"images/sto/misc/logo.jpg" grafik dosyası hatalı olduğu için gösterilemiyor.
images/sto/misc/menu.jpg
images/sto/boxlogo.jpg
Duyuru Bölümü.

Duyuru Ekle.

>> Eklenicek Olan Duyuru veya Grafik
Speed Links.
» Kategori Basligi.
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
  »Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
    » Kategori Ismi
     » Kategori Ismi
     » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
» Kategori Basligi
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
    » Kategori Ismi
    » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
Link Değisimi
  » Milon4.Com
  » TurkvB
  » Site Ekle
  » Site Ekle

Geri git   TsubasaTR® > Captain Tsubasa Paylaşımları > Hex Editör Bölümü > CT 2 Hex Editör Bölümü
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Forumları Okundu Kabul Et

CT 2 Hex Editör Bölümü Captain Tsubasa 2 Oyununa Ait Kodların Paylaşıldığı Bölüm

Yeni Konu aç  Cevapla

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 06-12-2009, 12:11   #1 (permalink)
BEST

Icon8 Gol Yediğimizde Yeni bir şutumuz gelsin

Merhaba arkadaşlar sizlere daha önce 2-3 konumu açmıştım ve dedimki Tsubasatr.net'e daha fazlasını gönderiyim.
İşte sizlere "Excellent Killer" Hackındaki (Souda'nın Hackı) Souda'nın takımı bir gol yiyor ve
Soudaya bir şut çıkıyor işte bunu sizlerde yapabilirsiniz:
Öncelikle "38E24" ofesrtiine gidip buraya aynen 4C 46 BD
yazıp daha sonra "3BD56" offsetine gidin buraya ise aynen gösterdiklerimi yazın;

"3BD50:" FF FF FF FF FF FF C9 07 D0 0A 48 A5 28 C5 29 B0
"3BD60:" 09 68 A9 1B 9D 31 04 4C 17 8E 68 4C 54 BD 8D 44
"3BD70:" 04 48 AD 3C 04 C9 1B D0 0F A9 04 8D 8A 03 A9 7F
"3BD80:" 8D 8B 03 A9 84 8D 8C 03 68 4C E4 81 FF FF FF FF

Sonrası FF FF FF FF FF FF... diye devam eder.
Şimdi Bu mavi renk ile gösterdiğim 07 kodu Souda'nın hile yaparkenki Kamisori Şutunun Kodudur.
Dikkatinizi çekerim HEX editör deki Souda'nın Şut kodu değil Virtual NES 'de hile yaparkenki kodudur.
Burası anlaşılmıştır heralde bu Turuncu renk ile gösterdiğim 1B kodu ise yine Hiledeki FİRE SHOT kodudur.
Peki bunlar ne anlama geliyor?
Hemen Açıklıyorum:
BU kod Gol yediğimizde Şut İstediğimiz özel adama değil de istediğimiz şutun yerine geliyor sadece
Bu mavi yazılı olan "07" kodu Souda'nın Şutuydu ya hani Ve turuncu renkteki "1B" kodu Fire Şuttu.
İşte bu gol yediğimizde Souda'nın şutunun yerine FİRE şutun gelmesini sağlıyor.
Sizler bu kodları aşağıda verdiğim kodlarla değiştirebilirsiniz.

Şutun
Kodu: Şutu Kimin
Şut: Vurduğu:

00: Şut ---------------------------------:HERKES
01: Vole --------------------------------:HERKES
02: Kafa --------------------------------:HERKES
03: Drive Şut ---------------------------:Tsubasa Oozora,Juan Dias...
04: Drive Rovaşata ----------------------:Tsubasa OOzora
05: Hayabusa Şut (Falcon Şut) -----------:Shun Nitta
06: Hayabusa Vole (Falcon vole Şut) ----:Shun Nitta
07: Kamisori Şut ---:Makoto Souda
08: Skylab Hurricane (Jitou'nun İkizleri Havaya fırlatıp İkizlerin TWİN ŞUT vurması): --İkizler
09: Twin Şut ----------------------------:Tüm ikililer
0A: Skylab Twin Şut(İkizlerin Twin Şutu)-:İkizler
0B: Eagle Şut ---------------------------:Matsuyama
0C: Tiger Şut ---------------------------:Kojiro Hyûga
0D: Neo Tiger Şut -----------------------:Kojiro Hyûga
0E: Rovaşata ----------------------------:Tsubasa,Sano....
0F: Hyper Rovaşata ----------------------:Jun Misugi
10: Jumping Volley Şut ------------------:Taro Misaki
11: Drive Tiger Twin Shot ---------------:Hyûga + Tsubasa
12: Cyclone -----------------------------:Tsubasa
13: Sano Cambo --------------------------:Jitou + Sano
14: Banana Şut --------------------------:Ramon Victorino,Riverio
15: Booster Şut -------------------------:Nei + Torinho
16: Mirage Şut --------------------------:Carlos Santana
17: Mach Şut ----------------------------:A.A. Coimbra
18: Sidewind Şut ------------------------:
19: Slider Şut --------------------------:Eru Shidou Pierre
1A: Cannon Şut --------------------------:Luis Napeleon
1B: Fire Şut -:Karl Heinz Schneider
1C: Dynamite Kafa -----------------------:Satilste
1D: Cannon Kafa -------------------------:
1E: Rocket Kafa -------------------------:Rampion
1F: R.Dragons ---------------------------:Lee Han + Lee Bankun 'un yaptıkları üst üste çıkıp birinin vole vurması
20: Back Şut ----------------------------:Juan Dias
21: Slider Cannon Şut -------------------:Pierre + Napeleon
22: Double Snake (DrbEel) Şut -----------:

Örneğin Bu hareketi Tsubasa'ya yapmak istiyorsunuz: "07" kodunun yerine "03"(Drive Şutun Kodu)

NOT 1:Arkadaşlar "07" kodunun yerine üstteki hangi kodu girerseniz sadece
o şutu vuran oyuncu nun yerine "1B" koduna ne girdiyseniz o gelir.

NOT 2:Arkadaşlar mesela 04 Drive Rovaşatayı "1B" kodunun yerine yazdınız ve Ceza sahası dışından
şutu çektiniz ama Drive Rovaşatanın ilk vuruş anı çıkmaz normal şut vuruyor gibi yapar
ama şutun kaleye gidiş anı Drive Rovaşata'nın gidişi gibi olur.
Yani;
Ceza sahası dışından çekilen şutlar(Mirage Şut gibi) ile sadece Ceza sahası dışından çekilen şutları (Tiger Şut gibi)
değiştirirseniz yakın görünüm çıkar.Bu yakın görünümleri değiştirip yeni hackler hazırlayabilirsiniz,
Tabii yakın Görünüm değiştirmeyi heralde biliyorsunuzdur.Bilmiyorsanız Bu sitede vardı linkini bulursam eklerim.

OOO Bu sefer uzun yazmışım neyse BİR HATAM VARSA KUSURA BAKMAYIN Bana bildirebilirsiniz
bende varsa hatamın düzeltmeye çalışırım.
Bu arada bana bu sitede çok yardımı dokunan Hiena, Heroy, Misugi_44, Blackbird,... Arkadaşlarıma Teşekkür Ederim.
Bir sonraki Yazımı 1 haftaya açıklarım Görüşmek dileğiyle
İyi Eğlenceler...

altinfener38

Konu BEST tarafından (08-18-2009 Saat 19:04 ) değiştirilmiştir..

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Alt 06-12-2009, 12:27   #2 (permalink)
Heroy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ünvan :Code Developer®
Tecrübe Puanı: 100 Heroy has a brilliant futureHeroy has a brilliant futureHeroy has a brilliant futureHeroy has a brilliant futureHeroy has a brilliant futureHeroy has a brilliant futureHeroy has a brilliant futureHeroy has a brilliant futureHeroy has a brilliant futureHeroy has a brilliant futureHeroy has a brilliant future

çok sagol super gidiyosun.Sende bir ışık göruyorum gelecekte bunları kullanarak,ve daha önce bulunan kodlarlla ve bulacagın kodlarla yapacagın hacklerin olması dilegi ile.
Şu an ben,hiena(tolga) dan başka kimse sitede hack için çalışma yapmıyordu.
Senide görmek isterim kendini daha da geliştirmeni bekliyorum.
Blacbird i ayrı tutuyorum onun da patent site yapımı olsun,oyunlar için test yapımı olsun,oyun hakıkında verdigi bilgiler olsun tek kelime ile super biri.

----Heroy---

Tüm hack oyunlar©¥m©¥n bulundugu ozel b©¥r blog , ©¥nd©¥rmek ©¥steyenler buyursunlar
Heroy isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Alt 06-12-2009, 12:48   #3 (permalink)

Tecrübe Puanı: 100 Heroy has a brilliant futureHeroy has a brilliant futureHeroy has a brilliant futureHeroy has a brilliant futureHeroy has a brilliant futureHeroy has a brilliant futureHeroy has a brilliant futureHeroy has a brilliant futureHeroy has a brilliant futureHeroy has a brilliant futureHeroy has a brilliant future

denedim yaptım .Ama sorunlar var bak bakalım anlamışmıyım.Şimdi bu kodları girdikten sonra.Ben tsubasaya gol yedigimizde şut gelmsei için 07 soudanın şutunun kodunun yerine 03 yazıcam ve drive şutu girmiş olucam.Bu şutun yerine gelicek olan şut içinde 1B fire yazıyoruz .Fire şut geliyor.
Şimdi dediklerini aynen yaptım.Ama olan şey şu.Golu yedim ve tsubasaya topu atttım.Ama saçma olan şu drive şut yerine fire şut gelicegine Herhangi bir oyuncunun isimi çıkıyor.
Ve çektigimde kitleniyor.
Yanlış kodlar paylaşmış yada eksik kodlar ppaylaşmış olabilirsin.İyicene bi bak istersen!!

Tüm hack oyunlar©¥m©¥n bulundugu ozel b©¥r blog , ©¥nd©¥rmek ©¥steyenler buyursunlar
Alt 06-12-2009, 13:06   #4 (permalink)
BEST

Hayıır bizzat denedim sen bide orjinal rom da dene ve istersen soudaya dene kesin geliyor

Konu Heroy tarafından (06-12-2009 Saat 15:00 ) değiştirilmiştir..

Alt 06-12-2009, 13:26   #5 (permalink)

tmm yaptım ben 38e24 deki 4c 46 bd kodlarını girdigimde direkat 3bd46 ofsetine gidipte girdim.Ama bunda faraklı imiş.3bd50 ofsetine giriyormuşuz.tmm sagol guzel paylaşımın için

Alt 06-12-2009, 14:59   #6 (permalink)

verdigin linki kaldırdım oyunun bitince paylaşırsın.Veridigim efekleri kulannmışın gerçekten guzel yapmışın şutları

Alt 06-15-2009, 15:27   #7 (permalink)
BEST

Alıntı:
Heroy´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
tmm yaptım ben 38e24 deki 4c 46 bd kodlarını girdigimde direkat 3bd46 ofsetine gidipte girdim.Ama bunda faraklı imiş.3bd50 ofsetine giriyormuşuz.tmm sagol guzel paylaşımın için

İşine yaramış ise sevindim bu arada niye linki kaldırdın ki:)
Üyelerimiz bitmemiş hacki oynasınllar neyse SUPER MODERATOR
sensin yinede saol
Haa bişey daha söyliyiim Ben onları yazarken millet daha iyi anlasın diye 3BD50 yazdım:D

Alt 06-15-2009, 19:16   #8 (permalink)

oyunu istersen gene yolla ama bitmemiş hackini paylaşma.Sonra aynı hackden başkaları da yapabilir : )

Alt 06-15-2009, 22:46   #9 (permalink)
Snake10 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ünvan :Yeni Transfer
Tecrübe Puanı: 28 Snake10 Yakında Ünlü Olacak :)

ben bir şey sormak istiyorum bu çalışma gerçekten harika ama şöyle bir şey yapabilirmiyiz acaba mesela golü yedik ve yeni şut geldi sonra bu yeni şut geldiğini bi şekilde belli edebilirmiyiz mesela tsubasa ekrana çıkıp desin işte "fire şut vurabilirim!" felan gibi ve birde her gol yediğimizde tekrar yeni şut geliyor sanırım bu yeni şut gelme olayı sadece 1 sefere mahsus olamazmı acaba? ve son olarak b yeni şut gelme olayını ben bi romu hackleyerek yapıcam ama her maçta olsun istemiyorum sadece final maçında geçerli olsun istiyorum bu mümkünmü?
Snake10 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 06-20-2009, 13:59   #10 (permalink)
BEST

Tsu nun golyiyince bir sahne çıkmasını yapabiliriz uğrsşıyorum ama bu maalesef bu hareket her maçta olmak zorunda ben üğraşımı tamamlıyım açıklarım tsunun sinirlenme çıkmasını ok?

---------Edit------------
Snake10 o dediğin tsunun takımının gol yiyip şut çıkmasını bir şekilde belli edebiliyoruz 2. sayfada açıkladım incele istersen:)

Konu BEST tarafından (06-24-2009 Saat 19:20 ) değiştirilmiştir..

Yeni Konu aç  Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil