"images/sto/misc/logo.jpg" grafik dosyası hatalı olduğu için gösterilemiyor.
images/sto/misc/menu.jpg
images/sto/boxlogo.jpg
Duyuru Bölümü.

Duyuru Ekle.

>> Eklenicek Olan Duyuru veya Grafik
Speed Links.
» Kategori Basligi.
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
  »Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
    » Kategori Ismi
     » Kategori Ismi
     » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
» Kategori Basligi
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
    » Kategori Ismi
    » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
Link Değisimi
  » Milon4.Com
  » TurkvB
  » Site Ekle
  » Site Ekle

Geri git   TsubasaTR® > Captain Tsubasa Paylaşımları > Hex Editör Bölümü > CT 2 Hex Editör Bölümü
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Forumları Okundu Kabul Et

CT 2 Hex Editör Bölümü Captain Tsubasa 2 Oyununa Ait Kodların Paylaşıldığı Bölüm

Yeni Konu aç  Cevapla

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 09-25-2008, 15:53   #1 (permalink)
Hiena - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ünvan :Başkan Yrd.
Tecrübe Puanı: 100 Hiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud of

Standart Tüm Tekniklerin Enerji Değeri

Arkadaşlar eğlencesine yapacağınız hack oyunlarınızın daha zevkli geçmesini sağlamak ve hep rakiplere karşı ezildiğinizi, haksızlık yapıldığını düşünüyorsanız, bu vereceğim kodlarla artık durumu lehinize çevirebilecek, başabaş eşit değerlerle rakiplerinize karşı mücadele edebilecek, ayrıca çekinmeden her oyuncu ile birebir mücadeleye girebilecek ve daha keyifli maçlar yapabileceksiniz. bunun için bu aşağıda verdiğim kodları kullanın...

Bunlar tüm oyuncularınızın ve kalecilerinizin tüm tekniklerinin, özel hareketlerinin ne kadar enerji harcayacağını belirleyen ofsetler...

Süper şutlar, paslar, çalım, kayma, kaleci kurtarışları, bunların yanında normal şut, pas, çalım vb... kısacası aklınıza gelebilecek her tekniğin ne kadar enerji harcayacağını sizlerin belirleyebileceği kodlar...

Şimdi ilk olarak Tsubasa'nın Drive şutu ile başlıyor. 39492 ofsetindeki C8 20 kodları 200 enerjiye tekabül ediyor.

Ardından Tsubasa'nın diğer şutları, sonra Nitta, Souda diye tüm oyuncuların süper şutları sıralı gidiyor.

Twin şut ve Rovaşata ofset ve kodları bu 2 şuta sahip tüm oyucular için geçerli... çünkü birçok oyuncuda var ve hepsinin değeri örneğin rovaşatanın 160 enerji olduğu için bu şutun değerini nasıl ayarlarsanız, bu şuta sahip tüm oyuncuların değeri o ayarladığınız oranda olacaktır.

Tüm oyuncuların şutlarından sonra pas, çalım, combinasyon, kayma bloc, pas kesme diye diğer özel hareketler sıralı gider. daha sonra normal özellikler; normal şut, pas, çalım, kaleci kurtarışları vs....

özel şutu olan ve bunların değerini maç öncesi bilgi ekranında gösteren bölümden değerini değiştirdiğiniz bu hareketlerin daha sonra ne kadar değere sahip olduğunu o maç öncesi bilgi ekranından görebilirsiniz.

değeri gösterilmeyen normal, şut, pas, çalım vs. ayarladğınız yeni değerini görmek için maç içinde bu hareketi yapıp ardından ne kadar değer kaldığına bakmanız lazım. mesela Tsubasa ile normal şut çekin, tabii bundan önce level hilesi ile leveli yükseltin ki oyuncular topu durdurmasın, şut çekmeden önceki enerjisine bakın, şutu çekin, gol olduktan sonra kadroya girip ne kadar enerjisi kaldığına bakın. bu normal tekniklerin oranı tüm oyuncular için aynı. mesela normal şut 90 enerji harcar, pas 20, diğer tekniklerin normalde ne kadar enerji harcadığını da deneyerek, ya da onun yerine aşağıdaki link içerisinde en alttaki normal tekniklerin karşısındaki koda bakarak hesaplayabilirisniz.

