Değerli TsubasaTr.Net Üyeleri;
Bugünden itibaren, hex editör programı ile bulduğumuz tüm kodlar, bu bölümde sırası ile sizlerle paylaşılacaktır...
Bu bölüm; Captain Tsubasa 2 oyununda hack çalışmaları yapabilmemizi sağlayacak ve bunun için de gerekli olan, tarafımca bulunmuş ofset kodlarının burada, sizlerle paylaşılıp, sitemiz için ve kendiniz için güzel hack çalışmaları yapmanıza olanak sağlayacak bir bölüm olabilmesi amacı ile açılmıştır.
Bu bölüm içerisinde gereksiz konular ve herhangi bir konu ile ilgili olmayan konular (başka bir oyuna ait veya bu oyuna ait emulatör hileleri) ile ilgili yardım istekleri açmayınız!
Tüm özellikler için gerekli detaylı anlatım, ilgili konuda tarafımdan yapılacaktır. Buna rağmen takıldığınız, sormak istediğiniz bir konu olursa, ilgili başlık altında veya yardım bölümündeki alt başlık içerisinde bulunan hack yardım bölümüne yazınız.. Orda tüm sorularınız cevaplandırılacaktır.
Başka bir özelliğe ait bir konu ile ilgili bir soruyu ilgisi olmayan başka bir başlıkta dile getirip, konuların içeriğini dağıtmayınız. Hangi konu hakkında yardım isteyecekseniz sorunuzu o konuya ait ilgili başlıkta sorunuz.
Şimdi bugünden itibaren, daha önce sizlerle paylaştığımız birkaç özelliğin ofsetleri ile beraber, bugünden sonra paylaşacağımız tüm kodlar, bu bölüme açılıp, burada sizlerle paylaşalacaktır.
Ve bundan sonra da bulunan her yeni özelliğin kodu, anında sizlerle paylaşılacaktır. Ve bu özellikler içerisinde eksik olan veya sonradan bulunan herhangi bir konuya ait kodlar olursa, ilgili konuya eklenecek ve tarafımdan bilgilendirileceksiniz.
Siz de bulduğunuz kodları burada yayınlayabilirsiniz. Ancak bu paylaşımlarınızın, burada bulunan, zaten verilmiş olan konular içerisinde olmamasına dikkat edin. Ayrıca tek bir kod veya şüphelendiğiniz; şu kod ilgimi çekti, bunu araştıralım, burdan bir şey çıkabilir gibi gereksiz konuları buraya açmayınız.
Şimdi bugünden itibaren bulduğumuz ve aşağıda sıraladığım kodlar, sırası ile sizlerle paylaşılacaktır.
Tüm Oyuncuların Forma Renklerini Değiştirme
Özel oyuncuların Yakın görünüm Forma Renklerini Değişitirme
Bizim ve Rakip Takımların Müziklerini Değiştirme
Takımlarımızın Kadrolarını Değiştirme
Rakip takım Kadro ve Oyun Sistemini Değiştirme
Ara Sahneleri (Videoları) Düzenleme
Oyuncuların Saç ve Yüz Şeklini (oyuncu tipini) Değiştirme
Özel Oyuncuların Yakın Görünümlerini Değiştirme
Ara Sahnelerdeki Forma Renklerini Değiştirme
Level ve Enerji (oyuncu skilleri) Değiştirme
Oyunculara Şut, Pas, Çalım vb. Özellikler Ekleme
Tüm Hareketlerin Enerji Değerini Maç Öncesi Bilgi Ekranında Gösterme
Oyuncuların Özel Hareketlerine İstediğimiz Enerji Değerini Verme
Tüm Sıradan Oyunculara ve Kalecilere Özel Hareket Ekleme
Takımımıza Aldığımız Kalecilere Özel Kurtarış Ekleme
Komple Sahne Ekleme
Oyuncu ismi Değiştirme
Havanın - Stadın Rengini Değiştirme
Top Şeklini/Rengini Değiştirme
Takımıza Güç Özelliği Ekleme (Oyuncu Uçurma)
Oyunculara Hızlı Koşma Özelliği Ekleme
Takıma Komple Hızlı Koşma Özelliği Ekleme
Maç Süresini Değiştirme (Süreyi Uzatma veya Azaltma)
2. Yarı Oyuna Giren Oyuncuları, Takımını, Oynadığı Mevkiyi Değiştirme
Takımların Çorap Renklerini Değiştirme
Takım İsimlerini Değiştirme
Şut, Pas, Çalım vb. Tüm Tekniklerin İsmini Değiştirme
Şut, Pas, Çalım, Özel Kurtarış Editleme (Desen Kodları) Yeni Şut Yaratma