"images/sto/misc/logo.jpg" grafik dosyası hatalı olduğu için gösterilemiyor.
images/sto/misc/menu.jpg
images/sto/boxlogo.jpg
Duyuru Bölümü.

Duyuru Ekle.

>> Eklenicek Olan Duyuru veya Grafik
Speed Links.
» Kategori Basligi.
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
  »Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
    » Kategori Ismi
     » Kategori Ismi
     » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
» Kategori Basligi
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
    » Kategori Ismi
    » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
Link Değisimi
  » Milon4.Com
  » TurkvB
  » Site Ekle
  » Site Ekle

Geri git   TsubasaTR® > Captain Tsubasa Paylaşımları > Hex Editör Bölümü > CT 2 Hex Editör Bölümü
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Forumları Okundu Kabul Et

CT 2 Hex Editör Bölümü Captain Tsubasa 2 Oyununa Ait Kodların Paylaşıldığı Bölüm

Yeni Konu aç  Cevapla

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 10-04-2008, 01:33   #1 (permalink)
Hiena - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ünvan :Başkan Yrd.
Tecrübe Puanı: 100 Hiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud of

Standart Duyuru!

Değerli TsubasaTr.Net Üyeleri;

Bugünden itibaren, hex editör programı ile bulduğumuz tüm kodlar, bu bölümde sırası ile sizlerle paylaşılacaktır...

Bu bölüm; Captain Tsubasa 2 oyununda hack çalışmaları yapabilmemizi sağlayacak ve bunun için de gerekli olan, tarafımca bulunmuş ofset kodlarının burada, sizlerle paylaşılıp, sitemiz için ve kendiniz için güzel hack çalışmaları yapmanıza olanak sağlayacak bir bölüm olabilmesi amacı ile açılmıştır.

Bu bölüm içerisinde gereksiz konular ve herhangi bir konu ile ilgili olmayan konular (başka bir oyuna ait veya bu oyuna ait emulatör hileleri) ile ilgili yardım istekleri açmayınız!
Tüm özellikler için gerekli detaylı anlatım, ilgili konuda tarafımdan yapılacaktır. Buna rağmen takıldığınız, sormak istediğiniz bir konu olursa, ilgili başlık altında veya yardım bölümündeki alt başlık içerisinde bulunan hack yardım bölümüne yazınız.. Orda tüm sorularınız cevaplandırılacaktır.

Başka bir özelliğe ait bir konu ile ilgili bir soruyu ilgisi olmayan başka bir başlıkta dile getirip, konuların içeriğini dağıtmayınız. Hangi konu hakkında yardım isteyecekseniz sorunuzu o konuya ait ilgili başlıkta sorunuz.

Şimdi bugünden itibaren, daha önce sizlerle paylaştığımız birkaç özelliğin ofsetleri ile beraber, bugünden sonra paylaşacağımız tüm kodlar, bu bölüme açılıp, burada sizlerle paylaşalacaktır.
Ve bundan sonra da bulunan her yeni özelliğin kodu, anında sizlerle paylaşılacaktır. Ve bu özellikler içerisinde eksik olan veya sonradan bulunan herhangi bir konuya ait kodlar olursa, ilgili konuya eklenecek ve tarafımdan bilgilendirileceksiniz.

Siz de bulduğunuz kodları burada yayınlayabilirsiniz. Ancak bu paylaşımlarınızın, burada bulunan, zaten verilmiş olan konular içerisinde olmamasına dikkat edin. Ayrıca tek bir kod veya şüphelendiğiniz; şu kod ilgimi çekti, bunu araştıralım, burdan bir şey çıkabilir gibi gereksiz konuları buraya açmayınız.

Şimdi bugünden itibaren bulduğumuz ve aşağıda sıraladığım kodlar, sırası ile sizlerle paylaşılacaktır.

Tüm Oyuncuların Forma Renklerini Değiştirme

Özel oyuncuların Yakın görünüm Forma Renklerini Değişitirme

Bizim ve Rakip Takımların Müziklerini Değiştirme

Takımlarımızın Kadrolarını Değiştirme

Rakip takım Kadro ve Oyun Sistemini Değiştirme

Ara Sahneleri (Videoları) Düzenleme

Oyuncuların Saç ve Yüz Şeklini (oyuncu tipini) Değiştirme

Özel Oyuncuların Yakın Görünümlerini Değiştirme

Ara Sahnelerdeki Forma Renklerini Değiştirme

Level ve Enerji (oyuncu skilleri) Değiştirme

Oyunculara Şut, Pas, Çalım vb. Özellikler Ekleme

Tüm Hareketlerin Enerji Değerini Maç Öncesi Bilgi Ekranında Gösterme

Oyuncuların Özel Hareketlerine İstediğimiz Enerji Değerini Verme

Tüm Sıradan Oyunculara ve Kalecilere Özel Hareket Ekleme

Takımımıza Aldığımız Kalecilere Özel Kurtarış Ekleme

Komple Sahne Ekleme

Oyuncu ismi Değiştirme

Havanın - Stadın Rengini Değiştirme

Top Şeklini/Rengini Değiştirme

Takımıza Güç Özelliği Ekleme (Oyuncu Uçurma)

Oyunculara Hızlı Koşma Özelliği Ekleme

Takıma Komple Hızlı Koşma Özelliği Ekleme

Maç Süresini Değiştirme (Süreyi Uzatma veya Azaltma)

2. Yarı Oyuna Giren Oyuncuları, Takımını, Oynadığı Mevkiyi Değiştirme

Takımların Çorap Renklerini Değiştirme

Takım İsimlerini Değiştirme

Şut, Pas, Çalım vb. Tüm Tekniklerin İsmini Değiştirme

Şut, Pas, Çalım, Özel Kurtarış Editleme (Desen Kodları) Yeni Şut Yaratma

Konu Hiena tarafından (11-29-2009 Saat 20:08 ) değiştirilmiştir..
Hiena isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Alt 11-27-2008, 18:47   #2 (permalink)

Tecrübe Puanı: 100 Hiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud of

Birkaç güne kadar yeni bulduğum birkaç özelliğe ait kodları paylaşacam. ayrıca kısa süre içinde CT 1 ve Robin'li oyunda hack çalışmalarına başlayacam. ayrıca CT 1'i Türkçeleştirme çalışması da yapabilirim.

Yaklaştım iyice geliyorum
Her insan biraz ölüdür

Biz de biraz ölüyüz
Ölüler ki bir gün gömülür

İçimizde ki ölüler
Dışımızda ki ölüler

İnsan yaşıyorken özgürdür

Konu Hiena tarafından (07-30-2010 Saat 13:16 ) değiştirilmiştir..
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Alt 12-02-2008, 16:59   #3 (permalink)
Cruijford - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ünvan :Yeni Transfer
Tecrübe Puanı: 33 Cruijford has a spectacular aura aboutCruijford has a spectacular aura aboutCruijford has a spectacular aura about

hiena oyuncuların isimlerini değiştirme ve hikayeyi düzenleme, değiştirme farklı bir hikaye yapma konuların detaylı bir anlatım yapabilir misin.
Cruijford isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 12-02-2008, 18:03   #4 (permalink)

Oyuncu isimleri için bu altta verdiğim başlık içerisinde detaylı anlatım var. yine takıldığın yer olursa o başlıkta sorabilirsin.

Hikaye değiştirmek için gerekli olan kodları henüz paylaşmadım. bazı eksikler var onları da tamamlayıp bügünlerde paylaşırım.

Oyuncu ismi değiştirme ofsetleri bu başlık içerisinde.

Link Görüntüleyemezsiniz Üye Olmanız Gerekiyor ?

Yaklaştım iyice geliyorum
Her insan biraz ölüdür

Biz de biraz ölüyüz
Ölüler ki bir gün gömülür

İçimizde ki ölüler
Dışımızda ki ölüler

İnsan yaşıyorken özgürdür

Konu Hiena tarafından (11-29-2009 Saat 20:09 ) değiştirilmiştir..
Alt 03-13-2009, 22:39   #5 (permalink)
Armand - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 24 Armand Bir Yolda Daha :)

hi there

dear Hiena, hope u r fine and doing good

i just wanted to ask, is there any possibility that u can re-upload the files you provided in the topics listed above on another sharing site? such as Link Görüntüleyemezsiniz Üye Olmanız Gerekiyor ?

coz i couldn't download any of them

sorry for bothering

best wishes

regards

Armand
Armand isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 09-14-2009, 23:16   #6 (permalink)

Duyurulur!!!

