"images/sto/misc/logo.jpg" grafik dosyası hatalı olduğu için gösterilemiyor.
images/sto/misc/menu.jpg
images/sto/boxlogo.jpg
Duyuru Bölümü.

Duyuru Ekle.

>> Eklenicek Olan Duyuru veya Grafik
Speed Links.
» Kategori Basligi.
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
  »Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
    » Kategori Ismi
     » Kategori Ismi
     » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
» Kategori Basligi
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
    » Kategori Ismi
    » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
Link Değisimi
  » Milon4.Com
  » TurkvB
  » Site Ekle
  » Site Ekle

Geri git   TsubasaTR® > Captain Tsubasa Paylaşımları > TsubasaTr.net Yapımları > CT Hack Oyunları
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Forumları Okundu Kabul Et

Yeni Konu aç  Cevapla

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 07-07-2008, 16:47   #11 (permalink)

Ünvan :Yeni Transfer
Tecrübe Puanı: 36 matsuyama hikaru Bir Yolda Daha :)

Standart Ynt: Captain Hyüga 2 - Toho Soccer Scholl (Yeni Versiyon)

Evet, bu şifreyle Dünya karmasına karşı oynarken takımımız çok güçsüz, ama zaten keyfine bir maç, o nedenle çok da önemli değil. Önemli olan zaten keyif almak, ben bir defa oynadım bu maçı ve 3-7 kaybettim ama keyifli maçtı. Ayrıca zaten hepimiz biliyoruz ki 2, 3 defa maç yapınca güçleniyoruz.

hiç olmadı hilelerle örneğin wakabayashi'nin levelini biraz artırmayı deneyebilirsiniz!

Edit : Şifrede hata yok!

matsuyama hikaru isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Alt 07-07-2008, 18:59   #12 (permalink)
tusubasa_can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ünvan :Başkan Yrd.
Tecrübe Puanı: 100 tusubasa_can isimli üye Tecrübe puanını kapatmıştır.

ellerine sağlık bu süper olmuş gerçekten tüm hatalr giderilmiş çok teşşekürler bir sonraki projei 4 gözle bekliyecem :D
tusubasa_can isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Alt 07-07-2008, 20:36   #13 (permalink)
Hiena - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 100 Hiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud of

O maç da levelerin düşük olmasıın sebebi verdiğim bu şifreyi, bi ara tüm takımların şifresini alıp yayınlamıştım. ilk maçtan itibaren her takımı açıyordum bir gol atıp hile ile zaman şifresi girip hemen bitiriyordum.bu şekilde her takımla bir defa oynamış olyorum ve bu yüzden skiller o kadar yükselmiyor.bu nedenden dolyı böyle düşük.artı olara bu takım yıldızlar karması sadece pierre veya diaz bizi zorluyor birde düşünsenize tüm yıldızlar bi arada kalecide süper doğal olarak zorlanırız.

siz isterseniz başka şifreler deneyin yada kendi şifreleriniz varsa 33.takımla berabere kalıp öyle alın bu takımın şifresini. ama size tafsiyem oyunu baştan oynayıp öyle bu takıma glmek en son bu maçı oynamak.bu şekilde skillerde artar çekişmeli bir maç yaparsınız.

Yaklaştım iyice geliyorum
Her insan biraz ölüdür

Biz de biraz ölüyüz
Ölüler ki bir gün gömülür

İçimizde ki ölüler
Dışımızda ki ölüler

İnsan yaşıyorken özgürdür
Hiena isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 07-07-2008, 21:22   #14 (permalink)
tsubasa_hakan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 100 tsubasa_hakan is a jewel in the roughtsubasa_hakan is a jewel in the roughtsubasa_hakan is a jewel in the roughtsubasa_hakan is a jewel in the rough

hiçbir karşılık beklemeden bizlerle bu çalışmalarını paylaştığın için teşekkürler.
tsubasa_hakan isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 07-07-2008, 22:27   #15 (permalink)

Tecrübe Puanı: 40 hyuga10 Bir Yolda Daha :)

hiena abisi her zaman çalışmalarını beğenmiştim şimdi de öle ve bu şu ana kadar ki en iyisi galiba tam bilmesem de eline koluna sağlık valla bir de bi şey soracağım bizim takımdaki yani meiva,toho ve japonyadaki oyuncuara yeni ne ekledin?
hyuga10 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 07-08-2008, 14:59   #16 (permalink)

Tecrübe Puanı: 30 sirjuan Bir Yolda Daha :)

ellerine sağlık oyun gerçekten çok zevkli ve dediğin kadar zor sanırım 2.maça kadar oynayabildim 3-0 öndeyken ne oldu bitti anlamadan 3 gol birden yedim :S gerçi hyuganın özeliklerinin gidip geldiği anlarda yedim :)
sirjuan isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 07-08-2008, 18:25   #17 (permalink)
tusubasa_can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 100 tusubasa_can isimli üye Tecrübe puanını kapatmıştır.

oyunu gerçekten eğlenceli hale gettirmişsin ama dünya karmasında kalecilerimiz çok güçsüz :\ ama genede bu özelliği biraz iyi biraz kötü olmuş iyi olan yönü çekişmeli olmuş oynarken ter atıyorum:D kötü yanı ise wakab ın çok gücsüz oluşu oyundan çıkardığım yorumlar bunlar tekrar ellerine sağlık
tusubasa_can isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 07-09-2008, 00:31   #18 (permalink)

Tecrübe Puanı: 100 Hiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud of

Alıntı:
tsubasa_hakan ´isimli üyeden Alıntı
hiçbir karşılık beklemeden bizlerle bu çalışmalarını paylaştığın için teşekkürler.
Karşılık beklemek mi? kardeşler arsında karşılık beklemek olurmu. sizler benim kardeşlerim gibisiniz.ve benim için kardeşler arasında karşılık bekleyerk değil karşılıksız alışveriş olur.
Al gülüm ver gülüm hesabı yoktur bizde.

karşılıksız alışverişe devam, yeni rom yolda.

Evet Onur en iyisi diyebiliriz.kod çözümlemeleri artıkça daha iyiside gelecektir. oyunda bizim oyunculara ne gibi özellikler eklediğimi mi soruyorsun.

en başta bazı oyuncular birden fazla farklı şut ve diğer hareketler, Matsuyama ve Nitta'ya çalım.force drib. ayrıca Matsuyama ve Shingo Aoi'ye hızlı koşma özelliği.Misugi ve Misaki'ye yerden de süper şut.tabi normal şutlarıda duruyor.

Ha bu arda unumuşum söylemeyi milli takımlardaki yedek oyuncularımıza da şut, pas, çalım ekledim.hepsinin özel şutu var.Kisugi'ye şut, Izawa'ya pas ve şut, Taki'ye şut ve force drib çalım, Urabe'ye şut.Milli takımlarda bazı maçlarda bu oyuncuları da ilk 11'e alabilirsiniz. çünkü hepsinin özel bi hareketi var ve böylelikle artık daha güçlüler.biliyorsunuz normalde animede özellikle Izawa ve Kisugi birçok maçta oynamıştır.ilk 11'de başlamış veya sonradan girmişlerdir.ve bu oyuncular Ishizaki, Jitou ve Tachibana'lara yakın oyunculardır.ama oyunda çok kötüler.bi özel hareketleri yok ama en azından skilleri biraz yüksek olmalıydı.Jitou'ya Tachibana kardeşlere.birde bunların özel hareketleri var.bunuda düşünürsek Izawa, Kisugi ve Sawada'nın bu oyuncularla aynı skill değerlerine sahip olamları gerekirdi. ben böyle düşünüyorum bu yüzden bu oyuncularda özel hareket ekledim.

nasip olurda birgün bende bu oyunu oynarsam bu oyuncuları mutlaka bazı maçlara alırım.

Her insan biraz ölüdür

Biz de biraz ölüyüz

İçimizde ki ölüler
Dışımızda ki ölüler

Konu Hiena tarafından (12-31-2008 Saat 22:01 ) değiştirilmiştir..
Alt 07-09-2008, 12:33   #19 (permalink)

Tecrübe Puanı: 40 hyuga10 Bir Yolda Daha :)

hiena abi dikkatimi çekti günbatımı versiyonunda alt zeminde top şekli farklı ve pas atarken oyuncu resmi çıkıyor ama diğerlerinde bu mevcut değil
asıl versiyona değişiklik yok o konuda
ama gece maçında top yine parlayan ışık şeklinde
bi kusur deil ama sadece yazmak istedim
bi de bende ilk maçta sawada bi süper hızlandı sora durdu bu oyun kimyasının çk değişmesiyle alakalı galiba
hyuga10 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 07-09-2008, 23:48   #20 (permalink)

Evet doğru topun şekilini bu sefer daha farklı yaptım.her 2 versiyonda da değiştirdim.gece maçı versiyonunda yeşilimsi bir renkle yaptım.biliyorsunuz daha önce maviydi.bu sefer daha farklı olsun istedim.bunların hiçbiri kusur değil.hepsini isteyerek yaptım.

bu arada o pas atarken alt sahadaki topun oyuncu şeklini almasını diyorsun.evet bu sadece gece maçı versiyonunda var.topun şeklini o hale getirince buda onla beraber değişiyor.daha bu gibi birçok şey var.bir sonraki projede bunları bulacaksınız.ve bu o romada bir süredir başlamış bulunuyorum.oda kısa süre içinde biter.ve bu oyunda çok farklı bir proje olacak.çok şaşıracağınız birçok yenili olacak bu oyunda.

Sawada'ya gelince o sorunu çözmüştüm.rakip takımlara verip levellerini yükselttiğim birkaç oyuncumuzdan kaynaklanan bir problemdi.bu yüzden hızlı koşuyorlardı. ama bunları düzelttim.bu oyuncuları rakip takımlardan aldım ve skillerini düşürdüm.ve kontrol ettim böle bir sorun yoktu.şuana kadar kimseden de bu yönde bişey gelmedi.şimdi sen söyleyince açıp bir süre oynadım ama yapmadı.sende tam olarak nerde yaptı.bir daha oyna tekrar yaparsa veya aynı sorunu yaşayan arkadaş varsa yazsın tekrarbakayım.ama olmaması lazım.

bu arada hala eski saveden mi oynuyorsun.

Her insan biraz ölüdür

Biz de biraz ölüyüz

İçimizde ki ölüler
Dışımızda ki ölüler

Yeni Konu aç  Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil