aşagıdaki altarnatif linklerde tüm oyuncuların hızlı koşma ofsetleri bulunmaktadır indirebilirsiniz
link1:
Link Görüntüleyemezsiniz Üye Olmanız Gerekiyor ?
link 2:
link 3:
bizzat kendim araştırıp buldum kodları ilkez burda veriyorum kodları başka hiç bir yerde bulamazsınız

kodlar hakkında biraz açıklama yapayım size hız kodlarında bir kod birden fazla oyuncuyla aynı ofsette bulunuyor mesala 3AFE5 ofseti bu ofset Tsubasa,misaki ve misuginin ofsetidir burdaki 03 kodunu arttırdığınızda bu 3 oyuncumuzun hızıda artacaktır.tek oyuncularımızda var coimbra,ısuras,maher,carlos(B),Kaltz(A) gibi oyuncular ayrı ofsetleri vardır sadece bu oyuncuların kendisine aittir..bunların hepsinin yerleri linkdeki dosyada belirttim
oyuncular sırası ve yerleri karışık vu yüzden isme göre aramanız lazım.bizim oyuncularımız saop,nankatsu ve japon takımı oyuncularının isimlerini normal yazdım yanlarında herhangi bir işaret yoktur,rakip japonya oyuncularının isminin yanında (J) işareti koydum. mesala hiyuga,hiyuga(T),hiyuga(J) burda hiyuga ismi japon takımındaki,hiyuga(T) tohodaki demek,hiyuga(J) rakip japonya takımını belirtiyor
karşılaştığımız rakip oyuncularıda söyle ayırdım mesala Carlos,Carlos(B),Dasilva,Dasilva(U)..vb burdaki carlos flamengodaki,carlos(B) brazilyadakidir.aynı şekilde Dasilva 3.takımdaki,Dasilva(U) uruguaydakidir.3AFC1 ve 3B039 ofsetlerdeki kodları değiştirmenizi önermem çünkü burdaki kodlar 10dan fazla oyuncunun ortak ofsetidir. ofsetler şu şeklide sıralanıyor topla koşma,topsuz koşma ve top rakip takımdayken diye ayırdım .topla koşma- hizini ayarladığınız oyuncunun topla koşma hızıdır,topsuz koşma- top sizin başka bir oyuncunuzdayken hizini ayarladığınız oyuncunun koşma hizidir,top rakipteyken- top rakip takımdayken hizini ayarladığınız oyuncunun koşma hizidir yani bu 3 koduda aynı anda arttırırsanız oyuncunuz her durumda hizli koşacaktır