Arkadaşlar,
bu paylaştığım yeni özellik; şutların arka planını değiştirmek için... Biliyorsunuz daha önce şutların ik vuruş anı ve kaleye gidiş sahnesinin kodlarını vermiştim. Bu paylaştığım ise şutların arka planındaki desenleri değiştirmek için...
Mesela Tsubasa, Drive şutu vururken arka planda mavi perdeler çıkar... Boydan boya perdeler... Bir de, Matsuyama ve Carlos gibi oyuncuların şutları vardır... Bu şutları vurdukları anda, ekranı yanlamasına kaplayan perdeler vardır... Bazı şutlarda ise şut çekildikten sonra kaleye giderken, arka planda perdeler vardır... Schneider'in Fire şutu, Hyuga'nın Neo Tiger'i gibi... işte bu kodlarla bu desenlerin şeklini değiştirebilirsiniz. Enlemesine boylamasına veya daha farklı şekiller verebilirsiniz.
Aşağıdaki link içerisinde birçok şuta ait ofsetler var. Her bir şut için bir kod... Bu kodu değiştirerek, şutların arka planın farklı bir hal almasını sağlayabilirsiniz. Bazı özel hareketlerin kodu birdir... Onları belirtim zaten, ofsetleri bir... Belli birkaç kod verdim... Bunlar rastgele bulduğum kodlar... Siz de rastgele kodlar deneyip, farklı şekiller elde edebilirsiniz. Bunun dışında, sormak istediğiniz bir şey olursa,buradan sorabilirsiniz.
TsubasaTr.Net/Hiena