Ynt: Captain Tsubasa 2 Hack Projeleri
Ben öyle bişey demedim.uğraşsın veya uğraşmasın kendi bileceği bir iş.bu işle uğraşan biri olarak sadece tafsyede bulundum.
''ben hack oyunlara bakarak o yerlerden bazılarını deıstırdım wakasımazunun sımdı hem dark ıllısyon u hemde direkten atlaması var''
Burda arkadaş ben değiştirdim bende oldu demiyor sen yanlış anladın.o verilen yabancı hacklerden birinde bu hareket eklenmiş bende kendi romum ile o romu karşılaştırınca bu yukarıda verdiğim ofsetlerin farklı olduğu gördüm demek istiyor.
bende demek istiyorum ki, kaleci hareketleri o ofsetlerde değil. çünkü kaleci hareketleri daha farklı bir ofsette.bu ofsetlerden çok uzak bir yerde.ben asıl ofseti biliyorum hatta Toho Soccerde Wakashimazuya Gertize'nin Dark ilüzyonunu eklemiştim ve birde Wakabayashi'ye suratının çıktığı hareketi.bunu ara sıra bazı şutlarda yapar.ben sürekli yaptım şimdi her şutta yapıyor.
o yüzden diyorum o ofsetlerde bişey yok diye.yüzlerce yer değiştirlmiş o hack romlarında orjinali ile karşılaştırıp bu şekilde bişey bulmak imkansız.ayrıca birçok özellik birden fazla birbirine bağlı farklı kod blocklarını gösteren kodlardan oluşur.kaleci hareketleride tek bir kodtan değil yaklaşık olarak 4 blocktan yani 68 kodtan oluşur.çünkü o hareketielri rakip kaleciler sadece kendi takımlarında yapar biizm takımda yapmaları için bir formül gerekiyor.ve bu formülde onlarca kodtan oluşuyor. bu yüzden diyorum boşuna uğraşma diye.onu düşündüğümden yani kendi boşuna yormasın diye. yoksa banane isteyen istediği kadar uğraşsın.
İçimizde ki ölüler Dışımızda ki ölüler
İnsan yaşıyorken özgürdür
|