Uzun zaman sonra bugün denedim ve yaptım Serkan oluyor, yani o özellik çıkıyor, Tsuabsa sinirleniyor ama takım ne Tsubasa ne de diğer oyuncularımız hızlı koşmuyor. Oysa ben bir yabancı hackte oynarken Matsuyama ile bunu yaptığımda Matsuyama da, diğer oyuncularda hızlı koşuyorlardı. Bence bu hız olayı ile ilgili eksik kod var ve bunun dışında bu özellik ile alakalı olmayan kodlar var diye düşünüyorum. Çünkü 6.maça kadar sorunsuz oynayabiliyorum ama 6. maç sonrası oyun açılmıyor. Yani o maçtan sonra açtığım her maçta benim takımımın ismi rakip takımlardan biri oluyor ve rakip takım ismi yazmıyor sonra oyuna başlama tuşuna basıyorum ve kapanıyor. Bu özellikle ilgili olmayan bir bölümü değiştirdiğimiz için kapanıyor olabilir.
Birde ben böyle basit bir özellik (kısa süren bir işlem) için farklı farklı yerlerde bu kadar çok kod grubunun bir araya gelmesi gerektiğini düşünmüyorum açıkçası.
İçimizde ki ölüler Dışımızda ki ölüler
İnsan yaşıyorken özgürdür
|