Ynt: CT 2 - hex editörle oyunculara şut,çalım,pas vs. özellikler ekleme
Alıntı:
hiena ´isimli üyeden Alıntı
nasıl bi değişiklik oluyordu ki. komplemi değişiyordu farklı bi müzikmi oluyordu.
evet ya notalar değiştriodum senin verdiğinde sesler alçalıp yükselio benimki kople ya örnek veriim do,re,mi ya ben do,si,mi yapıodum onun gibi ama bu olayı bazı 01 di galio omoodları 2B yapıodum buldum geşke o offoseti bulsaydım ;D
ben sadece 1 kod girdim ve bütün takım tiger takle yapıyo :) ama tsubasa hariç sadece nedenini bilmiom işhizakiye tsubasanın özelliklerini ekledim ilginç oldu drive şutu çekerken tsubasanın görüntüsü çıkmıyor hemde edit:bi kod daha buldum herkez hyuganın şutlarını çekio ama hata veriyo sonra :S
Link Görüntüleyemezsiniz Üye Olmanız Gerekiyor ?
tsubasanın şut ofsetiyle girin sonrada gösterdiğim yere hyuganın tiger takle ofsetini yazın tsubasa hariç herkez tiger takle yapacaktır :) tsubasayada tiger takle eklemiştim şansa bi kere onuda bulursam yazarım
şimdi gelelim işhizakiye drive şut eklemeye bloc ofsetiyle girin sonrada resimde gösterdiğim yere tsubasanın şut ofsetini yazın Link Görüntüleyemezsiniz Üye Olmanız Gerekiyor ? oralarda işhizanin pas verkaç çalım özellikleri var onlarıda bulucam önemli not:drive şut vururken tsubasanın yakın görünümü çıkmıyo
snowhackjapan da öyleydi herkes hyuganın kaymasını yapıyor resim felanda çıkmıyor tsubasada kayıyordu kurdaladıkça güzel şeyler çıkmaya başlıyor :D devam edin arkadaşlar
http//www.resim-yukle.com/viewer.php?id=img01/18/89353resim1.JPG arkdaşın resim tam çıkmıyor bunu tıklayın
evet öyle zaten ben ilk özelliğinin ofsetinden başlayıp verdim neyin ne olduğunu anlmanız için.ama her oyuncu için bir blok var aslında yani 38f20 tsubasanın bloğu,38f30 misakinin 38f40 ishizakinin bu şekilde gidiyor.oyuncunun hangi hareketi varsa o kodlarla gösteriliyor.mesela ishizaknin sadec gammen blogu olduğu için 12. ve 13. kodlardaki 34 94 bulunur diğerleri 00 olur.çünkü başka hereketi yok ama o 00'lara bir kod girdiğinizde başka özellikler ekleyebirsiniz.ilk şuttur sonra pas sonra çalım diye sıralı gider.bu şekilde böyle değişiklikler yaparak farklı şeyler bulabilirsiniz.yanlız tüm oyuncular hyüganın kaymasını yaptı diyorsun onu nasıl oldu anlamadım.
tamam şimdi yaptım demekki o bölümde tsubasanın şut ofsetine kadar sao paolo oyuncularının ofseti.ama şut ekledim olmada.bu bölümü biraz incelemek lazım.
şutta oluyo ama bi fark var herkez vuruyo şutu tiger taklede mesela sadece bizim takım yapıyo şutta ayrıca oyun kitlenio hiena senin sayende buldum saol :)