Bundan böyle bu bölüme açılacak/paylaşılacak yeni başlıklar, 1 hafta gibi bir süre sabit konular arasında tutulup, daha sonra aşağı, normal konuların yanına alınacaktır. Bu bölüm zaten CT 2 paylaşımlarından oluşan bir bölüm ve hepsi de birbirinden önemli paylaşımlar. Dolayısıyla bazı paylaşımları daha önemli diyerek sabit konular arasına almanın anlamı yok. Zaten 4 sayfadan oluşan paylaşımlar ve isteyen, istediği/aradığı paylaşımı bu 4 sayfaya bakarak bulabilir. Sabit konular arasında olması gereken 4 başlık var ve bunlar sabitler arasındadır. Yeni paylaşılacak özelliklerde 1 hafta 10 gibi sabit konular arasında tutulup herkesin görmesi sağlanacaktır...

Bilginize...

Konu Hiena tarafından (07-30-2010 Saat 13:17 ) değiştirilmiştir..
Alt 12-23-2009, 02:41   #7 (permalink)

Ünvan :As Takım
Tecrübe Puanı: 70 sinan1984 is a splendid one to beholdsinan1984 is a splendid one to beholdsinan1984 is a splendid one to beholdsinan1984 is a splendid one to beholdsinan1984 is a splendid one to beholdsinan1984 is a splendid one to beholdsinan1984 is a splendid one to beholdsinan1984 is a splendid one to behold

Alıntı:
Armand´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
hi there

dear Hiena, hope u r fine and doing good

i just wanted to ask, is there any possibility that u can re-upload the files you provided in the topics listed above on another sharing site? such as Link Görüntüleyemezsiniz Üye Olmanız Gerekiyor ?

coz i couldn't download any of them

sorry for bothering

best wishes

regards

Armand
Sevgili Hieana umarım iyisinizdir

Acaba konularınızda vermiş olduğunuz linkler dışında başka linkler de verebilirmisiniz ? Mesela Mediafire gibi
Çünkü hiçbirini indiremiyorum

Zahmet verdiğim için kusura bakmayın

En içten dileklerimle

Saygılar

Armand

Konu sinan1984 tarafından (12-23-2009 Saat 06:30 ) değiştirilmiştir..
sinan1984 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 03-17-2010, 23:54   #8 (permalink)
halilscorpion - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 17 halilscorpion Bir Yolda Daha :)

bende bir mesaj yazip tesekür etmek istedim bu sayfayi kurana bu formu kurana
sayenizde nerdeyse istedigim herseyi yaptim oyunda hikaye ve bazi renkler harici
ama sonucta kendi takim kadromu istedigim sekilde istedigim renklerle istedigim müzikle yakin görüntü vs. kurdum

bende yaptigim bu degisiklikleri sizlerle paylasmak istiyorum
ama biraz daha zamana ihtiyacim var daha neler yapabilirim diye :D
halilscorpion isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 03-18-2010, 00:08   #9 (permalink)
Devilman

hiena rapidden verme zshareden ver da çabuk iner hepsi xd birde kodlar için thanks xd........:)

Alt 05-25-2011, 20:32   #10 (permalink)
sa-go-pa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 19 sa-go-pa Bir Yolda Daha :)

Aynen öyle bu siteyi kuran ve gelişmesinde yardımcı olan herkeze helal olsun şahsen belki sizler gibi görsellik bi hack olmuyor yapamıyorum ama kendimi en azından o tv karşısında hissediyorum . gerek verdiğiniz kodlardan faydalanarak gerekse paylaşılan hacklardan . umarım bu yaz ki çalışmalarda devam eder ve yogun bi ilgi görür site.
sa-go-pa isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Yeni Konu aç  Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil