Ynt: Captain Tsubasa 2 Hack Projeleri
Ya problem değil Can özür dileme gerek yok.ben bile daha öğrenemdim ismimi sürekli giriş yaparken yanlış yazıyorum.sizinde arada sırada böyle yazmanız çok doğal. yani problem yok.
Bu başlığa gelecek olursak iyi düşünmüşsün.bu şekilde güzel fikirler çıkabilir.benim yaptığım oyunlar kendim tasarladığım hikaye ile senaryo ile oluyor.tabi bu herkese hitap etmeyebilir sizin farklı düşünceleriniz olabilir.bunlarıda almak isterim tabi.yanlız şuan için çok yoğunum işten geç geliyorum.yaz dönemi bizim mesai havanın kararması ile beraber biter. artı olarak sürekli yeni kodlar buluyorum.ve herbir özelliğin tüm kodlarını çözmek günlerce sürebiliyor.artı bu son 2 ay içerinde 2 oyun yaptım.bunalrda 2 hafta civarı sürebiliyor.
artı olarak şuan elimde bir oyun daha var.2 hafta önce başlamıştım ama kod çözümlemelerinden ve Toho Soccer'ın yeni versiyonu ile mesgul olduğumdan bir süredir ara verdim bu oyunun yapımına.bazı önemli kodlar var bunalrıda tamamlayayım birkaç güne biter zaten ondan sonra bu oyuna kaldığım yerden devam edecem.oda birkaç güne biter zaten. ondan sonrada bahsettiğim asıl oyuna başlayacam.
ama siz yinede görüşlerinizi belirtin ne türde, nasıl bir hikaye ile bir çalışma istiyorsanzı yazın bende değerlendireyim hatta beraber vereceğiniz senaryolar içerisnde en akla yatkın, en güzel hikayeye sahip olanı beraber seçelim ve en kısa sürede bu projeyide hayata geçirelim.
İçimizde ki ölüler Dışımızda ki ölüler
İnsan yaşıyorken özgürdür
|