Mesela normal pasın değeri; 14 kodu yani 20 enerji harcıyor...

bunu şöyle hesaplayacaksınız: 01 kodu 1 enerji, 09 kodu 9 enerji, ama ardından 10 değil 0A kodu geliyor ve 0A kodu 10 enerji oluyor. 0B 11......., 0F kodu 15 ve bu 0F kodunun ardından 10 kodu geliyor. 10 koduda 16 enerji değeri oluyor. 11 kodu 17, 12 kodu 18, 13 kodu 19, gördüğünüz gibi 14 kodu 20 enerji...

işte bu şekilde hasaplayacaksınız... yani 09, 10 ,11...... 19, 20, 21 diye değil. mesela 19 kodundan sonra 1A, 1B, 1C, 1D, 1E, 1F ve bunun ardından 20 kodu geliyor. aynı şekilde 29 kodundan sonra 2A, 2B, 2C vs...... diye gider...

Mesela normal şuttun kodu 50, harcadığı enerji değeri 90' dır. 50 kodu 90 enerjiye tekabül eder. bu şekilde normal tekniklerin ne kadar enerji harcadığını hesaplayıp istediğiniz değeri verebilirsiniz.

Bu hemen altta verdiğim link içerinsinde de maç içindeki normal şut, pas, çalım, kayma vs. ne kadar enerji harcadığını görebilirsiniz.yapacağınız hack oyunlarında bunlara göre istediğiniz gibi yükseltp düşürebilirsiniz.

Tekniklerin Maç içi Enerji Değerleri: Link Görüntüleyemezsiniz Üye Olmanız Gerekiyor ?

Normal tekniklerin değerleri genel olarak düşük değerde olduğu için bunları rahat hesaplayabilirsiniz. ama özel şutların dğerleri çok yüksek olduğu için biraz hesap yapmanız gerekiyor. ben size birkaç örnek vereyim.

Mesela rovaşata 160 enerji harcıyor ve kodları; A0 20
Twin şut ise 180 enerji harcıyor ve kodu; B4 10

A0 20 kodu 160 enerji ya, A1 20 yaptığınızda 161 enerji, ....... A9 20 ile 169 Enerji,
AA 20 ile 170 enerji,.......AF 20 ile 175 enerji. AF son kod oluyor ve ardından B0 ofsetine geçiyor. B0 00 ile 176 enerji, B1 00 ile 177, B2 00 ile 178, B3 00 ile 179
ve B4 00 ile 180 bir de bir küsüratı var; 181'dir de 180 diye gözükür. işte gördüğünüz gibi B4 10 twin şut enerji koduna ulaştık. bundan yola çıkıp bir sonraki yüksek değer ve 200 enerji harcayan drive şutu hesaplayın; C8 20 koduna ulaşacaksınız.

370 enerji harcayan ve kodları 72 21 olan neo tiger ile 380 enerji harcayan Tachibana kardeşlerin 7C 21 koduna sahip skylap 2x şutunu hesaplayın; 72' den 7C' ye 10 kod sayın; 7C 21 değerine ulaşırsınız.

İşte bu şekilde istediğiniz harekete istediğiniz enerji değerini verebilrsiniz. mesela üm özel şutların ve diğer hareketlerin değerlerini 20' lere, 10' lara kadar indirerek istediğiniz kadar Cyclone, Neo tiger, Drive - tiger vb... gibi yüksek değerlere sahip şut ve diğer özel hareketleri, istediğiniz zaman istediğiniz kadar vurabilirisiniz. birebir mücadelelere rahat bir şekilde girebilirisiniz.

Detaylı bir anlatım yapmaya çalıştım, yinede takıldığınız bir yer olursa sorabilirsiniz.

Sonradan bulduğum rakip oyuncuların özel hareketlerini takımımızdaki oyunculara eklediğimizde enerjinin gitmesini sağlamak için gereken kodları da aşağıdaki başlık altında verdim;

Link Görüntüleyemezsiniz Üye Olmanız Gerekiyor ?

Şifre: www.tsubasatr.net

Yaklaştım iyice geliyorum
Her insan biraz ölüdür

Biz de biraz ölüyüz
Ölüler ki bir gün gömülür

İçimizde ki ölüler
Dışımızda ki ölüler

İnsan yaşıyorken özgürdür

Konu Hiena tarafından (08-16-2011 Saat 21:31 ) değiştirilmiştir..
Hiena isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Alt 09-25-2008, 15:58   #2 (permalink)
Cyber-Warrior - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ünvan :ChessMaster®
Tecrübe Puanı: 100 Cyber-Warrior has a brilliant futureCyber-Warrior has a brilliant futureCyber-Warrior has a brilliant futureCyber-Warrior has a brilliant futureCyber-Warrior has a brilliant futureCyber-Warrior has a brilliant futureCyber-Warrior has a brilliant futureCyber-Warrior has a brilliant futureCyber-Warrior has a brilliant futureCyber-Warrior has a brilliant futureCyber-Warrior has a brilliant future

harikasın tolga ya bide şu adamları sol ayak yapabilirsen o zaman tam olacak vallaha
Cyber-Warrior isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Alt 09-25-2008, 16:17   #3 (permalink)
kral_89 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ünvan :As Takım
Tecrübe Puanı: 49 kral_89 is a jewel in the roughkral_89 is a jewel in the roughkral_89 is a jewel in the rough

cok tskkurler tolga bı de su komple vıdeo deıstırme vs. gıbı eksık kalanları da pylastıkten sonra
benım dedıgım kodlara bakacak mısın?

insanlarıda para gibi ışığa tutun içinde ATATÜRK yoksa SaHTeDiR...!
kral_89 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 09-25-2008, 16:20   #4 (permalink)

Tecrübe Puanı: 100 Hiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud of

Evet zaten ne zaman boş vaktim olsa eksik olan çalışmaları tamamlıyorum veya yeni özelliklere ait kod bulmak için araştırma yapıyorum.

Her insan biraz ölüdür

Biz de biraz ölüyüz

İçimizde ki ölüler
Dışımızda ki ölüler

Alt 09-25-2008, 16:29   #5 (permalink)
kral_89 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ünvan :As Takım
Tecrübe Puanı: 49 kral_89 is a jewel in the roughkral_89 is a jewel in the roughkral_89 is a jewel in the rough

cok tskkurler bulursak cok guzel olacak
Tarihe gececegız tarıhe
bu arada msn nı acabılır mısın su an sana onemlı bazı sorular sormam lazım(yardım)
uzun surmez gercekten :(

insanlarıda para gibi ışığa tutun içinde ATATÜRK yoksa SaHTeDiR...!
kral_89 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 09-27-2008, 04:47   #6 (permalink)

Tekniklerin maç içi enerji değerlerini de ekledim arkadaşlar. orta kısımda ki linkten normal şut, pas, çalım kayma vb. gibi maç içerisinde bunların ne kadar enerji harcadığını görebilrsiniz.

Her insan biraz ölüdür

Biz de biraz ölüyüz

İçimizde ki ölüler
Dışımızda ki ölüler

Alt 11-30-2008, 17:27   #7 (permalink)

Rakip oyuncuların özel hareketlerini takımızdaki oyunculara eklediğimzde ya da rakip oyuncuları takımımıza aldığımızda bu özel hareketleri sırasında enerji gitmiyordu... bunları şimdi buldum ve bu bölümde paylaştım. fark edilmez diye ayrı bir başlıkta verdim. o başlığın kısayolunu da aşağıda verdim. ayrıca yukarıyada ekledim.

Şimdi artık takımıza aldığınız rakip oyuncuların şutları, pasları, çalımı ve özel kaleci kurtarışları sırasında enerji gitmesini sağlayabilir, istediğiniz enerji değerini verebilirsiniz. ayrıca takımızdaki oyuncularınıza da bu özel hareketleri rahatlıkla ekleyebilirsiniz.

Link Görüntüleyemezsiniz Üye Olmanız Gerekiyor ?

Her insan biraz ölüdür

Biz de biraz ölüyüz

İçimizde ki ölüler
Dışımızda ki ölüler

Konu Hiena tarafından (12-04-2009 Saat 19:50 ) değiştirilmiştir..
Alt 09-27-2009, 03:39   #8 (permalink)
Ghost - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ünvan :Yeni Transfer
Tecrübe Puanı: 25 Ghost Yakında Ünlü Olacak :)

Vallahi süpersiniz :D ne diye bilirimki başka harikasınız very god nice perfect :D heycandan yanlışta yazmış olabilirim yapamadıklarımı yapmaya başladım bu konuda yeteri kadar bilgiye sahip olduktan sonra bende kendi hack'imi yapmayı düşünüyorum ama bunun için önümde daha uzun bir yol var:D neyse çok fazla yazdım :Dteşşekür ederim tekrar.
Ghost isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 12-03-2009, 21:59   #9 (permalink)
Schneider4ever - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ünvan :Yeni Transfer
Tecrübe Puanı: 22 Schneider4ever Yakında Ünlü Olacak :)

mükemmelsin Hiena.Çok yardımcı oldun
Schneider4ever isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 12-04-2009, 19:51   #10 (permalink)

Hiç kimse mükemmel değildir. Sadece elimden geldiğince bir şeyler yapmaya, sizlere faydalı olmaya çalıştım.

Her insan biraz ölüdür

Biz de biraz ölüyüz

İçimizde ki ölüler
Dışımızda ki ölüler

Konu Hiena tarafından (03-06-2011 Saat 21:02 ) değiştirilmiştir..
Yeni Konu aç  Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil