"images/sto/misc/logo.jpg" grafik dosyası hatalı olduğu için gösterilemiyor.
images/sto/misc/menu.jpg
images/sto/boxlogo.jpg
Duyuru Bölümü.

Duyuru Ekle.

>> Eklenicek Olan Duyuru veya Grafik
Speed Links.
» Kategori Basligi.
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
  »Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
    » Kategori Ismi
     » Kategori Ismi
     » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
» Kategori Basligi
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
    » Kategori Ismi
    » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
Link Değisimi
  » Milon4.Com
  » TurkvB
  » Site Ekle
  » Site Ekle

Geri git   TsubasaTR® > Captain Tsubasa Paylaşımları > TsubasaTr.net Yapımları > CT Hack Oyunları
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Forumları Okundu Kabul Et

Yeni Konu aç  Cevapla

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 07-27-2008, 05:14   #21 (permalink)

Ünvan :Yeni Transfer
Tecrübe Puanı: 30 herdy Bir Yolda Daha :)

Standart Ynt: Captain Tsubasa 2 Hack Projeleri

Alıntı:
Symbolic ´isimli üyeden Alıntı
Alıntı:
herdy ´isimli üyeden Alıntı
arkadaşlar unutmayın artık bizimle beraber tsubasa da büyüdü artık yok dunya karması falan toho soccer ı bırakıp suan kendi profesyonel takımlarının oyunlarını yapsak daha sonrada bunları bi şampiyonlar liginde buluştursak şampiyonlar liginin akabinde klasik bi dunya kupası yapsak bence çok güzel olur ben pc işlerinden anlamıyorum sadece oynamasını biliyorum :P bu proje bence çok güzel olur umarım dikkatinizi çeker
Tsubasa büyüdü diyosunda çocuk 1984 te 10 yaşıda falandı öyle düşünürsek 34 yaşındaki tsubasanın gerçek zamanlı hikayesini yapmak mantıksız olur.Yapsak yapsak anca jübilesini yaparız :D yada veteran olarak tekrar nankatsuya döner ve eski arkadaşları ile buluşur veteran turnuvası yaparlar futbol hayatını başladığı yerde bitirir.
kardesım sen benım soyledıgımı anlamamıssın yada ben anlatamadım ben diyorum ki tsu nun kendi ligini oynayalım once sonbra italyaya gidip hyugayla sonra fransaya gidip msakiyle oynasak sonunu dunya kupası ya da şampiyonlar ligi ile bitirsek bence çok güzel olur
herdy isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Alt 07-27-2008, 09:37   #22 (permalink)
Symbolic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 35 Symbolic Bir Yolda Daha :)

Söylediğin şey CT 4 te var niye uğraşalım bukadar indir snes emulatorü yükle ct 4 ü oyna.Daha yaratıcı şeyler bulmamız lazım.Bu arada o yazıyı ''arkadaşlar tsubasada bizimle beraber büyüdü'' dediğin için söyledim.
Alt 07-27-2008, 19:59   #23 (permalink)
kral_89 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ünvan :As Takım
Tecrübe Puanı: 49 kral_89 is a jewel in the roughkral_89 is a jewel in the roughkral_89 is a jewel in the rough

arkadasım o kodlarda nasıl bısey olmaz ya ben hack oyunlara bakarak o yerlerden bazılarını deıstırdım wakasımazunun sımdı hem dark ıllısyon u hemde direkten atlaması var ama yıne de sıze tesekur edıyorum yınede ugrasmıssınız yanı

insanlarıda para gibi ışığa tutun içinde ATATÜRK yoksa SaHTeDiR...!
kral_89 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Alt 07-27-2008, 20:18   #24 (permalink)
Hiena - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ünvan :Başkan Yrd.
Tecrübe Puanı: 100 Hiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud of

Sen değiştirdiğinde kendi romunda oldumu. çünkü kaleci hareketleri o ofsetler değil daha farklı bir yerde. ben biliyorum kısa süre sonra elimizdeki tüm kodlarla beraber bunlarıda paylaşacağız zaten. kendi yorma bence çünkü bunlarda bişey yok.boşuna vakit kaybetme bence zaten kısa süre sonra kodları vericem.

Yaklaştım iyice geliyorum
Her insan biraz ölüdür

Biz de biraz ölüyüz
Ölüler ki bir gün gömülür

İçimizde ki ölüler
Dışımızda ki ölüler

İnsan yaşıyorken özgürdür
Hiena isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 07-28-2008, 00:45   #25 (permalink)
Symbolic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 35 Symbolic Bir Yolda Daha :)

Kimse yormicaksa kafasını kapatalım konuyu sen nasıl olsa yapıyosun bizde koyun gibi bekleriz! Adam fikrini paylaşmış denemiş olmuş ne var yani bunda anlamadım Hiena...
Alt 07-28-2008, 01:44   #26 (permalink)
Hiena - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ünvan :Başkan Yrd.
Tecrübe Puanı: 100 Hiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud of

Ben öyle bişey demedim.uğraşsın veya uğraşmasın kendi bileceği bir iş.bu işle uğraşan biri olarak sadece tafsyede bulundum.

''ben hack oyunlara bakarak o yerlerden bazılarını deıstırdım wakasımazunun sımdı hem dark ıllısyon u hemde direkten atlaması var''

Burda arkadaş ben değiştirdim bende oldu demiyor sen yanlış anladın.o verilen yabancı hacklerden birinde bu hareket eklenmiş bende kendi romum ile o romu karşılaştırınca bu yukarıda verdiğim ofsetlerin farklı olduğu gördüm demek istiyor.

bende demek istiyorum ki, kaleci hareketleri o ofsetlerde değil. çünkü kaleci hareketleri daha farklı bir ofsette.bu ofsetlerden çok uzak bir yerde.ben asıl ofseti biliyorum hatta Toho Soccerde Wakashimazuya Gertize'nin Dark ilüzyonunu eklemiştim ve birde Wakabayashi'ye suratının çıktığı hareketi.bunu ara sıra bazı şutlarda yapar.ben sürekli yaptım şimdi her şutta yapıyor.
o yüzden diyorum o ofsetlerde bişey yok diye.yüzlerce yer değiştirlmiş o hack romlarında orjinali ile karşılaştırıp bu şekilde bişey bulmak imkansız.ayrıca birçok özellik birden fazla birbirine bağlı farklı kod blocklarını gösteren kodlardan oluşur.kaleci hareketleride tek bir kodtan değil yaklaşık olarak 4 blocktan yani 68 kodtan oluşur.çünkü o hareketielri rakip kaleciler sadece kendi takımlarında yapar biizm takımda yapmaları için bir formül gerekiyor.ve bu formülde onlarca kodtan oluşuyor. bu yüzden diyorum boşuna uğraşma diye.onu düşündüğümden yani kendi boşuna yormasın diye. yoksa banane isteyen istediği kadar uğraşsın.

Yaklaştım iyice geliyorum
Her insan biraz ölüdür

Biz de biraz ölüyüz
Ölüler ki bir gün gömülür

İçimizde ki ölüler
Dışımızda ki ölüler

İnsan yaşıyorken özgürdür
Hiena isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 07-28-2008, 13:46   #27 (permalink)
Makoto Soda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 51 Makoto Soda Yakında Ünlü Olacak :)Makoto Soda Yakında Ünlü Olacak :)

hiena arkadaşımız bu konuda kesinlikle haklı aklıma bir fikir geldi ama nasıl karşılarsınız bilmem türkiye nin 2002 deki kadrosunu yapıp dünya kupası hazırlasak güzel olur mesela santana değlde ronaldo coimbra yerine rivaldo gibi türkiye de rüştü hakan şükür gibi... ama size kalmış hack oyun yapmayı isterdim ama kabiliyetim yok
Makoto Soda isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 07-28-2008, 13:59   #28 (permalink)
kral_89 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 49 kral_89 is a jewel in the roughkral_89 is a jewel in the roughkral_89 is a jewel in the rough

kardes yardımın ıcın tesekkur ederım en kısa zamanda o kalecı kodlarını yollarsan sevınırım sımdıden tesekkurler

insanlarıda para gibi ışığa tutun içinde ATATÜRK yoksa SaHTeDiR...!
kral_89 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 08-03-2008, 12:01   #29 (permalink)

Tecrübe Puanı: 33 korkusuz_21_21 Bir Yolda Daha :)

slm herkese kolay gelsin neden hiç kimse ikil rovaşata ve hyega ile sawada nın ikili vuruşunu yapmıyor bide dirve fire sutta var bunlarıda eklerseniz oyun çok daha güzel olur şimdiden size kolay gelsin ben korkusuz_21_21 saygılarımla.
korkusuz_21_21 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 08-03-2008, 14:39   #30 (permalink)
SvChatos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 47 SvChatos Yakında Ünlü Olacak :)SvChatos Yakında Ünlü Olacak :)

be diyorumki ct 2 deki oyuncuların her oyuncunun leveli diğer bütün oyuncularla oynı olsun eşitliyelim
Yeni Konu aç  Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil