"images/sto/misc/logo.jpg" grafik dosyası hatalı olduğu için gösterilemiyor.
images/sto/misc/menu.jpg
images/sto/boxlogo.jpg
Duyuru Bölümü.

Duyuru Ekle.

>> Eklenicek Olan Duyuru veya Grafik
Speed Links.
» Kategori Basligi.
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
  »Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
    » Kategori Ismi
     » Kategori Ismi
     » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
» Kategori Basligi
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
    » Kategori Ismi
    » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
Link Değisimi
  » Milon4.Com
  » TurkvB
  » Site Ekle
  » Site Ekle

Geri git   TsubasaTR® > Captain Tsubasa Paylaşımları > Hex Editör Bölümü > CT 2 Hex Editör Bölümü
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Forumları Okundu Kabul Et

CT 2 Hex Editör Bölümü Captain Tsubasa 2 Oyununa Ait Kodların Paylaşıldığı Bölüm

Yeni Konu aç  Cevapla

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 09-23-2008, 10:44   #1 (permalink)
Hiena - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ünvan :Başkan Yrd.
Tecrübe Puanı: 100 Hiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud of

Standart Top Şekli ve Rengini Değiştirme (Maç Pusulasındaki)

Buda top şeklini ve rengini değiştirmek için bize gereken ofsetler. aşağıdaki link içerisinde bir belge var. o belgenin içerinde 3 farklı top şekli yapabilmenize olanak sağlayan ofsetleri ve karşısında da bu şekillleri yaratmamıza olanak sağlayan kodları var. bunlar maç pusulasında ki topun şekli ve rengi.

bunu uzun süre önce rastgele bulmuştum. rastgele birkaç kod değişince topun farklı şekillere girdiğini gördüm. kare şeklinde bulanık bir hal almıştı. daha sonra bir, iki hack oyunundakilerle karşılaştırdım. ve farklı bir şekle ulaştım. mavi renkte bir top şekli.

2. sıradaki ofsetlerde ise beyzbol topu şeklinde bir top şekline ulaştım.bunu son oyunumda kullanmıştım.

3. sıradaki ofsetlerde ise 1.sıradaki mavi renkte top şekline benzer bir şekli yaratıyoruz. tabi bu yeşil renkte ve daha parlak.

İşte bu aşağıda verdiğim 3 farklı top şekli için, 47F70, 47F80, 47FE0 ofsetlerini açın ve karşılarında verdiğim kodları girin. bazı şekillerde, 47F90 , Beyzbol top şeklinde ise, 47FD0 ofsetleride kullanılıyor.

Yani topun şeklini belirleyen ofsetler: 47F70, 47F80, 47F90, 47FD0, 47FE0

ofsetlerindeki kodlardan oluşuyor. bunalr dışında farkı top şekillerine ulaşmak için rastgele kodlar deniyebilirsiniz. tabi bu ofsetlerin karşısında verdiğim kodları inceleyerek anlara yakın onların mantığı ile sıralı, kodlar denerseniz daha iyi sonuç alrısınız. bu sayede farklı top şekillerine ulaşmanız mümkündür.

Ofset Kodları: Link Görüntüleyemezsiniz Üye Olmanız Gerekiyor ?

Şifre: www.tsubasatr.net

Yaklaştım iyice geliyorum
Her insan biraz ölüdür

Biz de biraz ölüyüz
Ölüler ki bir gün gömülür

İçimizde ki ölüler
Dışımızda ki ölüler

İnsan yaşıyorken özgürdür

Konu Hiena tarafından (06-27-2011 Saat 23:59 ) değiştirilmiştir..
Hiena isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Alt 09-23-2008, 17:28   #2 (permalink)
Cyber-Warrior - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ünvan :ChessMaster®
Tecrübe Puanı: 100 Cyber-Warrior has a brilliant futureCyber-Warrior has a brilliant futureCyber-Warrior has a brilliant futureCyber-Warrior has a brilliant futureCyber-Warrior has a brilliant futureCyber-Warrior has a brilliant futureCyber-Warrior has a brilliant futureCyber-Warrior has a brilliant futureCyber-Warrior has a brilliant futureCyber-Warrior has a brilliant futureCyber-Warrior has a brilliant future

sağol tolga şimdiki verdiğin kodlar sayesinde oyunumu daha çabuk bitireceğim
Cyber-Warrior isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Alt 11-16-2008, 17:44   #3 (permalink)
tersol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ünvan :Yeni Transfer
Tecrübe Puanı: 28 tersol Bir Yolda Daha :)

hiena emegin icin sagol fakat ben topun sadece rengini nasıl degistiricem yani sekliyle hic ugrasmadan siyah olan yerleri kırmızı yapmayı düsünüyorum daha dogrusu akıl verirseniz yapıcam.
tersol isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 11-16-2008, 20:19   #4 (permalink)

Tecrübe Puanı: 100 Hiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud of

Valla bunu yapman biraz zor. tüm o kodları denemen lazım. biliyorsun bu top şekilleri hex editör ile yapılmıyor. Tiles editör gibi oyundaki renkleir ve şekilleri değiştirmeye yarayan programlarla yapılıyor. ben burayı bulduğumda rastgele kodlar girdim. top kare ve bulanık bir şekil aldı. daha sorna diğer top şeklinin değiştiği bir, iki hack oyunuan baktım ordaki kodları girdim ve bu şekilleri elde ettim. başak editörler editlendiği için burdaki top şekilin bulunduğu ofsette ona gre bir takım kodlar oluşur. orjinal bir oyunda bu ofsete aynı kodları girerseniz aynı top şeklini elde edersiniz. 2 farklı top şekli var biri mavi olan, diğeride beyzbol topu şeklinde olan. bu yeşil olan şeklide ben buldum. birkaç farklı kod girdim bu şekidle bir hal aldı. yani tiles editör gibi programalarla kullanımını bilirsen istediğini rahat bir şekidle yapabilirisn. hex editörden ise ancak rstgele kodlar girerek farklı şekiller elde edebilirsin. sadece rengi değiştirmek ise çok zor. birçok kdo denemn lazım.

Her insan biraz ölüdür

Biz de biraz ölüyüz

İçimizde ki ölüler
Dışımızda ki ölüler

Alt 11-16-2008, 21:01   #5 (permalink)
kral_89 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ünvan :As Takım
Tecrübe Puanı: 49 kral_89 is a jewel in the roughkral_89 is a jewel in the roughkral_89 is a jewel in the rough

aynen benım deıstırdıgım gıbı yanı kardes en ıyısı sen tıles layer pro
ogrenmeye bak cok farklı sekıller elde edebılırsın o sekılde kalp,yıldız...vs gıbı

insanlarıda para gibi ışığa tutun içinde ATATÜRK yoksa SaHTeDiR...!
kral_89 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 11-17-2008, 23:59   #6 (permalink)

Alıntı:
kral_89´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
aynen benım deıstırdıgım gıbı yanı kardes en ıyısı sen tıles layer pro
ogrenmeye bak cok farklı sekıller elde edebılırsın o sekılde kalp,yıldız...vs gıbı
kral güldürme beni yav o programlar sacmalıktan ibaret yada ben kullanamıyorum yani hangi zamandayız neler var bi tek şu atari oyunlarını yapacak düzenlicek adam gibi program yok sinir oluyo insan ya.
Ya bide şu hack yapmayı becerebilen arkadaslar kafalarına göre degilde herkese hitap eden yani hikayenin özünden dısarı cıkamadan kafalarına göre hikayede olmayan oyuncular eklemadan söle adam gibi bi hack yapsalar ne güzel olur ayrıca olan oyununuda fazla bozmamamk lazım bence herkes kafasına göre hack yapıyo siteye bırakıyo gidiyo kardesim site hack cöplügüne döndü işi bilemn arkadaslar elele verip söle hikayeyi anlatan güzel bir hack yapsalar güzel olmazmı
Not: Amacım propaganda yapmak degil sadece nacizhane fikrimi ve eleştirimi dile getirdim.

Konu tersol tarafından (11-18-2008 Saat 00:05 ) değiştirilmiştir..
Alt 11-18-2008, 00:07   #7 (permalink)

Bunun için birkaç gün sonrasını bekle.

Her insan biraz ölüdür

Biz de biraz ölüyüz

İçimizde ki ölüler
Dışımızda ki ölüler

Alt 11-18-2008, 00:10   #8 (permalink)
kral_89 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ünvan :As Takım
Tecrübe Puanı: 49 kral_89 is a jewel in the roughkral_89 is a jewel in the roughkral_89 is a jewel in the rough

o zaman bekle son hackımı ve ıse yarıyormu yaramıyormu gor bakalım
veya olmadı sıtede bı anket acalım kac kısı ıse yaradıgını soylucek
kullanmasını bılmıyorsan bence susucaksın
bılmem dıer proları ama benım paylastıgım proyu ındır topu hangı sekle ıstıyorsan sokayım senın ıcın
hayret valla cok sasırdım dogrusu
o deıl ıse yapmayan programı adam babasının hayrı ıcınmı yapmıs
neyse bu konu en ıyısı uzamasın

insanlarıda para gibi ışığa tutun içinde ATATÜRK yoksa SaHTeDiR...!
kral_89 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 11-18-2008, 11:46   #9 (permalink)
Heroy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ünvan :Code Developer®
Tecrübe Puanı: 100 Heroy has a brilliant futureHeroy has a brilliant futureHeroy has a brilliant futureHeroy has a brilliant futureHeroy has a brilliant futureHeroy has a brilliant futureHeroy has a brilliant futureHeroy has a brilliant futureHeroy has a brilliant futureHeroy has a brilliant futureHeroy has a brilliant future

vaalla dogru diyosun önder.bu programı indirip acaba hiç denemiş kullanmayı.deneyip de beceremeyenler lütfen laf yapmasınlar.bu program bende var vede gerçekten çok işe yarayan bir program eger bu programın ince ayrıntılarını çözersem süper olcak.forum çöplüğe dönmüş falan diyosun bu forum zaten neden açılmış acaba biliyomusun sen.

Tüm hack oyunlar©¥m©¥n bulundugu ozel b©¥r blog , ©¥nd©¥rmek ©¥steyenler buyursunlar
Heroy isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 11-18-2008, 17:57   #10 (permalink)

arkadaslar sizler beni tamamen yanlıs anlamıssınız ben zeten yazımda tamamen kendi düşüncemin bu yönde oldugundan bahsettim ayrıca kimseyi suclamadım bu konuda sizleri kırdıysam özür dilerim amacım kimseyi kırmak degil ben zaten beceremedigimden bahsettim haklısınız ben beceremiyorum ama bu ugrasmadıgım hep hazır bekledigim anlamınada gelmiyor tabiki en güzel cvpı hiena kardesim vermis sagolsun sizde sagolun ama ben su veya bu böle yapıyor demedim böle olsa daha hos olurdu bence dedim sadece kimine göre elestirimi kimine göre fikrimi belirttim.
Yeni Konu aç  Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil