"images/sto/misc/logo.jpg" grafik dosyası hatalı olduğu için gösterilemiyor.
images/sto/misc/menu.jpg
images/sto/boxlogo.jpg
Duyuru Bölümü.

Duyuru Ekle.

>> Eklenicek Olan Duyuru veya Grafik
Speed Links.
» Kategori Basligi.
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
  »Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
    » Kategori Ismi
     » Kategori Ismi
     » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
» Kategori Basligi
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
    » Kategori Ismi
    » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
Link Değisimi
  » Milon4.Com
  » TurkvB
  » Site Ekle
  » Site Ekle

Geri git   TsubasaTR® > Captain Tsubasa Paylaşımları > Hex Editör Bölümü > CT 2 Hex Editör Bölümü
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Forumları Okundu Kabul Et

CT 2 Hex Editör Bölümü Captain Tsubasa 2 Oyununa Ait Kodların Paylaşıldığı Bölüm

Yeni Konu aç  Cevapla

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 04-06-2010, 16:12   #41 (permalink)
halilscorpion - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ünvan :Yeni Transfer
Tecrübe Puanı: 17 halilscorpion Bir Yolda Daha :)

ok hallettim :D oldu kardes senden özür dilerim emegine saglik
halilscorpion isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Alt 04-13-2010, 21:10   #42 (permalink)
halilscorpion - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 17 halilscorpion Bir Yolda Daha :)

heroy bu islemi baska bir bos bölümlerde uyguladim
c9 01 leri degistirdim kosarken calimi gösteriyor ama sinirlenme sahnesi cikmiyor
'ofsetleri farkli yerlere kullandim' hersey tamam bir tek sinirlenme sahnesi yok
halilscorpion isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Alt 04-13-2010, 21:55   #43 (permalink)
Heroy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ünvan :Code Developer®
Tecrübe Puanı: 100 Heroy has a brilliant futureHeroy has a brilliant futureHeroy has a brilliant futureHeroy has a brilliant futureHeroy has a brilliant futureHeroy has a brilliant futureHeroy has a brilliant futureHeroy has a brilliant futureHeroy has a brilliant futureHeroy has a brilliant futureHeroy has a brilliant future

İyi denemelisin halil, burda yazmış oldugum kodları kendi oyunumddada aynı şekil kullanmışım.Ordanda kontrol edebilirsin...

Tüm hack oyunlar©¥m©¥n bulundugu ozel b©¥r blog , ©¥nd©¥rmek ©¥steyenler buyursunlar
Heroy isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 04-13-2010, 22:04   #44 (permalink)

Ünvan :As Takım
Tecrübe Puanı: 70 sinan1984 is a splendid one to beholdsinan1984 is a splendid one to beholdsinan1984 is a splendid one to beholdsinan1984 is a splendid one to beholdsinan1984 is a splendid one to beholdsinan1984 is a splendid one to beholdsinan1984 is a splendid one to beholdsinan1984 is a splendid one to behold

Heroy selam

En son hack yardım bölümünde bumerang şutuyla ilgilş yeni bir konu açmıştım bakabildin mi?
O konu da hallolduktan sonra hack oyunumu paylaşıma açacağım.Yardım edebilirsen mutlu olurum
sinan1984 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 09-03-2010, 01:51   #45 (permalink)
Juan_Diaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 35 Juan_Diaz Yakında Ünlü Olacak :)

Kardeş ben bu yakın görünüm olayını anlayamadım şimdi bunları yaptığımızda diaz veya matsuyama gibi yakın görünümü çıkacak mı eğer öyleyse yapmama rağmen birşey kaçırdım
Juan_Diaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 09-04-2010, 06:02   #46 (permalink)

Tecrübe Puanı: 14 batman83 Bir Yolda Daha :)

ya ben o yazdığın kodları 23000li ofsetlere yazmak istiyorum bunu nasıl yapabilirim yardım ederseniz sevinirim..mesala 85 5E 86 kodunu 23DCD ofstine yazmak istiyorum bunu nasıl yapabilirim? 4C BD BD gibi yazsam 30000li ofsetleri gösteriyor olmuyor..birşey daha söyleyecem genelde bir buluş olduğunda hemen kodları yazmak için 30000li boş ofsetler gösteriliyor başka boş ofset aralığımı yok acaba hep aynı boş ofsetler gösteriliyor da?? yeni bir hack hazırlıyorum dolaysıyla 30000li ofsetlerde yer kalmadı bu takım ateşleme özelliğinide eklemek istiyorum hackime yardım ederseniz sevinirim.

herşey eksiksiz yaptım takımıda ateşledim tsubasa ile ama takımda hiç bir fark göremedim ne hızlandılar nede yetenekleri arttı bu ateşleme özelliği sadece görüntü olsun diye deildir inş :)......3defa kontrol ettim kodları yanlışlık yok

Konu Cyber-Warrior tarafından (09-05-2010 Saat 00:29 ) değiştirilmiştir..
batman83 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 08-13-2011, 03:01   #47 (permalink)
Hiena - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ünvan :Başkan Yrd.
Tecrübe Puanı: 100 Hiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud of

Uzun zaman sonra bugün denedim ve yaptım Serkan oluyor, yani o özellik çıkıyor, Tsuabsa sinirleniyor ama takım ne Tsubasa ne de diğer oyuncularımız hızlı koşmuyor. Oysa ben bir yabancı hackte oynarken Matsuyama ile bunu yaptığımda Matsuyama da, diğer oyuncularda hızlı koşuyorlardı. Bence bu hız olayı ile ilgili eksik kod var ve bunun dışında bu özellik ile alakalı olmayan kodlar var diye düşünüyorum. Çünkü 6.maça kadar sorunsuz oynayabiliyorum ama 6. maç sonrası oyun açılmıyor. Yani o maçtan sonra açtığım her maçta benim takımımın ismi rakip takımlardan biri oluyor ve rakip takım ismi yazmıyor sonra oyuna başlama tuşuna basıyorum ve kapanıyor. Bu özellikle ilgili olmayan bir bölümü değiştirdiğimiz için kapanıyor olabilir.

Birde ben böyle basit bir özellik (kısa süren bir işlem) için farklı farklı yerlerde bu kadar çok kod grubunun bir araya gelmesi gerektiğini düşünmüyorum açıkçası.

Yaklaştım iyice geliyorum
Her insan biraz ölüdür

Biz de biraz ölüyüz
Ölüler ki bir gün gömülür

İçimizde ki ölüler
Dışımızda ki ölüler

İnsan yaşıyorken özgürdür
Hiena isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 08-13-2011, 05:08   #48 (permalink)

Tecrübe Puanı: 100 Heroy has a brilliant futureHeroy has a brilliant futureHeroy has a brilliant futureHeroy has a brilliant futureHeroy has a brilliant futureHeroy has a brilliant futureHeroy has a brilliant futureHeroy has a brilliant futureHeroy has a brilliant futureHeroy has a brilliant futureHeroy has a brilliant future

olmasina sevindim yanliz ben yapinca takimda hizlaniyodu diye hatirliyorum^^

Tüm hack oyunlar©¥m©¥n bulundugu ozel b©¥r blog , ©¥nd©¥rmek ©¥steyenler buyursunlar
Alt 08-13-2011, 11:41   #49 (permalink)
Hiena - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ünvan :Başkan Yrd.
Tecrübe Puanı: 100 Hiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud of

Bilmem birkaç kez denedim olmadı. Birçok arkadaşta da olmamış sanırım

Yaklaştım iyice geliyorum
Her insan biraz ölüdür

Biz de biraz ölüyüz
Ölüler ki bir gün gömülür

İçimizde ki ölüler
Dışımızda ki ölüler

İnsan yaşıyorken özgürdür
Hiena isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 08-13-2011, 12:30   #50 (permalink)

daha sonra ornek rom yapabilirim bunun icin

Yeni Konu aç  Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil