Ynt: Captain Hyüga 2 - Toho Soccer Scholl (Yeni Versiyon)
Şimdi daha çok şaşırdın. ben tepki olarak söylemedim ki bunu.ayrıca mesajında şaşırttı ve güldürdü demişsin. ben ona istinaden söyledim bunu.
Edit: Arkadaşlar Wakashimazu'dan birçok kişi dert yanıyordu.özellikle milli takımlarda skilleri yarı değer kadar bile yükselmiyordu.normalde oyuncularda Tsubasa, Misaki gibi klüp takımlarında oynatıktan sonra milli takımalarında skilleri en düşük seviyedeyken başlamasına rağmen milli takımalra kadar epey artıyor.
am kalecilerde öyle değilmiş.çok az oranda artıyor.bu yüzden milli takımarda Wakashimazunu'nun skilleri çok düşük olmuş.şimdi bu sorunu düzelttim.Toho'da ki Wakashimazu ile Milli takımda ki aynıydı.şimdi ayırdım. ve milli takımda skillerini arttırdım. ve forma renkleride şimdi farklı.Tohoda kırmızı, Japonya'da mavi.ayrıca Milli maçlara geçildiğinde kendini geliştiriyor ve farklı bir kurtarış tekniği geliştiriyor.Milli takımda direkten zıplaması yok.daha farklı bir hareketi var. deneyip görün.
İlk 11'e Wakabayashi ile başlıyoruz ama şimdi ikisi arasında seçim yapmanız zor olacak.ikiside şimdi çok iyi birer kaleci oldu.hangisini ilk 11'de oynatacağınıza artık siz karar verirsiniz.
Linkleri yeniledim tekrar indirebilirisniz.
İçimizde ki ölüler Dışımızda ki ölüler
İnsan yaşıyorken özgürdür
|