"images/sto/misc/logo.jpg" grafik dosyası hatalı olduğu için gösterilemiyor.
images/sto/misc/menu.jpg
images/sto/boxlogo.jpg
Duyuru Bölümü.

Duyuru Ekle.

>> Eklenicek Olan Duyuru veya Grafik
Speed Links.
» Kategori Basligi.
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
  »Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
    » Kategori Ismi
     » Kategori Ismi
     » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
» Kategori Basligi
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
    » Kategori Ismi
    » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
Link Değisimi
  » Milon4.Com
  » TurkvB
  » Site Ekle
  » Site Ekle

Geri git   TsubasaTR® > Captain Tsubasa Paylaşımları > Hex Editör Bölümü > CT 2 Hex Editör Bölümü
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Forumları Okundu Kabul Et

CT 2 Hex Editör Bölümü Captain Tsubasa 2 Oyununa Ait Kodların Paylaşıldığı Bölüm

Yeni Konu aç  Cevapla

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 12-02-2008, 00:43   #1 (permalink)
Hiena - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ünvan :Başkan Yrd.
Tecrübe Puanı: 100 Hiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud of

Standart İlk Maçtan itibaren Cyclone ve Drive-Tiger Vurma

Evet arkadaşlar sonunda bunların da kodunu bulduk. başlıkta Cyclone ve Drive-tiger dedim ama bütün şutların buldum aslında. yani isteidğimiz maçtan itibaren isteiğimiz şutu açabiliriz. bir şutu tıpkı Cyclone'deki gibi son maçalra bırakabiliriz.

Biliyorsunuz Tsubasa'nın Drive-Tiger adında bir şutu var ve bu şutu sadece bir maçta rakip kaleci birkaç şutumuzu üst üste kurtarırsa Tsubasa sinirlenip Hyuga ile beraber bu şutu vuruyor. tabi bu bir maçta birkez oluyor ve belli bir süresi var. birkaç dakikalık zaman dilimi içerisinde bu şut u vurmazsanız yine bu şut yok oluyor. Birde Cyclone şutu var, onu da biliyorsunzu 31. Takım olan Arjantin'den itibaren vuruyor ve bu şutu son 3 maçta kullanabiliyorsunuz. işte bu aşağıda verdiğim kodlarla basit bir şekilde ilk maçtan itiabren bu Cyclone ve Drive-tiger şutu sürekli aktif olmasını sağlayıp bir maçta istediğiniz kadar çekebilirsiniz.

Şimdi tüm ofsetler aşığıdaki link içeirsinde. Tsubasa'nın Drive-tiger şutunu ofseti,
38CB3. burdaki 21 8D kodları yerine C7 8C kdolarını yazarsanız ilk maçtan itibaren Drive-Tigerı vuracaktır. tabi Hyuga oyunda olamsa bile. bu kodla yani C7 8C kodu ile tüm ikili oyuncuların şutunu bir oyuncu, partneri olmasa bile vurabiliyor.

Mesela Jitou, Sano oyunda olmadan Sano Combo şutunu vurmaz. 38CB7 ofseti Jitou'nun bu şutuna ait. burdaki D4 8C kodlarını yerine C7 8C kdolaı girerseniz Sano oyunda olmasada bu şutu Jitou çeker. aynı şekilde Tachibana kardşlerin ikiz şutları da öyle. sadece biri bile oyunda olsa ofsetindeki normal kodu yerine C7 8C kodlarını girdinizmi tek başına da bu şutu vurur. tabi bu Tsubasa ve Misaki'nin twin şutunda da geçerli.

Cyclone şutun koduda hemen drive-tigerdan sonra geliyor. 38CB5 ofseti. burdaki kodlar 2A 8D kodlarıdır. bu kodlar yerine aynı şekidle C7 8C kodlarını yazarsanız ilk maçtan itibaren Tsubasa bu şutu vuracaktır.

Burdaki 2A 8D kodları da 31. maçtan itibaren aktif oalcak şutu gösteiryor. yani bu şekidle herhangi bir şuta bu kodu girerek bu maçtan itibaren aktif olmasını sağlayabilirisniz. mesela Hyuga'nın 2. şutu olan Neo Tiger için bu kodları girin. ilk maçlar da sadece Tiger şut oalcaktır. Neo Tiger ise 31. maçtan itiabren aktif olacaktır. bu maça kadar bu şut Cyclonede olduğu gibi çıkmayacaktır. bunu tüm oyuncularda yapabilirisniz. Matsuyama'nın Eagle şutunda ya da Nitta'nın Hayabusa şutunda istediğiniz şutta yapabilirsiniz.

Tsubasa'nın 3. maçta aktif olan Drive Bicycle şutunu da C7 8C kodlarını girerek ilk maçta akitif olmasını sağlayabilirsiniz.

Şimdi bu kodlar ne oluyorda bu şekilde bir düzene hükmediyor diyeceksiniz. şimdi bu kodlar tıpkı şut, kadro, oyuncu isimlerinde olduğu gibi bir özelliğe ait içeirği gösteren asıl kdolar. mesela Drive-Tiger'ın ofseti 38CB3 ofseti burdaki kodlar da,
21 8D kodları. şimdi tersten biraraya getirdiğimizde, 38D21 ofseti oluşuyor. 10 kod sonrası olarakta 38D31 ofseti.

işte burdaki bu 9 haneli kod; 2C 49 04 10 03 4C D4 8C 60 bu şutun bir sistemle (rakip kalecilerin birkaç şutumuzu kurtarması sonucu Tsubasa'nıns sinirlenmesi) oyuna dahil olamsını sağlayan kodlar. biliyorsunuz yukarıda 38CB3 ofsetine C7 8C kodlarını girerek ilk maçtan itiabren bu şutu vurmasını sağlayabiliyorduk ama bunu partneri Hyuga olmadan da Tsubasa tek başına vuruyor. işte burdaki asıl içerikten 2 kod değiştirerek 17. maçtan itiabren bu şut vurmasını sağlaybilirsiniz. ve bu şut olamsı gerektiği gibi Hyuga oyunda olmadığında çekmez.

Yapacağınız 38D31 ofsetindeki 2. ve 3. kod olan 49 04 kodları yerine 04 05 kodlarını girmek. işte artık bu 2 kodla Tsubasa ilk milli maç olan 17. takımdan itiabren bu şutu Hyuga oyunda olduğu sürece vurur. Hyuga'ya bu şutu eklersiniz oda Tsubasa gibi 17. maçtan itiabren vurur. Hyuga'ya bu şutun nasıl ekleneceğini şut kodları adlı başlıkta anlatmıştım.

Cyclone şutun ofseti 38CB5' de ki 2A 8D ofseti de 38D2A ofsetini gösteriyor. ama bu şutun kodu Drive-Tiger'a göre daha fazla kodtan oluşuyor. tam oalrak çözemedim ama 38D49 ofsetindeki 48 04 kodlarının yerine 04 05 kodlarını girerseniz 38CB5 ofsetine girdiğiniz C7 8C kdları gibi bu bölümdeki 04 05 kodları ile de bu şut ilk maçtan itiabren vurur. ilk maçtan itibaren dediğim 1. takımdan itibaren.yani Sao Paolo'nun ilk maçından itibaren.işte bu asıl içerikteki kodların mantığını çözersek istediğimiz maçtan itibaren bir şutu vurdurmayı sağlayabiliriz. birkaç deneme yapmak lazım. ben deneyeyim bulursam size de söylerim.

Ofset Kodları: Link Görüntüleyemezsiniz Üye Olmanız Gerekiyor ?

Şifre:
PHP- Kodu:
www.tsubasatr.net 

Yaklaştım iyice geliyorum
Her insan biraz ölüdür

Biz de biraz ölüyüz
Ölüler ki bir gün gömülür

İçimizde ki ölüler
Dışımızda ki ölüler

İnsan yaşıyorken özgürdür

Konu Tiara tarafından (08-13-2011 Saat 19:49 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Link Güncellendi!!
Hiena isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Alt 12-02-2008, 09:22   #2 (permalink)
Cyber-Warrior - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ünvan :ChessMaster®
Tecrübe Puanı: 100 Cyber-Warrior has a brilliant futureCyber-Warrior has a brilliant futureCyber-Warrior has a brilliant futureCyber-Warrior has a brilliant futureCyber-Warrior has a brilliant futureCyber-Warrior has a brilliant futureCyber-Warrior has a brilliant futureCyber-Warrior has a brilliant futureCyber-Warrior has a brilliant futureCyber-Warrior has a brilliant futureCyber-Warrior has a brilliant future

çok teşekkürler tolga eve gidince deneyecem
Cyber-Warrior isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Alt 12-02-2008, 10:09   #3 (permalink)
Heroy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ünvan :Code Developer®
Tecrübe Puanı: 100 Heroy has a brilliant futureHeroy has a brilliant futureHeroy has a brilliant futureHeroy has a brilliant futureHeroy has a brilliant futureHeroy has a brilliant futureHeroy has a brilliant futureHeroy has a brilliant futureHeroy has a brilliant futureHeroy has a brilliant futureHeroy has a brilliant future

tolga güzel bir paylaşım oldu sagolasın.

Tüm hack oyunlar©¥m©¥n bulundugu ozel b©¥r blog , ©¥nd©¥rmek ©¥steyenler buyursunlar
Heroy isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 12-02-2008, 12:54   #4 (permalink)
kral_89 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ünvan :As Takım
Tecrübe Puanı: 49 kral_89 is a jewel in the roughkral_89 is a jewel in the roughkral_89 is a jewel in the rough

eyvallah saol Tolga
elıne emegıne saglık
aslında bırcok kısının ıstedıgı bı seydı bu ıyı oldu

insanlarıda para gibi ışığa tutun içinde ATATÜRK yoksa SaHTeDiR...!
kral_89 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 12-02-2008, 13:56   #5 (permalink)

Tecrübe Puanı: 100 Hiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud of

Öyle herkesin isteiği bişey ve çok basit bir kod değişikliği ile bunu sağlayabiliyoruz. diğer şutlarında aynı şekilde aktif olma zamannını ayarlayabiliyoruz. mesela bir Schneider ya da Diaz, Pierre gibi oyuncular üzerine hack yaptığımızda mesela 1 veya 2 şutu ilk maçalrdan olur. son 3 maç kala Cyclone gibi bu maçtan itiabren aktif olur. son 3 takımın kalecileri ve oyuncuları çok iyi olur, sadece bu oyuncu bu yeni şutu ile gol atabilir.

Güzel projeler yapabiliriz bunlarla beraber. benim uzun süredir düşündüğüm Matsuyama üzerine bir hack var. bu kodlarla beraber o düşündüğüm özel sahaneyide yapabilirim.en kısa zamanda bu oyuna da başlayacam
.

Yaklaştım iyice geliyorum
Her insan biraz ölüdür

Biz de biraz ölüyüz
Ölüler ki bir gün gömülür

İçimizde ki ölüler
Dışımızda ki ölüler

İnsan yaşıyorken özgürdür
Alt 05-21-2009, 13:47   #6 (permalink)

Ünvan :Kadro Dışı

Tecrübe Puanı: 0 herzem Bir Yolda Daha :)

peki tsubasa cyclone yi hamburg maçında açılmasını nasıl sağlarım birde cyclone konuşmasını hamburgdan 2 3 maç öne alcam bide wakabayashi bu şuta şaşırcak

Konu herzem tarafından (05-21-2009 Saat 13:52 ) değiştirilmiştir..
herzem isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 05-21-2009, 18:23   #7 (permalink)

Maalesef istediğimiz maçtan açamıyoruz. Normalde bu şut Arjantin maçında aktif oluyor. Biz bunun kodlarını bulduk ve şimdi 17. maçtan veya ilk maçtan itibaren aktif hale getirebiliyoruz. Ama 15. maç, 3. maç veya 19. maç gibi istediğimiz yerden aktif hale getiriemiyoruz. Böyle bir şey mümkündür tabii, vardır da, nerede olacağını da tahmin edebiliyorum ama biraz karışık. O zamandan beri pek bakamadım buna. Ama zamanla buluruz tabii.

Cyclone diyaloğunu 15.maç öncesine, paylaştığımız ''Sahne Ekleme'' adlı başlıktan, ofset kodlarını indirerek yapabilirsin. Ama yukarıda bahsettiğim 1.isteğin olmayacağına göre bunada gerek yok zaten.

Wakabayashi bu şuta şaşırmasını ise; Mach şut ile bu şutu değiştirerek sağlayabiliriz.

Konu Hiena tarafından (08-13-2011 Saat 21:36 ) değiştirilmiştir..
Alt 03-23-2010, 21:27   #8 (permalink)

Ünvan :As Takım
Tecrübe Puanı: 70 sinan1984 is a splendid one to beholdsinan1984 is a splendid one to beholdsinan1984 is a splendid one to beholdsinan1984 is a splendid one to beholdsinan1984 is a splendid one to beholdsinan1984 is a splendid one to beholdsinan1984 is a splendid one to beholdsinan1984 is a splendid one to behold

Bir kez daha emeğine sağlık Hiena.Sayende drive rovaşata yı ilk maçtan itibaren kullanabiliyorum
sinan1984 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 04-05-2010, 02:07   #9 (permalink)
halilscorpion - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ünvan :Yeni Transfer
Tecrübe Puanı: 17 halilscorpion Bir Yolda Daha :)

kendim hallettim tsk :D

Konu halilscorpion tarafından (04-13-2010 Saat 20:12 ) değiştirilmiştir..
halilscorpion isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 08-13-2011, 19:31   #10 (permalink)
Heroy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ünvan :Code Developer®
Tecrübe Puanı: 100 Heroy has a brilliant futureHeroy has a brilliant futureHeroy has a brilliant futureHeroy has a brilliant futureHeroy has a brilliant futureHeroy has a brilliant futureHeroy has a brilliant futureHeroy has a brilliant futureHeroy has a brilliant futureHeroy has a brilliant futureHeroy has a brilliant future

Link kırık elinde olan varmı ?

Tüm hack oyunlar©¥m©¥n bulundugu ozel b©¥r blog , ©¥nd©¥rmek ©¥steyenler buyursunlar
Heroy isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Yeni Konu aç  Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil