"images/sto/misc/logo.jpg" grafik dosyası hatalı olduğu için gösterilemiyor.
images/sto/misc/menu.jpg
images/sto/boxlogo.jpg
Duyuru Bölümü.

Duyuru Ekle.

>> Eklenicek Olan Duyuru veya Grafik
Speed Links.
» Kategori Basligi.
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
  »Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
    » Kategori Ismi
     » Kategori Ismi
     » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
» Kategori Basligi
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
    » Kategori Ismi
    » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
Link Değisimi
  » Milon4.Com
  » TurkvB
  » Site Ekle
  » Site Ekle

Geri git   TsubasaTR® > Captain Tsubasa Paylaşımları > Hex Editör Bölümü > CT 2 Hex Editör Bölümü
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Forumları Okundu Kabul Et

CT 2 Hex Editör Bölümü Captain Tsubasa 2 Oyununa Ait Kodların Paylaşıldığı Bölüm

Yeni Konu aç  Cevapla

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 10-22-2008, 22:29   #1 (permalink)
Hiena - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ünvan :Başkan Yrd.
Tecrübe Puanı: 100 Hiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud of

Standart Hex Editör ile ilgili Konular Hakkında Konuşma Başlığı (CT 2)

Değerli Tsubasatr.Net Üyeleri;

Bu başlık, hex editör hakkındaki konuları konuşmak amacı ile açılmıştır. Görüyorum ki hemen her bir hack oyunu ile hile başlığında bu konular hakkında konuşuluyor. Bu konu ile ilgisi olmayan konuların içeriğini dağıtmamak adına bu bölümü açtık..

Bu bölümde istediğiniz konu hakkında soru sorabilir, bir şeyler danışabilir, birbirinizle fikir alışverişi yapabillirsiniz. Tabii normal konular hakkında sorularınızı yine ilgili özelliğin bulunduğu başlıkta sorun.. Örneğin şut kodları; şut kodlarının bulunduğu başlıkta... Oyuncu isimleri; oyuncu isim kodlarının verildiği başlıkta... Bu başlıkta daha çok bu konularla ilgisi olmayan, örneğin bulunamayan bir özellik ya da şu şu özelliğin kodu var mıdır?.. İşte bu tür aklınıza gelebilecek şeyleri burada sorabilir, konuşabilirsiniz.

Konu Hiena tarafından (11-29-2009 Saat 21:19 ) değiştirilmiştir..
Hiena isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Alt 10-23-2008, 11:04   #2 (permalink)
Cyber-Warrior - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ünvan :ChessMaster®
Tecrübe Puanı: 100 Cyber-Warrior has a brilliant futureCyber-Warrior has a brilliant futureCyber-Warrior has a brilliant futureCyber-Warrior has a brilliant futureCyber-Warrior has a brilliant futureCyber-Warrior has a brilliant futureCyber-Warrior has a brilliant futureCyber-Warrior has a brilliant futureCyber-Warrior has a brilliant futureCyber-Warrior has a brilliant futureCyber-Warrior has a brilliant future

aslında tolga benim konuşmak istediğim şey şu maç içi şut seslerini değişmek ve oyuncuları sol ayak yapabilmek istiyordum ama sen demiştinki bunların kodlarını bulamadım
peki böyle kodlar varda senmi bulamadın yoksa böyle kodlar yokmu??bunu öğrenmek istiyorum
Cyber-Warrior isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Alt 10-23-2008, 11:27   #3 (permalink)

Ünvan :Yeni Transfer
Tecrübe Puanı: 27 FIRTINA_PRENS_ Bir Yolda Daha :)

ii günler.pc2 de captan tsubasayı oynuyorum ama japonca olduğu için bişey anlamıyordum ama şimdi sadece kalecinin hyperini yapmayı buldum. otomo takımını yenmeme rağmen özel şutların hiç birini yapamıyorum.rakip kaledeyken kilit şeklinde butonlar çıkıyor ama o anda ne yapılacak bilmiyorum ve rastgele tuşlara basıyorum ve normal şut olarak atıyor.bazende şut çekerken verilen butonlara basıyorum ama soru işareti var ne anlama geliyor.bilgilendirirsenin çok sevinirim.şimdiden tşk
FIRTINA_PRENS_ isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 10-23-2008, 11:50   #4 (permalink)
kral_89 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ünvan :As Takım
Tecrübe Puanı: 49 kral_89 is a jewel in the roughkral_89 is a jewel in the roughkral_89 is a jewel in the rough

bu ses kodları var mahır su an yogun galıba Tolga ısı bıttıkten sonra goz atacak onlara
bende bı goz atayım msnden soylerım sana bulursam

insanlarıda para gibi ışığa tutun içinde ATATÜRK yoksa SaHTeDiR...!
kral_89 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 10-23-2008, 20:49   #5 (permalink)

Tecrübe Puanı: 100 Hiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud of

İstediğin özelliklere bakamadım, şu aralar işler yoğun pek vaktim olmuyor. ama bakarım. muhhakkak vardır. oyunda gördüğünüz aklınıza gelebilecek her türlü şeyin kodu vardı. çünkü bu program oyundaki tüm özellikleri, en ufak ayrıntısana kadar sıralar. önemli olan bunları bulmak. zamanla bulunur.

Fırtına-prens nickli arkadaş, isteiğini yanlış yerde dile gitirmişsin. bu bölüm ilk mesajı dikkatli okudunmu bilmiyorum ama bu bölüm hex editörile ilgili konuların konuşulacağı bir bölüm. bundan sorna aynı isteği başka bir yerde daha dile gitrimişsin. istkeleriniz & şikayetleirniz & önerileriniz bölümüne. ama onu da yanlış yere yazmışsın.

yardım isteklrriniz yardım bölümünde konu açarak dile getirebilirsiniz. bahsettiğin oyun hakkında bilgiyede aşağıda verdiğim kısayolunu verdiğim başlıktan ulaşabilrisn. tüm şut tuşları orda var.

Link Görüntüleyemezsiniz Üye Olmanız Gerekiyor ?

Yaklaştım iyice geliyorum
Her insan biraz ölüdür

Biz de biraz ölüyüz
Ölüler ki bir gün gömülür

İçimizde ki ölüler
Dışımızda ki ölüler

İnsan yaşıyorken özgürdür

Konu Hiena tarafından (01-12-2011 Saat 01:11 ) değiştirilmiştir..
Alt 10-30-2008, 18:31   #6 (permalink)

Diğer başlığın içeriğini dağıtmamak için sorunu burda cevaplayayım dedim.

Oyunun kapsamı genişledi Önder. birçok özellik buldum. şimdi bunların hepsini oyuna ekliyorum. bugüne kadar dünya üzerinde hiçbir hackte görmediğiniz birçok yenilik bu oyuda sizleri bekliyor. Dünya çapında bambaşka bir çalışma olamsı için birkaç gündür bunları araştıyordum. bu yeni özelliklerin kodlarını nerdeyse tamamladım. şimdi oyuna ekliyorum. bunlar da tamamlandıktan sorna sanırım yarın videoalra geçecem, ara sahnelerin de bitmesi durumunda son kontrolleri (her takımda normal sayısından fazla farklı mevkilerde oynayan özel oyuncuların olmasından dolayı bunların oyun taktiklerini, stratejilerini düzenlemek için bu maçları açıp bir süre oynayıp kontrol edmem lazım) yapıp sizlerle paylaşacam.

Her insan biraz ölüdür

Biz de biraz ölüyüz

İçimizde ki ölüler
Dışımızda ki ölüler

Konu Hiena tarafından (10-30-2008 Saat 18:34 ) değiştirilmiştir..
Alt 10-30-2008, 21:06   #7 (permalink)

Tecrübe Puanı: 49 kral_89 is a jewel in the roughkral_89 is a jewel in the roughkral_89 is a jewel in the rough

sanırım bulduun dıer ozellıklerı de tahmın edebılıyorum ama neyse
paylasımını bekleyeyım zaten benımde bı hack projem var bılıyorsun farklı ozellıkler bende eklemeye calısıyorum gercı bır deıl 3 hack ıle bırden ugrasıyorum ama
son paylasacagım hack hepsınden guzel olcak galıba
bazı arkadaslara demo gıbı sadece gırıs kısmının deıstırılmıs oldugu romu gosterdım ve hıc kımseden kotu bı yorum almadım (saol tolga buna sende dahılsın)
ınsallah bıtırınce daha bı guzel hal alacak ve sızlerle paylasacam

Alt 10-30-2008, 21:53   #8 (permalink)

Evet, her bir rakibin karşımıza çıkışındaki kadromuzu düzenlemek dışında, herşeyi buldum. Artık tek eksik, istedİğimiz maçta kadrolarımızı düzenlememizi sağlayacak kodlar.. Ya da en azından 13. ile 16. arasındaki maçlarda ki kadrolarımızı değişitrebilmek. 4A57 Ofsetindeki kadroya dokunmadan kadroları da değiştirebiliyorum, bunuda buldum. Ama istediğim gibi değil.. Yani, Sao Paolo yerine, Nankatsu' ya da Japonya'yı getirebiliyorum ama yine 13. ile 16. arasını ilk bölüme başladığımız kadrodan ayıramıyorum. Galiba bu bulduğum kodlar, bu 3 takımımız kadrolarının bulunduğu ofsetleri gösteren bölüm. Neyse, zamanla bunu da buluruz, heralde.

Her insan biraz ölüdür

Biz de biraz ölüyüz

İçimizde ki ölüler
Dışımızda ki ölüler

Konu Hiena tarafından (05-15-2009 Saat 17:09 ) değiştirilmiştir..
Alt 10-30-2008, 22:13   #9 (permalink)

saol Tolga eyv.
nerde gıcıklık ben oradayım
baska kımsenın hackınde tum oyuncuların ısmı aynı olmamıstı mesela
ayrıca nedense bı turlu dogru duzgun ozellık bulamıyorum ya hep uyduruk , gıcık kodlar buluyorum gecen msnde bahsettıgım gıbı gol sevınmesı , top seklı , ne bıleyım ıste bazı garıp yenılıkler olcaktır hackımde artık begenen begensın bana sadece yapmak dusuyor
dogru duzgun bulabıldıgım ılk kod zaman koduydu
ondan sonrada ıste bu yakın gorunumlerı buldum galıba ama ben ne yapıp ne edıp
o 3mu 4 maclıkmı kısım kadro kodunu deıstırecem ıns.
zamanla herseyın olacagını dusunuyorum
zaten sana dedıgım gıbı sutlar uzerınde de oynama yapmayı vs dusunuyorum
senın oyununu da sabırla beklıcem kolay deıl valla bu ıs
yanı hex ısı gercı ben kendım ıcın 3 hack ıle ugrasıyorum ondan ayrıda
arkadaslarıma yardımcı oluyorum ama yınede bı sekılde yetıstırırım ben

Alt 11-02-2008, 13:24   #10 (permalink)

Ünvan :Yeni Transfer
Tecrübe Puanı: 27 hasanoktay50 Bir Yolda Daha :)

saolasın hiena arkadaşım bi sorum olacak bu yakın görünümü olmayan oyuncalara yakın görünü mü ekleyebiliyormuyuz ilgin için teşekkürler
hasanoktay50 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Yeni Konu aç  Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil