"images/sto/misc/logo.jpg" grafik dosyası hatalı olduğu için gösterilemiyor.
images/sto/misc/menu.jpg
images/sto/boxlogo.jpg
Duyuru Bölümü.

Duyuru Ekle.

>> Eklenicek Olan Duyuru veya Grafik
Speed Links.
» Kategori Basligi.
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
  »Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
    » Kategori Ismi
     » Kategori Ismi
     » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
» Kategori Basligi
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
    » Kategori Ismi
    » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
Link Değisimi
  » Milon4.Com
  » TurkvB
  » Site Ekle
  » Site Ekle

Geri git   TsubasaTR® > Captain Tsubasa Paylaşımları > Hex Editör Bölümü > CT 2 Hex Editör Bölümü
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Forumları Okundu Kabul Et

CT 2 Hex Editör Bölümü Captain Tsubasa 2 Oyununa Ait Kodların Paylaşıldığı Bölüm

Yeni Konu aç  Cevapla

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 09-23-2008, 12:32   #1 (permalink)
Hiena - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ünvan :Başkan Yrd.
Tecrübe Puanı: 100 Hiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud of

Standart Tüm Şutların ve Diğer Özel Hareketlerin Kodları (Asıl İçerik)

Arkadaşalr biliyorsunuz daha önce şut kodları diye bir ofset vermiştim. onlar oyuncuların tüm özel asıl hareketlerinin bulunduğu ofsetleri gösteren bölüm.
dikkat ederseniz orda bir oyuncuya mesela Misaki'ye, Tsubasa'nın 4D 93 kodunu eklediğimiz zaman onun tüm şut kodlarını alıyordu. bunun nedeni aşağıda verdiğim ve her oyuncunun asıl şutlarının ve diğer özel hareketlerinin çalım, pas, kayma vs. tek tek sıralı bir şekilde bulunduğu yerin kodlarını göstermş olmasıdır.

şimdi bu aşağıda 1. linkte verdiğim kodlar, oyuncuların tek tek tüm şut kodları

Mesela 3935D ofsetindeki bu kodlar: 0C 3A 12 25 11 48 4A 49 44 1A 03

Tsubasa'nın tek tek tüm şutlarını gösteriyor.

0C: Drive şut, 3A: Rovaşata, 12: Drive Bicycle, 25 Twin şut,

Misaki ile vurduğu için 25'ten sonra Misaki'nin oyuncu kodu geliyor yani 11. aynı şekilde Misaki'nin şut ofsetinde de Tsubasa'nın 01 oyuncu kodu bulunuyor.

48 Cyclone yerden vurduğu, 49 Cyclone ceza sahasında havadan vurduğu,

4A kodunu çözemedim, 44 koduda Hyüga ile Drive-tigerin kodu. gördüğünüz gibi Misaki ile twin şut kodunda olduğu gibi 44 kodundan sonra Hyüga'nın oyuncu kodu olan 1A kodu bulunur.

Misaki'nin ise: 39368 ofsetinden başşlar. kodlar bunlar: 25 01 3A 41 03

25 Tsubasa ile Twin şut. ardından gelen 01 kodu Tsubasa'nın oyuncu kodu.
3A rovaşata, 41 Jumping vole. sondaki ve her oyuncunun tüm özel hareketlerinin sonunda bulunan 3 kodu da bir sonraki oyuncu ile şutlarının karışmasını önlüyor. bunalrı birbirinden ayırıyor. ve kodların burda bittiğini gösteriyor.

mesela bir oıyuncuya boş bir bölümün ofsetini girip birkaç şut eklediniz diyelim son şuttan sonra, sonuna 03 kodunu koyun. aksi taktirde yanına gireceğiniz bir başka oyuncunun şutları ile birleşir.

Mesela bunalrda Tachibana kardeşlerin şut kodları.

Bunlar Kazuo'nun: 22 18 25 18 2A 18 29 18 03

Bunlarda Masao'nun: 22 17 25 17 2A 17 29 17 03

Dikkat ederseniz her şuttan sonra oyuncu kodları var. Masao'nun kinde 17 kodu, Kazuo'nunkin de 18 kodu. tüm şutları beraber vurdukları için her bir şuttan sorna oyuncu kodları geliyor. arada bu oyuncu kodları olmasa vurmazlar.

