Buda top şeklini ve rengini değiştirmek için bize gereken ofsetler. aşağıdaki link içerisinde bir belge var. o belgenin içerinde 3 farklı top şekli yapabilmenize olanak sağlayan ofsetleri ve karşısında da bu şekillleri yaratmamıza olanak sağlayan kodları var. bunlar maç pusulasında ki topun şekli ve rengi.
bunu uzun süre önce rastgele bulmuştum. rastgele birkaç kod değişince topun farklı şekillere girdiğini gördüm. kare şeklinde bulanık bir hal almıştı. daha sonra bir, iki hack oyunundakilerle karşılaştırdım. ve farklı bir şekle ulaştım. mavi renkte bir top şekli.
2. sıradaki ofsetlerde ise beyzbol topu şeklinde bir top şekline ulaştım.bunu son oyunumda kullanmıştım.
3. sıradaki ofsetlerde ise 1.sıradaki mavi renkte top şekline benzer bir şekli yaratıyoruz. tabi bu yeşil renkte ve daha parlak.
İşte bu aşağıda verdiğim 3 farklı top şekli için,
47F70, 47F80, 47FE0 ofsetlerini açın ve karşılarında verdiğim kodları girin. bazı şekillerde,
47F90 , Beyzbol top şeklinde ise,
47FD0 ofsetleride kullanılıyor.
Yani topun şeklini belirleyen ofsetler: 47F70, 47F80, 47F90, 47FD0, 47FE0
ofsetlerindeki kodlardan oluşuyor. bunalr dışında farkı top şekillerine ulaşmak için rastgele kodlar deniyebilirsiniz. tabi bu ofsetlerin karşısında verdiğim kodları inceleyerek anlara yakın onların mantığı ile sıralı, kodlar denerseniz daha iyi sonuç alrısınız. bu sayede farklı top şekillerine ulaşmanız mümkündür.
Ofset Kodları: Link Görüntüleyemezsiniz Üye Olmanız Gerekiyor ?
Şifre: www.tsubasatr.net
Yaklaştım iyice geliyorum
Her insan biraz ölüdür
Biz de biraz ölüyüz
Ölüler ki bir gün gömülür
İçimizde ki ölüler
Dışımızda ki ölüler
İnsan yaşıyorken özgürdür