C 2A 27 06 28 05 6B 2B 0B yedekler:75 03 04 07 0A 0B 0A 0A 74 0F
Japonyada kaleci yine meon,2D kodlu 2 nolu oyuncu jetorio,2C kodlu 3 nolu santamaria ,2A kodlu 4 nolu dircil,27 kodlu 5 nolu toninho,06 kodlu 6 nolu dottil,28 kodlu 7 nolu nei,05 kodlu 8 nolu amaral,6B kodlu 9 nolu zagalo,2B kodlu 10 carlos,6C kodlu 11 nolu riverio,
Yedekler,75 kodlu coimbra,03 lima 04 marini,07 battista,0A gil,0B platon,0A gil,0A gil,0A gil,74 gertize,0F morisaki

4-Honor of china (hack) nes:
Sao paolo 11’i:02 05 04 05 06 07 08 09 4F 50 0B
Kaleci renato,02’den 09’a kadar olan kodlardaki oyuncular orijinal sao paolo oyuncuları,
4F sha,50 kim, 0F platon.
Nankatsu 11’i :02 0E 0E 14 10 05 13 12 4D 4E 16
Kaleci renato,0E kodlu 2 ve 3 numaralı oyuncular nankayama,14 ishizaki,10 kodlu 5 numara takasugi,05 kodlu 6 nolu amaral,13 kodlu 7 nolu taki,12 kodlu 8 nolu ızawa,4D kodlu 9 nolu li han,4E kodlu 10 nolu li bankun,16 kodlu 11 nolu oyuncuda kisugi
Japonya 11’i:21 05 05 06 05 08 0B 4D 4E 50 4F
Kaleci wakabayshi,05 kodlu 2 ve 3 numara amaral,06 dottil,05 amaral,08 tahamata,0B platon,4D li hane,4E li bankun,50 koreli kim,4F kodlu 11 numarada sya.
31.takım arjantinin kadrosunu değiştirmiş uruguaydan ramaon victorino ve da silvayı rajntine almış.bizim takımdada 9 numaralı oyuncu li han ama tsubasaya benziyor,böyle bi kaç orijinal isimli futbolculara başka oyuncunun görüntüsü eklenmiş.

5-Relin edition v.1.1 by mazong 1123.nes:
Sao paolo 11’i: 74 03 04 71 70 07 08 61 0A 01 0B
Burdada sao paolo oyuncularından brezilya ve Arjantinli oyuncuların milli takımdaki kodlarını girmiş forma renklerinide değştirmiş niye yaptıysalar bunu.milli takımlarda değişikli yok yalnız tsubasa ve hiyüganın 2’li vuruşlarını eklemiş istediğimiz kadar çekebiliyoruz bu şutu.

6-Relin edition v.1.1 plus by mazong 1123.nes:
Yukarıdakiyle aynı.tsubasa ve hyüganın ikili şutunu burdada çekebiliyorsunuz.

7-Rixiang edition(hack) nes:
Buradada bi değişiklik yok yalnız hyüga yerine uzun saçlı mor formalı birini yapmış ama ismi hyüga yakın görünümdede hyüganın görüntüsü çıkıyor.

8-Road of heros (hack) nes:
Sao paolo 11’i: 26 29 28 2B 30 31 3F 57 58 34 5C
Kaleci meon,29 kodlu 2 numara zagalo,28 kodlu 3 nolu nei,2B kodlu 4 nolu carlos,30 kodlu 5 nolu masao,31 kodlu 6 nolu kazu,3F kodlu 7 nolu mezza,57 kodlu 8 nolu napoleon,58 kodlu 9 nolu pierre,34 kodlu 10 nolu misugi,5C kodlu 11 nolu oyuncuda hollandadan ısurasu .
Nankatsu ve Japonya kadrosu aynı.misugiye nei’nin çalımı eklenmiş.

9-Royal metal of swedish team by wingsla.nes:
Sao paolo 11’i: 21 0E 0E 10 0E 0D 24 0C 05 1E 24
Kaleci wakabayshi,0E kodlu 2,3 ve 5 numaralı oyuncular nankayama,10 kodlu 4 nolu takasugi,0D kodlu 6 nolu kishida,24 kodlu 7 nolu riverio,0C kodlu 8 nolu urabe,05 kodlu 9 nolu amaral,1E kodlu 10 nolu sorimachi,24 kodlu 11 nolu oyuncuda riverio.
Sao paoloda 10 numaralı oyuncunun ismi sorimachi ama kishidaya benziyor,9 numara amaral ama schneidere benziyor,11 numara riverio ama toninhoya benziyor,6 numarada kishida ama mezzaya benziyor.
Nankatsu sao paoloyla aynı.
Japonya 11’i: 22 03 07 2A 06 04 08 09 0A 57 0B
japonyada kaleci wakashimazu,2A kodlu 4 numara dircil,57 kodlu 10 numara napoleon,diğerleride sao paolodan oyuncular.
Rakip takımların 11’ini değiştirmiş.31 takm arjantine almanyalı oyuncuları,32 takım almanyaya brezilyalı oyuncuları,33 takım brezilyayada Japon oyuncuları almış ama müzikleri değiştirmemiş dolayısıyla isimlerde orijinal yani 33 japonya yapmış ama takımın ismi brezilya.
10-Running Uruguay (hack) nes:
Sao Paolo11’i: 02 0B 0B 0B 0B 0B 0B 0B 3C 3B 0A
Kaleci renato,tüm 0B kodlu oyuncular platon,3C kodlu 9 numara da silva,3B kodlu 10 numara ramon victorino,0A kodlu 11 numarada gil.
11 numaranın ismi gil ama takiye benziyor,9 numara da silva ama yüzü,teni tamamen siyah,10 numarada ramaon victorino ama uzun saçlı kapelmana benzeyen bi oyuncu.
Nankatsu 11’i: 02 0D 0D 0D 0D 0D 0D 95 5E 67 0D
Kaleci renato,tüm 0D’ler kishida,5E kodlu 9 numara pascal,67 kodlu 10 numara schester,95 kodlu 7 numaralı oyuncunun ismi italya ,teni tamamen siyah olan oyuncu yakın görünümde nitta ama ismi İtalya bu orjinal oyunda olan fakat hiç bi takımda oynamayan bi oyuncu.bunun gibi hiçbir takımda oynamayan birçok futbolcu var.
Japonya 11’i: 21 0B 09 09 09 09 95 5E 3B 67 3C
Kaleci wakabayashi,0B kodlu 2 numara platon,09 kodlu 4 oyuncu babington,95 italya,5E pascal,3B victorino,67 schester,3C kodlu 11 numarada da silva.burda 10 numaranın ismi schester ama yerine uzun saçlı bi oyuncu var.

11-Super Striker (J) [T+Arabian_Mahmood S Lattouf]:
Bunda hack yok sadece dil Arapça.

12-Super Striker (J) [T+Eng_hayabusa]:
Bundada bi değişiklik yok dil İngilizce.

incelemem bu şekilde çok fazla ayrıntıya girmedim.sizde bu şekilde bütün hack oyunlarındaki kodları not alıp türkçe hex editörden türkçe romunuza girip hack yapılan oyuncuların hangi oyuncular olduğunu öğrenebilirsiniz.bu yüzden po arkadaşlar türkçe romdan hack yapmıyor.ama yinede çok güzel çalışma olmuş.rakip takımların birkaçının kadrosunu değiştirmiş,müziklerini değiştirmiş birçok takıma oyun öncesi ve sonrasındaki hikaye modundaki müzikleri eklemiş,futbolculara başka oyuncuların şut,çalım,pas gibi birçok hareketi eklemiş.

Yaklaştım iyice geliyorum
Her insan biraz ölüdür

Biz de biraz ölüyüz
Ölüler ki bir gün gömülür

İçimizde ki ölüler
Dışımızda ki ölüler

İnsan yaşıyorken özgürdür
Hiena isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Alt 02-23-2008, 22:12   #2 (permalink)
Kojiro Hyuga - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ünvan :As Takım
Tecrübe Puanı: 102 Kojiro Hyuga is a glorious beacon of lightKojiro Hyuga is a glorious beacon of lightKojiro Hyuga is a glorious beacon of lightKojiro Hyuga is a glorious beacon of lightKojiro Hyuga is a glorious beacon of light

Standart Ynt: ct 2 - hack game (daha önce hiç verilmedi)

ben şimdi birşe anlamadım zaten hackleniş oyunlarımı hackledin???
Kojiro Hyuga isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Alt 02-23-2008, 22:31   #3 (permalink)

Tecrübe Puanı: 100 Hiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud of

hayır ben yukarıdaki linkte yeni bi hack yaptım sao paolodan açın oyunda olan fakat hiç bi takımda oynamayan paskesme,kayma,rövaşata adında oyuncular var onları sao poloya aldım,birde milli takımlarda açın japonyaya yine takım isminde italya,brezilya ve arjantin gibi oyuncula aldım.bunlar oyunun orjinalinde var ama hiçbir takımda oynamıyorlar.birde daha önce darklord adlı arkadaşın verdiği hack oyunlarını inceledim onun verdiği hackli romları hex editörden açıp ilk 11'in kodlarını biyere not aldım ardından türkçe romumu hex editörden açıp bu kodları girdim ve bu hackle aypılan oyuncuların gerçekte kim olduklarını öğrendim.o arkadaşta 95 italya ve 97 arjantin gibi takım isminde bi kaç oyuncu bulmuş gerisi hepsi oyundaki orjinal oyuncular.bazılarınındada isim farklı oyuncu farklı.mesela ismi hyüga ama görünümü kapelmana benzeyen uzun saçlı bi oyuncu yapmış.benim linkte verdiğim hack oyunu tamamen farklı daha önce verilmedi.

Her insan biraz ölüdür

Biz de biraz ölüyüz

İçimizde ki ölüler
Dışımızda ki ölüler

Alt 02-23-2008, 23:02   #4 (permalink)

Ünvan :Yeni Transfer
Tecrübe Puanı: 32 Sercin Bir Yolda Daha :)

Hmm Ben Anladım
Alt 02-23-2008, 23:48   #5 (permalink)

Tecrübe Puanı: 37 emre765 Bir Yolda Daha :)

ilginç oyuncu isimleri gerçi def da adamla karşılaşınca hata veriyo
emre765 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 02-24-2008, 10:24   #6 (permalink)

Tecrübe Puanı: 60 Hikaru Matsuyama Yakında Ünlü Olacak :)

japonca bir hack oyununda değişik isimlerle yapılmış bir hack görmüştüm.sen ing oyununa hack yaptın deme?
Alt 02-24-2008, 11:05   #7 (permalink)
Kojiro Hyuga - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 102 Kojiro Hyuga is a glorious beacon of lightKojiro Hyuga is a glorious beacon of lightKojiro Hyuga is a glorious beacon of lightKojiro Hyuga is a glorious beacon of lightKojiro Hyuga is a glorious beacon of light

bu hck oyunlarının hepsi japonca ama son 2 oyun hariç....
Kojiro Hyuga isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 02-24-2008, 14:58   #8 (permalink)

Tecrübe Puanı: 35 _ViRuS_ Bir Yolda Daha :)

Hiena Sanırım Çözdüm ben oLayı Bu Konuyu iLk oLarak Cruyyford nickLi arkadaş kurcaLamışdı. Yani Hiç bir takımda Oynamamış Fakat böyLe qarip isimLerLe Var oLan oyuncuLar CT-2 de mevcut Ve bunLarı kimse qörmedi BiLmiyor. Sende bunLarı Oyunun içinde etkin duruma qetirdin oLay bu yani..

Birde Orjinal oyuncular ama ismi farklı qöruntusu farklı dediğin olayı Hex'den yapamazsın onun editörü farklı.. FarkLı qörünüme,farklı isim veriyosun,farklı özellikler ekliyosun.. Ama editörün İsmini biLmiyorum işte bir ara bulmuştum Formattan Sonra kaybettim qitti.

Yani Sadede qeLirsek iki farklı editörden tamamen farklı bi oyun yaratılıo demek istediğim bundan ibaret :D
Alt 02-24-2008, 19:00   #9 (permalink)

sao paolodaki pas kesme,kayma,rövaşata adlı oyuncular dışında birde japonyadan açın ordada takım isimde futbolcular var bikaç tane japonyaya aldım (italya,arjantin,brezilya,kore) dışında diğer takım ismindeki oyuncuları aldığımızda oyunda o oyuncuya pas attığımız anda oyun kilitleniyor yüzlerini göremiyoruz. oyun içinde böyle gizli kalmış farklı şeyler var.mesela yine farklı bi şey denedim.hex editöerde ilk 11 kodlarının hemen altında bizim takımların müzik kodları var,00'lar sao paolonun müzik kodları,01'ler nankatsunun,02'lerde japonyanın,ben 02 yerine müzik kodlarında en son brezilyanın 24 kodu var ondan sonraki kodları denedim yani 25,26,27,28 vs. oyunu açtığımda rakibin ismi yazıyrdu ama bizim takımın isim görünmüyordu yani baş gözüküyordu.bu 24 'den sonraki kodlardan 1,2 tanesin
de hiç bi takımda olmayan oyun içi müziklerinden biri çalıyordu am bi siüre sonra oyun kilitleniyordu.yani böyle çok ilginç şeyler var.

Alıntı:
_ViRuS_ ´isimli üyeden Alıntı
Birde Orjinal oyuncular ama ismi farklı qöruntusu farklı dediğin olayı Hex'den yapamazsın onun editörü farklı.. FarkLı qörünüme,farklı isim veriyosun,farklı özellikler ekliyosun.. Ama editörün İsmini biLmiyorum işte bir ara bulmuştum Formattan Sonra kaybettim qitti.
merhaba virüs kardeş;
hangi editör olduğunu bulabilirsen paylaşırmısın,ben onla çok farklı hack yaparım.

Her insan biraz ölüdür

Biz de biraz ölüyüz

İçimizde ki ölüler
Dışımızda ki ölüler

Alt 02-24-2008, 19:22   #10 (permalink)

Tecrübe Puanı: 32 TeXeS Bir Yolda Daha :)

oyun pek hoşuma gitmedi emeğine sağlık ama...
ben zorlaştırılmış bi hack arıyorum yani normalinden daha zor olan bildiğiniz varmı ?
TeXeS isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Yeni Konu aç  Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil