O tarzda bir programdır. Belki sadece onların elinde bulunan bir programdır. Ya da kolay bulunabilen bir program da olsa kullanımını sadece onalr biliyorlardır. Şu bir program vardı ya kadro düzenleme programı o tarzda bir program olabilir. Hani onunla kaleciye özel hareket ekleme, bir oyuncuya başka bir oyuncunun şutunu ekleme gibi bunları o programla basit bir şekilde yapıyorlardır. Ama hangi program olduğu yönünde hiçbir fikrim yok Pes, fifa gibi oyunlarda kullanılan Patch yapmayı sağlayan bir program da olabilir.
arkadaşlar çok iyi bir şey düşünmüşsünüz bu projeyi hayata geçirme fikrini ortaya çıkaran arkadaşlara teşekkür ediyorum benim kafamda çok iyi fikirler var ama anlatmam uzun süreceği için şimdi burada söylemiyorum bu hacki kim yapacaksa bana mesaj atsın ona ben uzun uzun söylerim...
benimde aklıma şöyle bişey geldi moero top striker yani benjamin'in oyunu yapmak zaten tsubasa karakterleriyle yapıla bilir eric'i santanın tip modeli,sezar'ı şutu kojironun tipide piereden yapılılabilir bir de ayrıca mario ise dias'dan şeker duvar( kaleci) mullerden yapılabilir tabi en büyük sorun benjaminin tipini yapmak zaten bide çok dandik oyunu mevcut
Konu darklord80 tarafından (05-31-2011 Saat 02:01 ) değiştirilmiştir..
Umarım bu projeler gerçekleşir.Yanlız ct2 hack editör bölümünü çok boş bıraktık.Pek çok hack yapıldı ve bu hacklerde pek çok yeni buluş var.Yanlız paylaşan yok
Eminim bunlar ct2 hex editör bölümünde paylaşılsa Tsubasacıların hack yapma hevesi kamçılanmış olacaktır
dediğine katıılıyorum. bu calısmaları düzenli bir hale getirmemiz gerek.biz site yöneticileri herkesin bireysel işlerinden dolayı siteyi cok aksattık.yaz ayı ve baharında gelişiyle fırsat buldukca sitede olup bu dediğini gercekleştirmeye ugrasacağız.
Birde acı biberi oldu bu dargınlık
Bakışlarında yokluk
Gülüşlerinde sessiz bir elveda…
Şimdi , şimdi demişken ;
Yıllar.. hani o yıllar…
Sana bana bize neler katmıştı.?
Sorular hep kudurur içimde
Yanıt veren yok
Şiirler sadece şiir oldukları için var.
Peki ya sorular….?
Yalan olduğuna inandırdım kendimi
Herşeyi olduğu gibi kabullendim
Neydi ben deki bu değişim ?
İnan, inan ki hangi soruyu sorsan,
Hangi tümleci koysan özne yerine,
Yine yanıtsız , yine kelamsız…
Bardak bardak- oluk oluk akıyor birşeyler…
Yalnızca yıllarmıydı bizden geçen,
Yoksa acı tatlı hatıralar mı…?
Hiç plaktan müzik dinledin mi dargınım?
Ben dinledim… Bom boş bakışlarda dinledim hemde…
Her dinleyişte birşeyler ürperdi benliğimde…
Tek bir cevap için ne kadar çabalasamda…
Geç kalıyorum her zaman yarına..
Şehrin kuru gürültüsünden bir ‘’hav’’ duyar gibi
İstanbul’un karanlığında kendimi hırpalar gibi
Gecenin suküt etmesini beklerken,
Sonu olan yine ben oluyorum…
Bana bir kez sorsaydın eğer,
Kızgın bir bakışta yeterdi konuşmam için
Yada bir güvercin, yada yada yada…
Ama bilki ;
Bil ki söylerdim …
Herşeyin, ama tüm herşeyin;
Anın, zamanın, günün , tarihin, saatin, yılın, beklemenin, ağlamanın, gülmenin… ve belkide öksürmenin… ......................
dediğine katıılıyorum. bu calısmaları düzenli bir hale getirmemiz gerek.biz site yöneticileri herkesin bireysel işlerinden dolayı siteyi cok aksattık.yaz ayı ve baharında gelişiyle fırsat buldukca sitede olup bu dediğini gercekleştirmeye ugrasacağız.
Bunu sabırsızlıkla bekleyeceğim.Bende buarada boş durmayıp küçük te olsa ct2 hex editör de paylaşımlar yapmaya çalışacağım.
Eminimki ct2 hex editör bölümü tekrar faaliyet haline girince pekçoğumuz gene çoşacağız