"images/sto/misc/logo.jpg" grafik dosyası hatalı olduğu için gösterilemiyor.
images/sto/misc/menu.jpg
images/sto/boxlogo.jpg
Duyuru Bölümü.

Duyuru Ekle.

>> Eklenicek Olan Duyuru veya Grafik
Speed Links.
» Kategori Basligi.
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
  »Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
    » Kategori Ismi
     » Kategori Ismi
     » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
» Kategori Basligi
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
    » Kategori Ismi
    » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
Link Değisimi
  » Milon4.Com
  » TurkvB
  » Site Ekle
  » Site Ekle

Geri git   TsubasaTR® > Captain Tsubasa Paylaşımları > Hex Editör Bölümü > CT 2 Hex Editör Bölümü
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Forumları Okundu Kabul Et

CT 2 Hex Editör Bölümü Captain Tsubasa 2 Oyununa Ait Kodların Paylaşıldığı Bölüm

Yeni Konu aç  Cevapla

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 10-28-2009, 21:20   #11 (permalink)
Hiena - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ünvan :Başkan Yrd.
Tecrübe Puanı: 100 Hiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud of

Doğrudur Sinan, bir oyuncuyu kendi takımından alıp başka bir takıma verdiğinde o takımda kaç numarada oynarsa oynasın yine kendi tarzı ile oynar. Buna karşılık o takımda kendi sistemi ile oynar. Örneğin Nei'yi 9.takıma 11 numaralı oyuncu olarak versen o takımda hiçbir oyuncu ona topu atmaz. Yine 4 numaraya oynarlar. Çünkü o takımın sistemi 4 numaralı oyuncuya dayalı bir sistem. Örnek olarak başka bir takıma verdiğin Nei'nin, o yeni takımında da aynı sistemle oynamasını sağlamak için aşağıda verdiğim örnek sistem kodlarından ilk iki kod ve son üç kodu o yeni takımın sistem kodları yerine girmelisin.

03 00 79 7A 7A 7B A0 1E 1E

Bu üstteki 2. takımın sistemi. Mesela Nei yi bu takıma verdin diyelim, burada şunu yapacaksın;

4.takımın bu sistemindeki 20 00 7E 7F 80 80 B0 1F 1E ilk iki kodu 2.takımın sisteminde ilk iki kodu yerine ve daha sonra son üç kodu da 2. takımın sistem kodlarında son üç kodu yerine gireceksin. Bunlar takımların oyun sistemlerinin kodları. aradaki 4 kod ise o takımdaki sıradan oyuncuları güçlerini belirliyor. Onları değiştirmiyorsun. Yoksa değiştirsen 2. takım, 4. takımın gücünde olur.

Bu sistem kodları ile ilgili daha detaylı bilgileri daha sonra detaylı bir şekilde açıklarım.

Nankatsu takımındaki oyuncuları rakip takımlara verebilirsin ama bizim oyunculara karşı oynadıkları zaman oyun kilitlenir. Mesela rakip takıma verdiğin Kisugi Nankatsu veya Japonya da oynarken karşına çıkarsa oyun kilitlenir.

Son isteğin ise bir takıma daha fazla sayıda oyuncu girebilmek için sanırım? Şöyle yapıcaksın: 2. takımın ofsetine 1o bd kodlarını girip 3BD20 ofsetine gideceksin ve oraya o takımın sistem kodlarını ve daha sonra kadro kodlarını gireceksin.
3. takım için de aynı şey... onun için de mesela 3BD20 ofseti... Sonra ki takım için 3FD40 ofseti gibi... Yani istediğin boş bölümün ofsetini gösterip oraya kodları girebilirsin.
Hiena isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Alt 11-05-2009, 22:03   #12 (permalink)
BEST

Teşekkür ederim..

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Alt 11-06-2009, 15:11   #13 (permalink)

Ünvan :As Takım
Tecrübe Puanı: 70 sinan1984 is a splendid one to beholdsinan1984 is a splendid one to beholdsinan1984 is a splendid one to beholdsinan1984 is a splendid one to beholdsinan1984 is a splendid one to beholdsinan1984 is a splendid one to beholdsinan1984 is a splendid one to beholdsinan1984 is a splendid one to behold

Yani demek istediğin 2.takıma verdiğimiz Nei nin 4. yani kendi takımındaki aynı sistemle oynamasını sağlamak için 20 00 79 7A 7A 7B B0 1F 1E yapıyoruz.Tabii doğal olarak da Nei yi 11 numarada oynatıyoruz .

Peki şöyle bir şey mümkün müdür?

Başka bir takıma transfer ettiğimiz özel oyuncuları o takımın sıradan oyuncuları ile aynı sistemde oynatabiliyormuyuz:? Örnek 4 noya verdiğimiz Neinin 4 nolu sıradan oyuncunun sistemine göre oynaması

Ya da transfer ettiğimiz özel oyuncuların istediğimiz bir özel oyuncunun sisteminie göre oynaması.
Misal 1.takıma transfer ettiğimiz Nei nin Carlos un sistemine göre oynaması.Veyahut Riverou nun Satiliste gibi oynaması sürekli 1-2 yapması nadiren yerden şut çekmesi.

Kabul ediyorum hayal gücüm biraz geniş.Ama sizler asla olablieceğini düşünmediğim şeyleri icra ettiniz.Bu yüzden umutluyum

Son olarak sanırım Nankatsu daki tiplerii Saopaoulo nun rakiplerine transfer edersek klitlenme gerçekleşmiyor.Yanlız Nankatsudaki tipleri transfer edebileceğim belgeyi bulamadım.Nerden bulabilirim?
sinan1984 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 11-06-2009, 22:55   #14 (permalink)

Tecrübe Puanı: 100 Hiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud of

. Evet, aynen öyle...

. Nei'yi 4 numaraya verirsen, daha önce o numarada o oyuncu nasıl oynuyorsa, Nei de aynı sistemle oynar. Yani, ona fazla pas atılmaz ve top ona geldiğinde, o forvetlere pas atar. Nadiren topla ilerler, şut çeker.

.1. Takıma transfer ettiğin Nei'nin, Carlos'un sistemine göre oynaması için; 6.takımın sistemini, 1.takıma girmen lazım. Arada ki 4 kod hariç...

Nankatsu 11'i: 0F 0D 0E 14 10 0C 13 12 15 11 16 bunlar.

O ilgili başlığa da alttaki linkten ulaşabilirsin.

Link Görüntüleyemezsiniz Üye Olmanız Gerekiyor ?

Konu Hiena tarafından (09-24-2011 Saat 00:39 ) değiştirilmiştir..
Alt 03-09-2010, 14:31   #15 (permalink)

Tecrübe Puanı: 70 sinan1984 is a splendid one to beholdsinan1984 is a splendid one to beholdsinan1984 is a splendid one to beholdsinan1984 is a splendid one to beholdsinan1984 is a splendid one to beholdsinan1984 is a splendid one to beholdsinan1984 is a splendid one to beholdsinan1984 is a splendid one to behold

Artık ben de hex editör bölümüne faydalı olayım dedim ve şöyle bir şey yaptım.Daha doğrusu tecrübemi paylaşayım dedim

Rakip Flumingo takımına Hienanın öğrettiği gibi boş bölümlerin ofsetini girerek 5 tane özel oyuncu girdim.11-10-9-8 ve kaleci aldım.Takım sistemi olarak ta komple Arjantin takımının sistemini girdim ilk kod 02 ve taktik sistemi olan son 3 koda B0 1F 1A girdim.Yani şu tablo oluştu.
Flumingo Takım sistemi 02 00 76 77 77 78 B0 1F 1A

Ama 4 noya verdiğim Sorimachi Galvan gibi haraket etmiyordu.Sıklıkla bir forvet gibi kaleye ilerleyip şut çekiyor ve savunmada zayıf kalıyordu.Bunu düzeltmek için yani tıpkı Galvan gibi oynaması için

3BB98-03 00 76 95 96 96 60 1F 1E Toho orjinal takım sistemi

3BBA1-09 36 0A 37 06 38 01 39 Toho orjinal kadro sistemi

Şimdi Toho takımına Arjantin sistemini giriyoruz

3BB98-02 00 76 95 96 96 B0 1F 1A Taktik

3BBA1-09 36 04 37 06 38 01 39 Kadro

Görüldüğü gibi taktik sisteminin ilk kodu ve son 3 kodunu Arjantin kodlarıyla değiştirdim

Kadro sistemininde ise Sorimachiyi 10 numardan 4 noya verdim.

Şimdi Flumingo takımına verdiğim Sorimachinin genetiği Galvanınkine çok daha yakın.Muhteşem bir savunma var kaleyi Galvan gibi sıkıca kolluyor.

Konu sinan1984 tarafından (03-09-2010 Saat 14:39 ) değiştirilmiştir..
Alt 08-14-2011, 18:08   #16 (permalink)
Heroy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ünvan :Code Developer®
Tecrübe Puanı: 100 Heroy has a brilliant futureHeroy has a brilliant futureHeroy has a brilliant futureHeroy has a brilliant futureHeroy has a brilliant futureHeroy has a brilliant futureHeroy has a brilliant futureHeroy has a brilliant futureHeroy has a brilliant futureHeroy has a brilliant futureHeroy has a brilliant future

link te sorun var, rapid degil de baska bir site olsun, elinde olan varsa degissin linki lutfen

Tüm hack oyunlar©¥m©¥n bulundugu ozel b©¥r blog , ©¥nd©¥rmek ©¥steyenler buyursunlar
Heroy isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 08-14-2011, 19:48   #17 (permalink)

Link yenilenmiştir

Yaklaştım iyice geliyorum
Her insan biraz ölüdür

Biz de biraz ölüyüz
Ölüler ki bir gün gömülür

İçimizde ki ölüler
Dışımızda ki ölüler

İnsan yaşıyorken özgürdür
Alt 08-14-2011, 19:56   #18 (permalink)
Sari Serugen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 39 Sari Serugen has a spectacular aura aboutSari Serugen has a spectacular aura aboutSari Serugen has a spectacular aura about

bir şey soracaktım bu rakip takımların stratejilerini toplama gibi yapabilirmiyiz? Yani toho ile santosun stratejisini birleştirip yapılabilirmi?

R.I.P. Clifford Lee Burton...
Sari Serugen isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 09-23-2011, 13:08   #19 (permalink)

Ünvan :Yeni Transfer
Tecrübe Puanı: 8 bounburak Bir Yolda Daha :)

00 00 76 77 77 78 A0 1F 1F (1. Takımın sistemi)
Muhtemelen bulunmuştur ama konu başlığı altında yazılmamış diye foruma ekliyorum : Bu düzende 3. sıradaki kod da kalecinin seviyesini ('level'ini) belirliyor. Buraya 76 yerine 77 girersek 1.takımın kalecisi bariz güçlenir mesela. Hatta bütün takımların taktik ve oyun sistemi kodlarını incelerseniz, özel kalecilerin olduğu takımlarda 3. sıradaki kodun 1.takımınkisi ile aynı (yani 76); diğer takımlarda ise takım arttıkça artan bir değer olduğu görülecektir.

Konu bounburak tarafından (09-23-2011 Saat 15:03 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Noktalama hatası ve bozuk cümle
bounburak isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 09-23-2011, 14:02   #20 (permalink)

Alıntı:
bounburak´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
00 00 76 77 77 78 A0 1F 1F (1. Takımın sistemi)
Muhtemelen bulunmuştur ama konu başlığı altında yazılmamış diye foruma ekliyorum : Bu düzende 3. sıradaki kod da kalecinin kuvvetini belirliyor. Buraya 76 yerine 77 girersek 1.takımın kalecisi bariz güçlenir mesela. Hatta bütün takımların taktik ve oyun sistemi kodlarını incelerseniz, özel kalecilerin olduğu takımlarda 3. sıradaki kodun 1.takımınkisi ile aynı olduğu diğer takımlarda ise takım arttıkça artan bir değer görülecektir.
Paylaşımın için teşekkürler.Bunu öğrendiğimiz iyi oldu
Yeni Konu aç  Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil