"images/sto/misc/logo.jpg" grafik dosyası hatalı olduğu için gösterilemiyor.
images/sto/misc/menu.jpg
images/sto/boxlogo.jpg
Duyuru Bölümü.

Duyuru Ekle.

>> Eklenicek Olan Duyuru veya Grafik
Speed Links.
» Kategori Basligi.
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
  »Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
    » Kategori Ismi
     » Kategori Ismi
     » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
» Kategori Basligi
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
    » Kategori Ismi
    » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
Link Değisimi
  » Milon4.Com
  » TurkvB
  » Site Ekle
  » Site Ekle

Geri git   TsubasaTR® > Captain Tsubasa Paylaşımları > Hex Editör Bölümü > CT 2 Hex Editör Bölümü
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Forumları Okundu Kabul Et

CT 2 Hex Editör Bölümü Captain Tsubasa 2 Oyununa Ait Kodların Paylaşıldığı Bölüm

Yeni Konu aç  Cevapla

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 11-28-2008, 12:58   #1 (permalink)
kral_89 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ünvan :As Takım
Tecrübe Puanı: 49 kral_89 is a jewel in the roughkral_89 is a jewel in the roughkral_89 is a jewel in the rough

Standart Şut düzenleme ıcın ufak bı ıpucu

21D0C, 21D0D = Drive
21D10, 21D11 = Falcon
21D14, 21D15 = Kamisori
21D1C, 21D1D = Eagle
21D1E, 21D1F = Tiger
21D20, 21D21 = Neo Tiger
21D28, 21D29 = Drive/Tiger
21D2A, 21D2B = Cyclone
21D2C, 21D2D = Jito/Sano
21D2E, 21D2F = Banana
21D30, 21D31 = Buster
21D32, 21D33 = Mırage
21D34, 21D35 = Mach
21D36, 21D37 = Side-wind
21D38, 21D39 = Slıder
21D3A, 21D3B = Canon
21D3C, 21D3D = Fire
21D4A, 21D4B = Dbl snk

bu offsettekı ılk 2 kod sutun ılk bastakı perdesını deıstırmek ıcın kullanılan kodlardır

mesela
drıve sut offsetıne gıdın F8 , AB yazın soudanın sut perdesı drıve sutun perdesı olur ama bu ıslem sonucu perde ıle cıkan soudanın yakın gorunumunu kaldırmıs olursunuz
ama F0 , AB yazarsanız beraberınde soudanın yakın gorunumude cıkmıs olur
bıraz ınceleyın anında kaparsınız zaten

baska bı ornek
5E, AD yazarsanız baslangıcı buster sut gıbı olur sutu ceker tonınho vole vurur gerısı
drıve olarak devam eder

bazı hacklerde yapılan cyclone edıtı ornegını de vereyım mesela
gıdın cyclone sutun edıtıne
ve
34, AE yazın artık tsunun yakın gorunumu yok oldu
ısteddıgınız kısıye ekleyın cyclone yı

bu bılgılerı bazılarına paylastım kusura bakma Tolga
zaten tum bılgılerı paylasmadım

!!!!!!!!!Tersol, Serkan!!!!!!!!!!!!
bakın o zaman bılmıyor kıskanıyor dedıgınız adamın sıze ufacık bı kapagı
agzımı bozmak ıstemezdım ama sız bu kadar basıt yargılayabılıyorsanız bu da sızın ıcın bısı ıfade etmez

ustelık deneyın bazıların acıklaması gıbı yanlıs bılgılermı gorursunuz
=========================================
ornek gormek ıstersenız
bugun paylastıgım dark challenge oyunumun demosunu ıcdırın ve hyuganın neo-tıger sutunu cekıp bakın
basındakı deısıklık bunula ılgılı
sonundakılerı ıse Tolga bırkac gune kadar acıklar hanı su lıghtınıng tıger sutundakı efektı yaptım ben mesela ama tolga sızlere daha ıyısını acıklıcaktır

bu arada begenenler replerını esırgemesın

insanlarıda para gibi ışığa tutun içinde ATATÜRK yoksa SaHTeDiR...!

Konu kral_89 tarafından (11-28-2008 Saat 13:21 ) değiştirilmiştir..
kral_89 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Alt 11-28-2008, 16:33   #2 (permalink)
Hiena - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ünvan :Başkan Yrd.
Tecrübe Puanı: 100 Hiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud of

Sağol Önder. güzel paylaşım. çok önemli bilgiler bunlar. yavaş yavaş oyundaki tüm perdeleri aralıyoruz. artık elimizi, kolumuz bağlayan herhangi bir sorun yok. artık hayalimizdeki, görmek istediğimiz, sahip olmak istediğimiz her özelliğe sahibiz. Eee artık başka arkadaşlardan da güzel çalışmalar bekliyoruz.

Yaklaştım iyice geliyorum
Her insan biraz ölüdür

Biz de biraz ölüyüz
Ölüler ki bir gün gömülür

İçimizde ki ölüler
Dışımızda ki ölüler

İnsan yaşıyorken özgürdür
Hiena isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Alt 11-28-2008, 18:26   #3 (permalink)

Tecrübe Puanı: 49 kral_89 is a jewel in the roughkral_89 is a jewel in the roughkral_89 is a jewel in the rough

onemlı bılgılerde bunlar sadece baslangıc kısımı sutların devamını en yakın zamanda senden gormek ıstıyoruz

bu arada sağol aslında paylasmıcaktım ama ıste acıklamamı yapmıstım neden paylastıgımı

Alt 11-28-2008, 18:46   #4 (permalink)
Heroy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ünvan :Code Developer®
Tecrübe Puanı: 100 Heroy has a brilliant futureHeroy has a brilliant futureHeroy has a brilliant futureHeroy has a brilliant futureHeroy has a brilliant futureHeroy has a brilliant futureHeroy has a brilliant futureHeroy has a brilliant futureHeroy has a brilliant futureHeroy has a brilliant futureHeroy has a brilliant future

bide bak bizi gene araya sokmuşun kardeşim ben zaten bunları bulmuştum tolgayada sormuştum paylaşmak için belki o oyunundan sonra bunları paylaşacaktı o yüzden sormuştum ona.
evet tolga sana paylaşayımmmı diye sordugum konu bu idi.ben daha önceden bunları paylaşcaktım bulmuştum 34 ae yapınca gertizede ki arka plandaki sahneye benzer bi sahne çıkıyo.
paylaşım için genede sagol!

