"images/sto/misc/logo.jpg" grafik dosyası hatalı olduğu için gösterilemiyor.
images/sto/misc/menu.jpg
images/sto/boxlogo.jpg
Duyuru Bölümü.

Duyuru Ekle.

>> Eklenicek Olan Duyuru veya Grafik
Speed Links.
» Kategori Basligi.
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
  »Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
    » Kategori Ismi
     » Kategori Ismi
     » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
» Kategori Basligi
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
    » Kategori Ismi
    » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
Link Değisimi
  » Milon4.Com
  » TurkvB
  » Site Ekle
  » Site Ekle

Geri git   TsubasaTR® > Captain Tsubasa Paylaşımları > Hex Editör Bölümü > CT 2 Hex Editör Bölümü
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Forumları Okundu Kabul Et

CT 2 Hex Editör Bölümü Captain Tsubasa 2 Oyununa Ait Kodların Paylaşıldığı Bölüm

Yeni Konu aç  Cevapla

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 11-30-2008, 19:08   #1 (permalink)
Hiena - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ünvan :Başkan Yrd.
Tecrübe Puanı: 100 Hiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud of

Standart Kayma ve Blok kodları (istediğimiz sayıda oyuncuya ekleme)

Arkadaşlar biliyorsunuz oyunda Galvan, Dirceu, Libuta, Jitou, Hyuga, Souda ve Tachibana gibi oyuncuların özel kayması ve bazılarının özel bloğu vardır. İshizaki'nin de Gammen bloğu. bunlar dışındaki herhangi bir oyuncuya bu gibi özel hareketleri eklesekte biliyorsunuz bunu bu oyuncuların yaptığı şekli ile yapmıyorlar.

Mesela bir oyuncuya power tackle eklediğimiz power tackle seçeneği görünür seçerizde ama Jitou, Galvan gibi uzun soluklu bir kayma değil normal bir kayma şeklinde yapar. aynı şekilde block ta ekledğimizde normal block şeklinde yapar.

Şimdi bu aşağıda verdiğim kodları kullanarak özel kayma ve block hareketlerini istediğiniz oyuncuya verebilirsiniz. aynen Jitou, Glavan gibi uzun soluklu bir kayış veya block hareketi yapabilirler.

Ofsetlerinin yanında ki kod bölümünde kodu olan oyuncular Jitou, Galvan, Dirceu, Libuta, Hyuga, İshizaki gibi oyuncuların ofsetleirnin yanında bir kod değeri vardır. dieğr oyucnualrda yok. onlarda özel kayış veya block olmadığı için 00 kodu bulunur.

Şimdi yapacağınız hangi oyuncuya hangi özelliği eklemek istiyorsanız onun kodunu önce burdan girmek sonra da şut, pas, çalım vs. kodlarını verdiğim başlıktan hangi hareketi girmek istiyorsanzı onun kodunu girmek.

Şimdi bir örnek ile yapalım. mesela animede güçlü, rakiplerini savurna bir oyuncu olan Schneider'e, Power Tackle ve Power block ekleyelim.

Öncelikle aşağıdaki linkte ofsetlerini verdiğim oyuncular içerisinden Schneider'in
207DD ofsetini açıyoruz burdaki 00 kodu yerine Galvan'ın 0B kodunu giriyoruz. böylelikle Schneider'de de bu özel hareketin kodu bulunmuş oluyor. şimdi daha önce paylaştığım, aşağıda da kısayolunu verdiğim şut, pas, çalım vs. oyuncunun 7 tekniğinin bulunduğu başlığın kısayolunu veriyorum.

Bu başlık içerisinde;

Link Görüntüleyemezsiniz Üye Olmanız Gerekiyor ?

Şimdi ilk olarak Schneider'in 39299 ofsetini açıyoruz. biliyorsunzu yukarıda kısayolunu verdiğim şut ve dieğr özel hareketleirn bulunduğu başlık içersinde anlatmıştım. her oyuncuda 7 tane özel hareketin kodu bulunur diye.

1.Şut, 2.Pas, 3.Çalım, 4.Combinasyon, 5.Block, 6.Kayma ve 7.Pas Kesme diye. bu şekilde sıralanır. Schneider'in 39299 ofsetindeki ilk 2 kod olan F1 93 kodu şut kodu oluyor. daha sonra şut dışında herhangi bir özel hareketi bulunmadığı için diğer 6 tekniği için 00 00 diye kodlar bulunur. kayma koduna nasıl ualaşacağız. şuttan sonraki 5. kod grubu onun kayma kodu oluyor. kayma kodundan bir öncekide block kodu. ofset olarak verirsem.
Block: 392A1, Kayma ofsetide: 392A3 hemen blocktan 2kod sonraki. biliyorsunzu her hareket 2 kodtan oluşuyor.

Şimdi yapacağımız Schneider'in kayma ofseti olan 392A3 ofsetine Galvan'ın kayma kodu olan 58 94 kodlarını yazmak. şimdi artık Schneider'de Galvan, Jitou, Dirceu gibi power tackle'ye sahip oldu. isterseniz block kodu yerinede Galvan'nın 44 94 kodlarını girerek aynı şekidle özel block hareketini de yapamasını sağlayabilirsiniz.

Bu şekilde istediğiniz oyuncuya bu hareketlerini ekleyebilirsiniz. mesela Animede güçlü ve kalıplı bir oyuncu olan Stewe Rabson'a da bu kayma ve block hareketini ekelebilirisniz. birde force drib çalımını. onu zaten hangi oyuncuya da ekleseniz yapıyor.

Hyuga ve Souda'nın da özel kayışlarını anlattığım yöntemle istediğiniz oyuncuya ekleyebilirsiniz ama bu oyuncuların yakın görünümü olduğu için bu hareketi yaparlarken bu oyuncuların yakın görümleri çıkar.mesela Hyuga'nın Tiger tacklesini Urabe'ye eklerseniz bu kayma sırasında Hyuga'nın yakın görünümü çıkar. yakın görünümü olan bir oyuncuya eklerseniz daha kötü, çünkü yakın görünümü olan bir oyuncu ile karşıalştığında önce kendi yakın görünümü sonra da hangi oyuncunun yakın görünümü eklemiş iseniz onun yakın görünümü çıkar. bu Carlos, Kaltz ve Napoleon'a ait çalımları yakın görünümü olan bir oyuncuya ekeldiğinzide de aynısı olur. önce kendi yakın görünümü sonra hareketini eklediğiniz oyuncunun yakın görünümü çıkar. bunları da kısa sürede bulacağız inşallah. yani yakın görünümleri kaldırmayı.

İshizaki'nin gammen bloğunuda bu yöntemler isteidğinzi oyuncya eklebilirisniz. ama onunda yakın görünümü olduğu için hangi oyuncuya eklediyseniz bu hareket sırasında İshizaki'nin yakın görünümü çıkar birde toun önüne kafasını koyarken yuvarla yüzü çıkar. bu yüzden bunu onun gibi yuvarlak tipe sahip oyunculara ekleyebilirsiniz. Toninho, Lee Hanne, Lima gibi.

İşte bu yüzden, bir oyuncuya power tackle ve block eklerken Jitou'nun kodunu değil Galvan, Dirceu ve Libuta gibi oyuncuların kodlarını girin.çünkü Jitou'nun da yakın görünümü var.

Ofset Kodları: Link Görüntüleyemezsiniz Üye Olmanız Gerekiyor ?

Şifre:
PHP- Kodu:
www.tsubasatr.net 

Yaklaştım iyice geliyorum
Her insan biraz ölüdür

Biz de biraz ölüyüz
Ölüler ki bir gün gömülür

İçimizde ki ölüler
Dışımızda ki ölüler

İnsan yaşıyorken özgürdür

Konu Hiena tarafından (02-13-2012 Saat 21:20 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Link Güncellendi!!
Hiena isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Alt 11-30-2008, 19:11   #2 (permalink)
kral_89 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ünvan :As Takım
Tecrübe Puanı: 49 kral_89 is a jewel in the roughkral_89 is a jewel in the roughkral_89 is a jewel in the rough

Tolga son lınkı bı duzenlermısın ben aldım ama
sanırım bı sorun var
kontrol edermısın
acele ıle yazarken
yanı tag eklerken bı yerı atlamıs olabılırsın sanırım

insanlarıda para gibi ışığa tutun içinde ATATÜRK yoksa SaHTeDiR...!
kral_89 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Alt 11-30-2008, 19:13   #3 (permalink)
Hiena - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ünvan :Başkan Yrd.
Tecrübe Puanı: 100 Hiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud of

Gördüm hemen ardından düzelttim zaten. şimdi bir sorun olmaması kazım.

Yaklaştım iyice geliyorum
Her insan biraz ölüdür

Biz de biraz ölüyüz
Ölüler ki bir gün gömülür

İçimizde ki ölüler
Dışımızda ki ölüler

İnsan yaşıyorken özgürdür
Hiena isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 11-30-2008, 19:14   #4 (permalink)
kral_89 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 49 kral_89 is a jewel in the roughkral_89 is a jewel in the roughkral_89 is a jewel in the rough

evet tesekkurler su an bı sorun yok
saol kodlar ıcın tekrardan

insanlarıda para gibi ışığa tutun içinde ATATÜRK yoksa SaHTeDiR...!
kral_89 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 07-10-2009, 15:05   #5 (permalink)

Ünvan :Yeni Transfer
Tecrübe Puanı: 24 Dwade3 Bir Yolda Daha :)

link gitmis :))
Dwade3 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 07-10-2009, 20:15   #6 (permalink)
Eric[P]onti` - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ünvan :Yeni Transfer
Tecrübe Puanı: 109 Eric[P]onti` is just really niceEric[P]onti` is just really niceEric[P]onti` is just really niceEric[P]onti` is just really niceEric[P]onti` is just really nice

Tmm Ben İlgilenirim

Eric[P]onti` isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 07-10-2009, 22:08   #7 (permalink)

Tecrübe Puanı: 70 sinan1984 is a splendid one to beholdsinan1984 is a splendid one to beholdsinan1984 is a splendid one to beholdsinan1984 is a splendid one to beholdsinan1984 is a splendid one to beholdsinan1984 is a splendid one to beholdsinan1984 is a splendid one to beholdsinan1984 is a splendid one to behold

Merhaba ben bu foruma yeni üye oldum.
Tsubata 2 oyunun küçüklüğümden beri müptelasıyım

Hiena arkadaşım emeğine sağlık

Valla ben bilmiyordum böyle oyunculara istediğim özellikleri verebildiğimizi falan

Peki sAoLo PaUlonun hastası olduğum Gil ve Babintona Tsubatanın normal rovaşatasını eşdeğer güçte ilave edebiliyormuyum?

Neyse fazla heyacanlandım. Önce şu linki bi kıvırmaya çalışayım hele

Tekrar Tekrar emeğine sağlık
sinan1984 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 07-10-2009, 22:21   #8 (permalink)

Tecrübe Puanı: 70 sinan1984 is a splendid one to beholdsinan1984 is a splendid one to beholdsinan1984 is a splendid one to beholdsinan1984 is a splendid one to beholdsinan1984 is a splendid one to beholdsinan1984 is a splendid one to beholdsinan1984 is a splendid one to beholdsinan1984 is a splendid one to behold

Ofset Kodları: Link Görüntüleyemezsiniz Üye Olmanız Gerekiyor ?

indirilemiyor

SoS please
Alt 07-14-2009, 15:01   #9 (permalink)
BEST

Tamam Sana SoS yapıcam :)
Ben bunu indirebiliyorum heralde upload.gen.tr de bir şey var buyur yardımcı oluyum
işte Alternatif Link:

Olmadı bunu dene:

Hadi ikiside olmadı En kalitelisi:

Şifre ise(Hepsinin şifresi aynı):
www.tsubasatr.net

Konu BEST tarafından (07-14-2009 Saat 15:16 ) değiştirilmiştir..

Alt 07-15-2009, 21:38   #10 (permalink)

Teşekkür ederim ama hala ofset nedir kod nedir ne ile ne yapacağımı bilmiyorum

Virtuanes Chead Code yoksa Cheat Support mu nerede nasıl yapılıyor bu işlem.

Gerçi bi yerden 11 nolu oyuncuyu Carlos ya da Corinth gibi istediğim oyuncularla değiştirmeyi öğrendim ama burada yazılanları kıvıramadım

Bir örnek versen
Yeni Konu aç  Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil