"images/sto/misc/logo.jpg" grafik dosyası hatalı olduğu için gösterilemiyor.
images/sto/misc/menu.jpg
images/sto/boxlogo.jpg
Duyuru Bölümü.

Duyuru Ekle.

>> Eklenicek Olan Duyuru veya Grafik
Speed Links.
» Kategori Basligi.
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
  »Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
    » Kategori Ismi
     » Kategori Ismi
     » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
» Kategori Basligi
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
    » Kategori Ismi
    » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
Link Değisimi
  » Milon4.Com
  » TurkvB
  » Site Ekle
  » Site Ekle

Geri git   TsubasaTR® > Captain Tsubasa Paylaşımları > Hex Editör Bölümü > CT 2 Hex Editör Bölümü
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Forumları Okundu Kabul Et

CT 2 Hex Editör Bölümü Captain Tsubasa 2 Oyununa Ait Kodların Paylaşıldığı Bölüm

Yeni Konu aç  Cevapla

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 12-06-2008, 01:12   #1 (permalink)
Hiena - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ünvan :Başkan Yrd.
Tecrübe Puanı: 100 Hiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud of

Standart Özel Pas Şekillerini Değiştirme

Arkadaşlar;

Biliyorsunuz, az evvel şut şekillerini değiştirmek için gereken ofsetleri vermiştim. Bunlar ise, pasların şeklini değiştirmek için.. Bunlarla, paslar sırasındaki yakın görünümleri kaldırma veya yakın görünüm çıkmayan bir pası istediğimiz oyuncuya ekleyerek, onun yakın görünümünün çıkmasını sağlamak.. Pasların kaleye gidiş sahnelerini değiştirmek ve bir de dünya da ilk olan, şut şeklinde paslar yapmayı sağlayabilirsiniz.

Şimdi, oyunda biliyorsunuz ki; 3 oyuncuya ait 3 tane pas var. Bunlar: Tsubasa, Souda ve Almanya'lı Mezza'ya ait.

Tsubasa: Drive Pas: Ofset: 21E59, Kod: 59 AF

Souda: Razor Pas: Ofset: 21E5B, Kod: 90 AF

Mezza: Top-Spin Pas: Ofset:21E5D, Kod: AA AF

İşte bu yukarıda verdiğim ofsetlerdeki bu kodlar... Bunlar topa ilk vuruş anları... Mezza'nın, sadece ayağının çıkıp, topa vurduğu sahne... Tsubasa ve Souda'nın ise, önce yakın görünümleri çıkar, ardından da topa vurdukları sahne... Mesela bu şekilde bu 3 pası birbiriyle değiştirebilirsiniz.

Ha bunun dışında en önemli özellikte; bu oyuncular bu pasları vururken, sadece küçük bir ekranda yakın profil ayakları çıkıyor ve topa vuruyorlar. İşte bugün paylaştığım ve aşağıda da verdiğim başlık içerisindeki şut kodlarından, istediğinizin kodlarını, bu paslardan istediğinize girerek, topa şut vurur gibi vurmasını sağlayabilirsiniz. Oyuncu, şut vurur gibi topa vurur, ancak pası attığınız oyuncuya, yine pas olarak gider.

işte bu alttaki başlıkta, tüm şutların kodları var. 1. linkteki ofsetleri indirin ve orda isteğiniz şutun kodunu, istediğiniz bir pasa girin.

Link Görüntüleyemezsiniz Üye Olmanız Gerekiyor ?

Örneğin;

Top-spin pasa, Banana şutun kodlarını girelim.. Bunun için önce, 21E5D ofsetindeki AA AF kodları yerine, 21D2E ofsetindeki Banana şutun 4C AD kodlarını girelim. İşte şimdi bu durumda, Mezza ile bir oyuncuya Top-spin pas verdiğinizde, pası eskisi gibi değil, şut şeklinde verir. Yani Banana pastaki gibi hava kırmızı olur, gök gürültüsü çıkar ve topa vurur, ardından da pas olarak o oyuncuya gider.

Mesela Souda'nın 21E5B ofsetindeki Razor pası yerine de, Hyuga'nın Tiger veya Neo tiger şutlarından birinin kodlarını girelim... Bunun için 21E5B ofsetindeki bu pasın kodları olan 90 AF kodları yerine, Hyuga'nın - Neo tiger şutunun ofseti olan 21D20 ofsetindeki, 6E AC kodlarını girin... Şimdi artık bu pas sırasında Hyuga'nın yakın görünümü çıkacak ve Neo tigerı vururken, arka planda çıkan kırmızı perdeler çıkacak. Niye Hyuga dedim... Çünkü biliyorsunuz; Anime de, Shin sersinin bir maçında, Hyuga, Tsubasa'ya güçlü paslar atıyordu ve bu pasları şut çeker gibi yaparak veriyordu ve de çok sertti.. Mesela bunu yapabilirsiniz. Tabii bunu yaptıktan sonra, aşağıda verdiğim; oyunculara şut, pas, çalım ekleme kodlarının olduğu başlığın kısayolunu veriyorum.. Ordan Hyuga'ya, Souda'nın razor pasının kodunu girin.. Tabii Souda'dan da bu pası kaldırın.. Bir de pasın ismini değiştirin.. Onu, bu bölümdeki şut, pas, çalım isimlerini değiştirme adlı başlığa bakarak yapabilirsiniz.

Oyunculara şut, pas, çalım ekleme kodlarını verdiğim başlık bu:

Link Görüntüleyemezsiniz Üye Olmanız Gerekiyor ?

Bunlar ise, pasın oyuncuya gittiği sahnedeki kodlar:

Tsubasa = Drive Pas: Ofset: 21F5E, Kod: 02 BB

Souda = Razor Pas: Ofset: 21F60, Kod: 4F B5

Mezza = Top-Spin Pas: Ofset: 21F62, Kod: 50 BB

Bunları da, birbirleriyle değiştirebilir veya yukarıda şut kodlarını verdiğim başlıkta, 2. linkteki şutun kaleye gidiş sahnesindeki kodlardan, isteğiniz şutun kodunu girerek farklı bir pas şekli yaratabilirsiniz.

İşte bu şekilde pasları isteğiniz şekle sokabilirsiniz ve istediğiniz oyuncuya ekleyebilirsiniz.

Bir de, rastgele bir kod girerek ilginç bir pas şekline ulaştığım kodu vereyim:
Burda pasın kaleye gidiş sahnelerinden herhangi birinin kodu yerine, 02 BB kodunu girin. Örneğin, Tsubasa'nın 21F5E ofsetindeki 02 B5 kodu yerine, 02 BB kodlarını girin... Tsubasa, pası vurucak, top kaleye gidecek ve kaleci ters köşe olup gol olacak ama gol sayılmaycak ve golden hemen sonra top pası attığınız oyuncuya gidecek. Bunu herhangi bir şuta da yapabilirsiniz...

Mesela Drive şutun ofseti olan 21F0E ofsetindeki FB B4 kodları yerine, 02 BB kodlarını girin... Tsubasa ile drive şut vurun, top kaleye gidecek, kaleci ters köşe olacak, ama biraz daha ilerledikten sonra, kaleci çıkacak ve kurtarırsa kurtaracak, kurtaramazsa gol olacak. Yani bu kodla öyle bir sahne ortaya çıkıyor. Bu hareket tamalandıktan sonra, şut kaleye gidiyor ve kaleci müdahalesini yapıyor, sonra pas attığınız oyuncuya gidiyor.

işte siz de, böyle rastgele kodlar girerek farklı şekiller elde edebilirsiniz.

Kodları tekrar burda, ilk vuruş anı ve oyuncuya gidişi diye veriyorum:

Bunlar topa ilk vuruş anındaki kodlar:

Tsubasa: Drive Pas: Ofset: 21E59, Kod: 59 AF

Souda: Razor Pas: Ofset: 21E5B, Kod: 90 AF

Mezza: Top-Spin Pas: Ofset:21E5D, Kod: AA AF

Bunlar ise, pasın oyuncuya gittiği sahnedeki kodlar.

Tsubasa = Drive Pas: Ofset: 21F5E, Kod: 02 BB

Souda = Razor Pas: Ofset: 21F60, Kod: 4F B5

Mezza = Top-Spin Pas: Ofset: 21F62, Kod: 50 BB

Yaklaştım iyice geliyorum
Her insan biraz ölüdür

Biz de biraz ölüyüz
Ölüler ki bir gün gömülür

İçimizde ki ölüler
Dışımızda ki ölüler

İnsan yaşıyorken özgürdür

Konu Hiena tarafından (09-11-2009 Saat 22:21 ) değiştirilmiştir..
Hiena isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Alt 12-06-2008, 08:45   #2 (permalink)
Heroy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ünvan :Code Developer®
Tecrübe Puanı: 100 Heroy has a brilliant futureHeroy has a brilliant futureHeroy has a brilliant futureHeroy has a brilliant futureHeroy has a brilliant futureHeroy has a brilliant futureHeroy has a brilliant futureHeroy has a brilliant futureHeroy has a brilliant futureHeroy has a brilliant futureHeroy has a brilliant future

tolga güzel paylaşım ama sanki bir şeyi atlamışın

normalın pasıda ben vereyim ozaman
21e57 deki 51 af kodları normalın pasın gidişidir!!!

bir de pasın oyuncuya gidişi :
21f5c deki 2 kod 4b bb bunları degiştir normal pas attıldıgında bakın nasıl gidiyor :d

Tüm hack oyunlar©¥m©¥n bulundugu ozel b©¥r blog , ©¥nd©¥rmek ©¥steyenler buyursunlar

Konu Heroy tarafından (12-06-2008 Saat 08:48 ) değiştirilmiştir..
Heroy isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Alt 12-06-2008, 08:52   #3 (permalink)

Tecrübe Puanı: 100 Heroy has a brilliant futureHeroy has a brilliant futureHeroy has a brilliant futureHeroy has a brilliant futureHeroy has a brilliant futureHeroy has a brilliant futureHeroy has a brilliant futureHeroy has a brilliant futureHeroy has a brilliant futureHeroy has a brilliant futureHeroy has a brilliant future

tolga 02 bb yazınca ters köşe oluyo bide;
24 bb yazınca kaleci oldugu gibi kalıyo gol oluyo ama sayılmıyo top pasın atıldıgı yere gidiyo

Tüm hack oyunlar©¥m©¥n bulundugu ozel b©¥r blog , ©¥nd©¥rmek ©¥steyenler buyursunlar
Alt 12-06-2008, 13:32   #4 (permalink)

Tecrübe Puanı: 100 Hiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud of

Normal pas kodları için sağol Önder.

Serkan, pasa 02 BB kodlarını girdiğimizde kaleye gidip, ters köşe olma sahnesi dedim ya; bu kodlarda, bir özelliğe ait içeriği gösteriyor. İşte bu içerikteki, bu sahneye denk geliyor(02 BB kodu). Yani bu kodu girdiğimizde, bu sahne oraya ekleniyor ama oyun bunu, şutun, pasın gidiş sahnesi olarak algılıyor. Rastgele kodlar girerek daha farklı sahnelere de ulaşabilirsiniz. Pas yerine, verdiğim şut ofsetlerinden istediğinizi, bir şutun kodu yerine girin, onda da aynı şekilde kaleci ters köş olur, top kaleye gitmeye devam eder ve kaleye ulaştığında, kaleci müdahale eder, el veya yumruk yapar, ya kurtarır ya da yer.

Ha bir de, benim o oyundaki Top-Spin pası veren oyuncunun, ara sıra sol ayağı ile şut çekmesinin nedenini açıklayayım: Bu olay sadece paslarda oluyor ve nedeni de; şimdi normal paslar da, oyuncunun topa vurduğu sahne, küçük bir ekranda yakın profil olarak görünür ve topa vurduktan sonra top oyuncuya gider. İşte bu paslara, şut kodu girdiğimiz de, bazen sol ayakla vurur... Bazen diyorum, çünkü bazen de sağ ayakla vurur... Bu nasıl oluyor; şimdi pası verdiğiniz oyuncu, sizin sol tarafınızda ise sağ ayakla verir, sağ tarafınız da ise sol ayakla verir. Bunun mantığı bu ve orjinaline uygun olarak yapılmış. Sağınızdaki bir oyuncuya, sağ ayakla pas veremezsiniz değil mi?.. Çünkü pası ayak içi ile verirsiniz.. Dışı ile değil.. İşte bundan dolayı, bu pas sırasında, oyuncu sağ tarafınızda ise, sol ayakla verir ve bu sadece paslarda olur, şutlarda olmaz. Bir de sadece; Banana, Tiger, Cannon gibi oyuncunun durduğu, yerden topa vurduğu şutlarda olur. Mesela, bir Drive veya Fire şutta bu olmaz.. Çünkü oyuncu bu şut sırasında topla beraber havaya doğru kalkar...

Konu Hiena tarafından (05-16-2009 Saat 21:05 ) değiştirilmiştir..
Alt 12-06-2008, 14:14   #5 (permalink)
kral_89 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ünvan :As Takım
Tecrübe Puanı: 49 kral_89 is a jewel in the roughkral_89 is a jewel in the roughkral_89 is a jewel in the rough

ben vermedımkı ya :)
serkan vermıs kodları
bı kac gundur dogru duzgun gıremıyordum zaten:D
bu arada paylasım ıcın tesekkurler elıne emegıne saglık
bısı dıcem bu combı duzenleme kodlarını ne zaman verıcen Tolga
bugun verebılmen mumkunmu?

insanlarıda para gibi ışığa tutun içinde ATATÜRK yoksa SaHTeDiR...!
kral_89 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 12-06-2008, 14:33   #6 (permalink)

yok ya 02 bb yapınca yani top kaleye gidiyomuş görünüp gol oluyo sonra gene pas attıgımız kişiye gidiyo.bide ben pası degiştirdim güzel oldu.oyunumu paylaşınca böle süprizlerle karşılaşacaksınız

Alt 12-06-2008, 15:25   #7 (permalink)

Pardon Serkan, kusura bakma... Ben Önder diye gördüm bir an... Pas kodları için sağol... Combi düzenleme kodları yok ki Önder?.. Daha doğrusu hiç bakmadım ona...

Her insan biraz ölüdür

Biz de biraz ölüyüz

İçimizde ki ölüler
Dışımızda ki ölüler

Konu Hiena tarafından (05-16-2009 Saat 21:11 ) değiştirilmiştir..
Alt 12-06-2008, 15:36   #8 (permalink)
kral_89 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ünvan :As Takım
Tecrübe Puanı: 49 kral_89 is a jewel in the roughkral_89 is a jewel in the roughkral_89 is a jewel in the rough

var ya hepsı var yanı olması lazım elını bı atsan :D
sanırım ben cok yaklastım
serkan a da soylemıstım
ılk baslarını buldum
sımdı paslastıkları kısmıda bulmak uzereyım sanırım :D
rastgele kodlar gırıyordum bı baktım
oyunda hyuga ıle sawada bırbırlerıne sut cekıo
koptum gulmekten ama

combıye bak bırbırlerıne sut cekıolar
su an cogunu buldum
hatta kluptekıler ayrı,mıllı takımlar ayrı
bu ne demek oluyor :D
combı sayısını cogaltabılırız
yanı combısı olan kısı sayısını
hem bu kısımdan
mesela sawada ıle ıshızakı bırbırlerı dısında baska bı oyuncu ıle yakın gorunum deısemezken buradan cogu kısınınkını koyabılıyoruz
su an ykn grnmlerı kaldırdım
koydum oyuncularıma :D
ılk buldugumda ne kopmustum ama
bazı kodları gırınce sacmalıklar oluo gulmek ıcın bırebır :D

insanlarıda para gibi ışığa tutun içinde ATATÜRK yoksa SaHTeDiR...!
kral_89 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 12-06-2008, 17:09   #9 (permalink)

Tabii ki vardır... Ben yok demedim zaten... Hatta çalım, kayma ve block kodlarının da vardır... Kaleci kurtarışlarının da vardır... Ben öncelikle şut ve pasları buldum, bunları tamamlayayım dedim... Diğerlerine de bakarım, siz de bulduysanız, yayınlayabilirsiniz...

Her insan biraz ölüdür

Biz de biraz ölüyüz

İçimizde ki ölüler
Dışımızda ki ölüler

Konu Hiena tarafından (05-16-2009 Saat 21:13 ) değiştirilmiştir..
Alt 12-10-2008, 14:06   #10 (permalink)
Cyber-Warrior - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ünvan :ChessMaster®
Tecrübe Puanı: 100 Cyber-Warrior has a brilliant futureCyber-Warrior has a brilliant futureCyber-Warrior has a brilliant futureCyber-Warrior has a brilliant futureCyber-Warrior has a brilliant futureCyber-Warrior has a brilliant futureCyber-Warrior has a brilliant futureCyber-Warrior has a brilliant futureCyber-Warrior has a brilliant futureCyber-Warrior has a brilliant futureCyber-Warrior has a brilliant future

süpersin tolga çok teşekkürler
Cyber-Warrior isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Yeni Konu aç  Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil