Arkadaşlar Bu Konuda Perdelerin Enine Dikine veya Tam Ekran Sağa Hızlı Akan Çizgi Sola Hızlı Akan Çizgi Yukarı Yavaş Aşağı Yavaş Vs. Vs. Nasıl Olduğunu Anlatmaya Çalışcam Biraz
Bu Kodlar Şut Çekerken Yakın Görünüm Kodlarının Bulunduğu Ofsetlerdedir...
3C 30 A3 BB FA C7 BB F7 A0 F9 02 16 28 4A 8E 49 FA A4 AB F7 02 F9 02 0B 20 25 63 F0 F2 6B AB
Buradaki 4A Kodu Perdenin Biçim Ayarıdır.Bu 4A nın Yeri Standart Yani F9'dan Sonra 4. Koddur.Bu Şut Çekerken Olsun,Kaleye Gidiş Sahnesi Olsun Standarttır Her Zaman F9'dan Sonra 4. Koddur.
Rica Ederim...Şuan Şutlarla Alakalı Bir Uğraş İçerisine Girdim İnş. Çözebileceğim Birşeydir ve Çözdüğüm Takdirde Sizlerle Paylaşıcam.Askere Gitmeden Önce Bir Kaç Hediye Bırakmak İstiyorum
Yorumlarınız İçin Tşk Ederim ve Sonunda Aradığımı Buldum Bomba Gibi Bir Paylaşım Yapıcam.İpucu Veriyim Oyundaki Şutları Değiştirmeden Yeni Bir Şut Ekleyebileceğiz Oyuna
Yorumlarınız İçin Tşk Ederim ve Sonunda Aradığımı Buldum Bomba Gibi Bir Paylaşım Yapıcam.İpucu Veriyim Oyundaki Şutları Değiştirmeden Yeni Bir Şut Ekleyebileceğiz Oyuna
Yarısı Bitti Sayılır Şut u Ekleme Kodları Tamam
Şutun İlk Vuruş Anının Ofsetleri Yarısı Bitti
Şutun Kaleye Gidiş Şekli Daha Başlamadım
Ama Birisini Buluncu Tabiri Caizse Gerisi Çorap Söküğü Gibi Geliyor
tsubasanın meona maçtan önce çektigi drive şutun perdesi oyun içindeki drive şut perdesinden daha geniş bizde maç içindeki drive şutun peresini bu şekilde ayarlıyamazmıyız daha geniş olsun ama ekranı kaplamasın