Rakip takım ikili şut çeken oyuncularında ise bu daha farklı.

Mesela bu Kore'li Sha'nın kodları: 25 FF 03
Buda 10 numara Kim'in kodları: 25 FF 03

İkisindede aynı. çünkü zaten aynı takımdalar. ve onalrda oyuncu değişikliği yok. bizim takımda ise örneğin Misaki'yi çıkarıp başka bir oyuncu oyuna alabiliriz. bu durumda eğer beraber şut vurduğu oyuncunun kodu gösterilmese, bunlar gibi aynı kodlar olsa Misaki oyundan çıksa bile Tsubasa twin şut vuracaktı.işte bu yüzden bizim oyuncuların şut kdolarından sonra hangi oyuncu ile şutu vuruyorsa onun oyuncu kodu bulunur.

Sha ve Kim dışında başka bir takımda yen ibir ikili yaratmak isterseniz bu kdların bulunduğu ofsetleri gösterin. Örneğin 2.takım Corintias'ta Riberio ve Satrestegui'ye twin şut ekleyeceksiniz diyelim. tabi ikisinide asıl şutları olan Banana ve Dynamite şutlarının da olmasını isiyorsunuz.

o halde bu durumda şunları yapıyoruz.

Riberio'nun ilk verdiğim bu ofsetleir gösteren asıl şut ofsetleri olan bölümde 38FEB ofsetini açıyoruz. burdaki, bu bölüü gösteren 84 93 kdoları yerien herhangi boş bir bölümün ofsetini gösteriyoruz. mesela 3FE20 ofseti.

bunun için 84 93 yerine 10 FE kodlarını giriyoruz. 30000'li bölümlerde olduğu için başına 3 getiriyoruz. böylelikle 3FE10 ofsetini elde etmiş oluyoruz. tabi her zaman ki gibi 10 kdo sonrasına yazıyoruz. yani 3FE20 ofsetine. buraya önce banana şutun kodu olan 50 kodunu ardından twin şut için 25 FF 03 Kodların ıgiriyoruz.

yani 50 25 FF 03 şeklinde. işte bu şekilde yerden banana, ceza sahasında da twin şut çeker. hatta isterseniz FF kodundan sonra 3A rovaşata kodunu girerek birde rovaşata çekmesini sağlayabilirisniz.

yani şöyle: 50 25 FF 3A 03 şeklinde. bu şekilde Riberio yerden Banana şut, ceza sahasından yerden twin şut, havadan da rovaşata çeker.

Strestegui'nin ise: 38FDD ofsetindeki 82 93 kodları yerine yine boş bölümlerden mesela 3FE30 Ofsetine girelim. bunun için 82 93 yerine 30 FE kodlarını girin. sonra 10 kod sonrası olan 3FE40 Ofsetini açıp şut kodlarını buraya girin.

25 FF 72 03 şeklinde. burdaki 72 , dynamite head kodu oluyor.

işte bu şekilde oyuncualr birden fazla şut eklebilirisniz. bu bölüm oyuncuların tek tektüm özel hareketlerini bulunduğu kod bölümü oluyor. link içerisinde 6 belge var.
bu 6 belge içeirşsnde şut, pas, çalım, kayma, combinasyon , block bunların hepsini ayırdım. hepsinin ofsetleri ve kodları var.

Aşağıda kısayolunu verdiğim başlık içeirnde de daha verdiğim şut kdoları var. bu ofsetler oyuncuların tek tek tüm özel hareketlerinin olduğu bu bölümü gösteren asıl ofsetler. oyuncular normal sayısından fazla şut girmek isterseniz boş bir bölümün ofsetini kullanıp oraya ayzmanzı gerekecek. işte bu yüzden bu altta uzun zaman önce verdiğim ofsetleri kullanacaksınız.

yani bu başlıktakileri.

Link Görüntüleyemezsiniz Üye Olmanız Gerekiyor ?

bu 2.linkte ise tüm şutların kodları varvekarşıalrında hangi oyuncya ait olduğu vede şut ismi var.