Tüm hack oyunlar©¥m©¥n bulundugu ozel b©¥r blog , ©¥nd©¥rmek ©¥steyenler buyursunlar

Konu Heroy tarafından (11-28-2008 Saat 18:56 ) değiştirilmiştir..
Heroy isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 11-28-2008, 19:07   #5 (permalink)

Tecrübe Puanı: 100 Hiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud of

Ben sana paylaşma demedim ki. bendeki sana verdiğim kodlar ise paylaşma dedim. 16890 ofsetini demiştim. hatta ofsetide yazmıştım. bu ofset ise paylaşma çünkü bunu ben size verdim, ama başak bir yerde başka bir özellik ise paylaşabilirisniz dedim.

Her insan biraz ölüdür

Biz de biraz ölüyüz

İçimizde ki ölüler
Dışımızda ki ölüler

Alt 11-28-2008, 19:18   #6 (permalink)

Tecrübe Puanı: 100 Heroy has a brilliant futureHeroy has a brilliant futureHeroy has a brilliant futureHeroy has a brilliant futureHeroy has a brilliant futureHeroy has a brilliant futureHeroy has a brilliant futureHeroy has a brilliant futureHeroy has a brilliant futureHeroy has a brilliant futureHeroy has a brilliant future

o zaman ben yanlış anlamışım tolga tmm.yok msn de senle konuştugumuz bir konu zannettin sandım bende o yüzden yollamadım o gün.önemli degil ki! önemli olan buradaki insanların bunları yapabilmesidir.

Tüm hack oyunlar©¥m©¥n bulundugu ozel b©¥r blog , ©¥nd©¥rmek ©¥steyenler buyursunlar
Alt 11-28-2008, 19:27   #7 (permalink)
tersol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ünvan :Yeni Transfer
Tecrübe Puanı: 28 tersol Bir Yolda Daha :)

verdigin bilgi icin cok tesekkür ederim biliyordum bunları fakat bilmedigim bi kac oyuncun vardı cok sagol kardes.Lütfen aramızda artık tartısmayalım sana yanlıs yaptıysak kusura bakma.Bne hicbiriniz gıcık falanda degilim tam tersi gayet güzel anlasıyorum :)
Ama carlos la bi baska anlasıyoz tabi
Alt 11-28-2008, 19:50   #8 (permalink)

bılıyordunda neden sadece sıde wınd sutunu paylastın o zaman????????
neyse artık

Alt 11-28-2008, 20:01   #9 (permalink)

ya kral saçmalama lütfen tersol(ugur)a sor bakalım tek sidewing miymiş!
alla alla.biz ugur la beraber bulmaya çalışıyoduk bu kodları ve de baya ilerlemiştik zaten.

Alt 11-28-2008, 20:05   #10 (permalink)

Ha şöyle. hepimiz burda kardeşiz. aynı ortamda biribirimizle bilgi alışverişi yapıp, bişeyler paylaşıyoruz. burdaki macımız ben en iyi oalyım, en başarılı olayım değil, beraber bişeyler yapalım en başta sitemiz, sonra güzel çalışmalar yaparak ve bunları yabancı pazarlarada çıkararak Türkiye'nin başarısı için uğraşmalıyız. Türklerin aslıdna isteiklerinde neler yapabileceğini düm Dünya'ya göstermeliyiz.

Bakın bir süredir birkaç yabancı kökenli arkadaşımız var sitede. ve bu konualrla yakından ilgililer. hepimiz onlara yardımcı oluyoruz. sürekli söylüyorlar onca Ülkeden onca site gezdik hiç kimse bize bu konuda yardımcı olamdı diyorlar. bı konuda siz çok misafirperver ve yardım seversiniz diyorlar. zamanla daha çok farklı bölgelerden dostlarımız olacak. çünkü sitemiz hem normal konularda olsun hemde bu konuda olsun basit bir arama ile hemen ulaşılabilir bir mekan.

Evet yabancılar güzel işler yaptılar ama şuan itibariyle bizim onlardan çok daha fazla bilgiye sahip olduğumuz bir gerçek ve zamanla daha iyi çalışmalar yapıp bunları dış Dünya'nin pazarlarında da sergileyeceğiz. bu yüzden aramzıda ben, sen ayrımı olmamalı. biz hepimiz bir olup önce sitemiz sonra da Türkiye için çalışmalıyız.

Şimdi sizlerden güzel çalışmlar bekliyorum. takıldığınız, sormak istediğiniz şey olursa çekinmeden sorabilirsiniz, aynı şekilde bende takıldığım, bilmediğim ama sizin bildiğiniz bişeyler varsa sorabileyim. bu şekilde takım çalışması yapılırsa başarı düzeyi artar, sonuca daha çabuk ulaşılır.

Her insan biraz ölüdür

Biz de biraz ölüyüz

İçimizde ki ölüler
Dışımızda ki ölüler

Yeni Konu aç  Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil