Ynt: CT 2 - hex editörle oyunculara şut,çalım,pas vs. özellikler ekleme
öyleyse o zaman bu hareketi olan oyuncular dışında herhangi bi hareketi olmayan sao paolodaki oyuncularımızın tsubasadan önceki bu bölüm oluyor ve tüm oyuncuları kapsıyor birine yaptınmı hepsine oluyor ve nankatsuda ki oyuncularında yine bu bölümde olabilir.
Ekleme:
evet öyleymiş şimdi denedim tüm hareketleri bu oyunculara verebiliyoruz tsubasanın şut ofsetinden önceli 00'lar sao paolodaki tüm oyuncularımzın ofseti.ama bi özellik girdinmi hepsine ekleniyor.tsubasa dışında tüm oyuncular aynı hareketi yapıyor ve artı olarak rakip oyuncularda aynı haretleri yapıyor.
38F17 ofsetinden itibaren sao paolodaki oyuncuların ofsetleri başlıyor.tüm özelliklerin ayrı ayrı ofsetini vereyim.
bu şekilde sıralı gidiyor.bu kodlar 00 diye görünür siz bu yukarıda verdiğim ofsetlerde mesela şut ofseti 38f17 burdaki 00 00 kodları yerine 4d 93 yapın tüm takım tsubasanın şutlarını çeksin,38f19 ofsetindeki 00'lar yerinede 0c 94 yapın soudanın pasını versin.bu şekilde birden fazla farklı oyunculardan özellik ekleyebilirsinniz.
tsubasanın şutu,soudanın pası,jitonun çalımı,hyüganın kayışı bunların hepsnin yapabilirsiniz.sadece combi yapamazsınız.bu özellik olmuyor.ama dediğim gibi tüm oyuncularda ve rakip takm oyuncularında geçerli oluyor.birde bazen oyun kilitleniyor .
tsubasanın kayma kodunu bulabilirmisin ben bulmuştum şansada mesela şut ofsetinden sonra hep hyuganın kayma ofsetini yapmıştım tek tek biraz kurcaladım ama bulamadım :)
evet buldum şöyle oluyor.şimdi tsubasanın sırası ile şut,pas,çalım,combi kodlarından sonra block kodu ardındanda kayma kodu geliyor yani 5.sıradaki hareketi block oluyor.6.sıradaki hareketide kayma.
ofsetleride şu:
Block: 38F2F
Kayma:38F31
son kodda pas kesme oluyor şu taçibanaların hareketi tabi bunu girdiğinizde taçiler gibi yapmıyorlar.sadece skylap seçeneği çıkıyor onu seçip hareketi yapıyorsunuz.en son kod olan
pas kesmeden sonra misakinin şut ofseti başlıyor.yani tüm bu 00'lar oyuncuya başka hareketler eklemek için.yani bu tüm blogun bi oyuncuya ait olduğu yorumuz yanlış tsubasanın 38f27 den başlıyor 38f35 de bitiyor.38f35 den itibaren misakinin hareketlerinin ofsetleri başlıyor 38f43 ishizakinin ofsetinde bitiyor.bu şekilde tüm oyunculara birden fazla özellik ekleyebilirsiniz.
bu özelliklerin sıralaması şöyle:
1.Şut, 2.Pas, 3.Çalım, 4.Combi, 5.Block, 6.Kayma, 7.Pas Kesme
Alıntı:
taroch ´isimli üyeden Alıntı
ama şu anda aynı oyuncuya bir özellikten 2 tane ekleyemiyoz di mi? (yani bi oyuncuya hem drive shoot u hem de tiger shoot u eklemek)
hayır ekleyemeyirsun ama dediğim gibi hrhangi bi şuta denk gelmeyen bir kod girdiğinizde 2 oyuncunun farklı şutunu vurur.ama genelde ceza sahasından yani havadan çekilen bir şut ve yerden çekilen yada iki havadan çekilen şutu yerden vurur.drive şut tiger şutu berabare vurabilmek için ise eyer varsa tek tek tüm kodları deneyip bulabilirz.yani 01 den 99' kadar ve 1a,2c,5d,6a gibi kodlarıda denemek lazım.varsa bu şekilde ikisini bir arada bir oyuncuya ekleyebiliriz.
Alıntı:
hiena ´isimli üyeden Alıntı
Alıntı:
taroch ´isimli üyeden Alıntı
ama şu anda aynı oyuncuya bir özellikten 2 tane ekleyemiyoz di mi? (yani bi oyuncuya hem drive shoot u hem de tiger shoot u eklemek)
hayır ekleyemeyirsun ama dediğim gibi hrhangi bi şuta denk gelmeyen bir kod girdiğinizde 2 oyuncunun farklı şutunu vurur.ama genelde ceza sahasından yani havadan çekilen bir şut ve yerden çekilen yada iki havadan çekilen şutu yerden vurur.drive şut tiger şutu berabare vurabilmek için ise eyer varsa tek tek tüm kodları deneyip bulabilirz.yani 01 den 99' kadar ve 1a,2c,5d,6a gibi kodlarıda denemek lazım.varsa bu şekilde ikisini bir arada bir oyuncuya ekleyebiliriz.
oda var mesela ben tek Neotiger şutu vurmayı buldum ama tek tiger şutu vurmayı bulamadım :'(
40ae sdewid jumping vole banana şut bu kod kitleme yapmıyor adamlarda 3 özel şut çekiyor birde snowslide japan hackin üstüne attarsanız tadından yenmez :D ben öyle oynuyorum rakip takımda güçlü bende güçlüyüm ama benden enerji gitmiyor kim çok çekerse o kazanıyor :D
EDIT : oyun kafayı yedi ama takılma yok az önce gol attım kaleci atışıyla başladılar birde şut çektim kaleciden döndü defanstan vurduğum halde şutu çeken adamım kafayla tamamladı kendi şutunu tamamladı kaleciden dönmüyor kaleci değiyor kaleci uçuyor top direkten geliyor aynı adam kafa ile tamamlıyor