Tüm Şut Kodları ve Diğer Özel Hareketlerin Kodları:

Oyuncuların Tek Tek Tüm Şut Kodları ve İsimleri:

Şifre: www.tsubasatr.net

Yaklaştım iyice geliyorum
Her insan biraz ölüdür

Biz de biraz ölüyüz
Ölüler ki bir gün gömülür

İçimizde ki ölüler
Dışımızda ki ölüler

İnsan yaşıyorken özgürdür

Konu Hiena tarafından (08-16-2011 Saat 20:57 ) değiştirilmiştir..
Hiena isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Alt 09-23-2008, 17:04   #2 (permalink)
Cyber-Warrior - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ünvan :ChessMaster®
Tecrübe Puanı: 100 Cyber-Warrior has a brilliant futureCyber-Warrior has a brilliant futureCyber-Warrior has a brilliant futureCyber-Warrior has a brilliant futureCyber-Warrior has a brilliant futureCyber-Warrior has a brilliant futureCyber-Warrior has a brilliant futureCyber-Warrior has a brilliant futureCyber-Warrior has a brilliant futureCyber-Warrior has a brilliant futureCyber-Warrior has a brilliant future

emeğine sağlık tolga bunlar çok işime yarayacak
Cyber-Warrior isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Alt 09-24-2008, 16:22   #3 (permalink)
hikaru.matsuyama - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ünvan :Yeni Transfer
Tecrübe Puanı: 36 hikaru.matsuyama Bir Yolda Daha :)

hiena abi ben şimdi tsubasaya 0C 3A 12 25 11 48 4A 49 44 1A 03 bu kodları ekleyecem bu38F27 kodu giriyom ordaki 4d 93 kodunu fe20 ile değiştiriyom sonra 3fe30 a girdiğimde kodları 0c 3a felan onları girip sonra save yapıp çıkıyom sonra oyuna girdiğimde tsubasanın hiç şutu olmuyor diger şutlar da siliniyor.nasıl olacağını bana söyleyebilirmisin
hikaru.matsuyama isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 09-24-2008, 17:11   #4 (permalink)

Tecrübe Puanı: 100 Hiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud of

FE 20 Değil 20 FE yapacaksın. sonra tersten okuduğunda FE 20 oluyor başına 3 getiriyorsun ve 3FE20 ofseti oluşuyor ve 10 kod sonrası yani 3FE30 ofsetinede şut kodlarını giriyorsun.

Her insan biraz ölüdür

Biz de biraz ölüyüz

İçimizde ki ölüler
Dışımızda ki ölüler

Alt 09-24-2008, 17:29   #5 (permalink)
tusubasa_can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 100 tusubasa_can isimli üye Tecrübe puanını kapatmıştır.

tolga abi süpersin bu açılan " HEX EDİTÖR " başlığı dahada süper olmuş ellerine sağlık
tusubasa_can isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 09-24-2008, 17:37   #6 (permalink)

çok saol abi bu sefer oldu
Alt 09-28-2008, 15:25   #7 (permalink)

hiena abi ben tsubasaya söyledigin gibi şutları ekliyom hepsi oluyor ama bir tek drive tiger olmuyor bana bir yardımcı olurmusun
Alt 09-30-2008, 22:30   #8 (permalink)

Tsubasa Cyclone ve drive-tiger ekelmyi diğer 2 başlıkta açıklamıştım. neyse senin içn burda da açıklayayım.

38D31 ve 38D49 ofsetleri bu 2 şutun kodları. tabi burdaki sistem bu 2 şutun belli bir sisteme oyunda aktif olmasını sağlıyor. yani cyclonenin 31. maç sonrasın da, drive-tigerin ise kalecilerin birkaç şutumuz üst üste kurtarması üzerine Tsuabsa'nın sisnirlenmesini ve hemen ardından bu şutun aktif olmasını sağlıyor. tabi belli bir zaman dilimi var. bir süre vurulmadımı yok oluyor. ve bir maçta sadece bir kereliğine aktif oluyor.

işte şimdi aşağıda vereceğim kodları kullanarak ilk milli maç olan 17. takımdan itibaren bu şutu vurabilirsiniz.

Yöntem şu: 38D31 ofsetindeki 2C 49 04 Kodları yerine, boş böllümlerden bir yerin ofsetini gösterin. mesela 3FD20 ofseti.

şimdi ilk olarak burdaki 2C 49 04 Kodları yerine, 4C 10 FD yazın daha sonra, 10 FD kodunu tersten okuduğumuzda FD 10 kodu oluşuyor. bu bölüm 30000'li bölümleri gösterdiği için başına 3 getiriyoruz böylelelikle 3FD10 ofsetini elde etmiş oluyoruz. biliyorsunuz bu gibi aşağılarda bir bölümün ofsetini gösterdiğimiz zaman her zaman 10 Kod sonrasına giriyoruz. 10 kod sonrasıda 3FD20 ofseti oluyor.

işte bu 3FD20 ofsetine şu aşağıdaki kodları girin:

48 A9 80 8D 49 04 68 2C 49 04 4C 24 8D 04 05

işte bu şekilde Tsubasa'nın mevcut şutları durduğu gibi birde Drive-Tigerde eklenmiş oldu. Cycloneyi de eklemek için ise 38D31 Ofsetinin bir alt bloğunda bulunan 38D49 ofsetindeki 48 04 kodları yerine 1D FD kodlarını girin. bunun için boş bölümlerde bir kod girmeye gerek yok. çünkü 3FD20 ofsetine girdiğimiz bu kodların en sondan 2 kodu yani 04 ve 05 kodları Cyclonenin bu sistemdeki kodlarla birleşip
drive-tiger ile beraber aktif olmasın sağlıyor.

48 A9 80 8D 49 04 68 2C 49 04 4C 24 8D 04 05

işte bu kodları girerek 38D31 ve 38D49 ofsetlerindeki kodlar yerien yukarıda anlattığım yöntemle boş bölümlerden bir yerin ofsetini göstererek 2 şutun da ilk milli maçtan itibaren aktfi olmasını sağlayabilirsiniz.

Hyüga'ya Drive-Tiger eklemek içinde 38F89 ofsetindeki 74 93 kodlar yerien boş bir bölümün ofsetini gösterin. örneğin 3FD40 ofsetini. bunun için 74 93 kodları yerine 30 FD kodlarını girin 3FD20 ofsetini elde etmiş oluyoruz ya, 10 kod sonrasına 3FD40 ofsetine ut kodlarını girin.

normalde tüm şutlarının sıralaması şöyledir. 30 34 3A 03

İşte siz 3FD40 ofsetine önce 30 34 tiger, neotiger kodlarını girin. ardından da 44 drive-tiger kodunu ve ardından da Tsuabsa ile vurabilmesi için onun oyuncu kodunu yani 01 kodunu girin, sonrada 3A rovaşata ve ardından zorunlu kod 03 girin.

yani şu şekilde: 30 34 44 01 3A 03

Her insan biraz ölüdür

Biz de biraz ölüyüz

İçimizde ki ölüler
Dışımızda ki ölüler

Alt 10-03-2008, 14:00   #9 (permalink)

saol hiena abi deniyecem.bu arada site güzel olmuş
Alt 09-27-2009, 01:30   #10 (permalink)

Ünvan :As Takım
Tecrübe Puanı: 70 sinan1984 is a splendid one to beholdsinan1984 is a splendid one to beholdsinan1984 is a splendid one to beholdsinan1984 is a splendid one to beholdsinan1984 is a splendid one to beholdsinan1984 is a splendid one to beholdsinan1984 is a splendid one to beholdsinan1984 is a splendid one to behold

Ben Corinth golcusü Riverou ya var olan banana şutunun yanında rovaşata özelliği katmak istedim.
Bunun için 38FEB ofsetini açtım.
Söylendiği gibi 84 93 kodları yerine 10 FE kodlarını girdim kaydettim
3FE10 ofsetini girdim 3FE20 ofsetine indim
50 00 00 3A 03 kodlarını girdim kaydettim

Riverio rovaşatayı çekiyor ama banana şutunu çekecekken oyun klitleniyor

Acaba bi yerde yanlış mı yaptım?
Yardım edebilirmisiniz?
Şimdiden teşekkürler
sinan1984 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Yeni Konu aç  Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil