Alıntı:
|
tsubasa_hakan ´isimli üyeden Alıntı
hiçbir karşılık beklemeden bizlerle bu çalışmalarını paylaştığın için teşekkürler.
|
Karşılık beklemek mi? kardeşler arsında karşılık beklemek olurmu. sizler benim kardeşlerim gibisiniz.ve benim için kardeşler arasında karşılık bekleyerk değil karşılıksız alışveriş olur.
Al gülüm ver gülüm hesabı yoktur bizde.
karşılıksız alışverişe devam, yeni rom yolda.
Evet Onur en iyisi diyebiliriz.kod çözümlemeleri artıkça daha iyiside gelecektir. oyunda bizim oyunculara ne gibi özellikler eklediğimi mi soruyorsun.
en başta bazı oyuncular birden fazla farklı şut ve diğer hareketler, Matsuyama ve Nitta'ya çalım.force drib. ayrıca Matsuyama ve Shingo Aoi'ye hızlı koşma özelliği.Misugi ve Misaki'ye yerden de süper şut.tabi normal şutlarıda duruyor.
Ha bu arda unumuşum söylemeyi milli takımlardaki yedek oyuncularımıza da şut, pas, çalım ekledim.hepsinin özel şutu var.Kisugi'ye şut, Izawa'ya pas ve şut, Taki'ye şut ve force drib çalım, Urabe'ye şut.Milli takımlarda bazı maçlarda bu oyuncuları da ilk 11'e alabilirsiniz. çünkü hepsinin özel bi hareketi var ve böylelikle artık daha güçlüler.biliyorsunuz normalde animede özellikle Izawa ve Kisugi birçok maçta oynamıştır.ilk 11'de başlamış veya sonradan girmişlerdir.ve bu oyuncular Ishizaki, Jitou ve Tachibana'lara yakın oyunculardır.ama oyunda çok kötüler.bi özel hareketleri yok ama en azından skilleri biraz yüksek olmalıydı.Jitou'ya Tachibana kardeşlere.birde bunların özel hareketleri var.bunuda düşünürsek Izawa, Kisugi ve Sawada'nın bu oyuncularla aynı skill değerlerine sahip olamları gerekirdi. ben böyle düşünüyorum bu yüzden bu oyuncularda özel hareket ekledim.
nasip olurda birgün bende bu oyunu oynarsam bu oyuncuları mutlaka bazı maçlara alırım.
Yaklaştım iyice geliyorum
Her insan biraz ölüdür
Biz de biraz ölüyüz
Ölüler ki bir gün gömülür
İçimizde ki ölüler
Dışımızda ki ölüler
İnsan yaşıyorken özgürdür