"images/sto/misc/logo.jpg" grafik dosyası hatalı olduğu için gösterilemiyor.
images/sto/misc/menu.jpg
images/sto/boxlogo.jpg
Duyuru Bölümü.

Duyuru Ekle.

>> Eklenicek Olan Duyuru veya Grafik
Speed Links.
» Kategori Basligi.
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
  »Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
    » Kategori Ismi
     » Kategori Ismi
     » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
» Kategori Basligi
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
    » Kategori Ismi
    » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
  » Kategori Ismi
Link Değisimi
  » Milon4.Com
  » TurkvB
  » Site Ekle
  » Site Ekle

Geri git   TsubasaTR® > Captain Tsubasa Paylaşımları > TsubasaTr.net Yapımları > CT Hack Oyunları
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Forumları Okundu Kabul Et

Yeni Konu aç  Cevapla

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 09-18-2008, 00:58   #21 (permalink)
Hiena - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ünvan :Başkan Yrd.
Tecrübe Puanı: 100 Hiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud of

Alıntı:
blackbird´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
ya ilk bölümde coimbranın takımı ultra ultra ultra ultra........... zor ya.resmen 10 sıfır yenildim:D

10-0 mı.

Sen ne yapmışsın Can. Antonio'ya bir gol bile atamadın mı?

''yabancı hack leri inceliyorum ama bı turlu bulamadım nasıl yaptıklarını bulabılırsem ekstra maclar ekleyecegım
kingliness returned hackındekı gıbı''

Rakip takımı değiştirmek kolayda. 11 tane özel oyuncuda verebilirim 1. takıma. zaten o oyunda yaptıkları. son final maçındaki bizim ve rakibin kadrosunu aynen 1. maça almışlar. rakip takım yani Japonya oyuncualrının skilleir son maça göre ayarlanmış. rakip takım kadrolarında bir takımı istediğin yere aynı şekli ile yani tüm oyuncular, oyun sistemi, taktiği, stratejisi ile alabilirsiniz. hemde birden fazla takıma. bunun kodları var. mesela son takımın kadrosunu ilk maçta, 16. maçta, son maçta istediğiniz yerde istediğiniz sayıda gösterebilirisniz. raki oyuncuların skilleri değişmediği için ne değer girilmişse onunla oynarlar. son maçta o oyuncunun değeri 100, 150 civarımı ilk takıma da aynı şekilde alsanız yine bu değerler olur. yani o kolay da bizim takımı değiştirmişler. işte o büyük başarı. benimde en çok bulmak istediğim. ve şuan tek eksik olan bu herbir rakibin karşımzıa çıkaışındaki kadromuz dedğiştirme kodlarını bulsam, çok farklı hikayeler yapacam. 13 ve 16 arasındaki ilk bölüme bağlı o üçüncü bölümü değiştirememek hep içimde ukte kalmıştır. bu yüzden senaryoda hep değişikliğe gitmiş ona göre ayarlamışımdır.

bu oyunda aynı rakip takımda olduğu gibi bizim takımda da istediğimiz kadroyu yaratıp istediğimiz sırada oynatabileceğimiz bir kod sistemi bulunuyor olmalı. benim için tek eksik, inşallah zamanla bunuda bulacağım.

bizim takım kadrolarımızdan birkaç block önce bu gibi değişikliklere sebeb olan kdoar buldum. asıl kador bölümünden değiştirmediğimiz halde burdan kadromuz değişiyor. ama karmakarışık bişeyler orataya çıkıyor. her takımdan bir , iki oyuncu takımıa geliyor. kaleciler oyuncu oluyor, oyuncular kaleci oluyor. takım, şut ve dieğr özel hareket isminde oyuncular oluyor ve top bunlara geldiğinde oyuna hata verip kilitleniyor.

sadece takm sırasını değiştirmeyii buldum. mesela 3. takım ile 1. sırda karşılaşıyoruz. 1 ve 2. takım yok. 3'ten sonra 4. takım sonra normal sıra ile diğer takımlar. yada 2 üst kodunu girdiğimzde 3. takım ile 5. sırada karşılaşıyoruz.4. takım ile 6, 5. takım ile 7. sırada ve tabi bizim kadro normal düzeni ile gidiyor ve Nankatsu Santos ardından, Nankatsu Flamengo maçını onuyoruz. Toho ile 14. maçta. Sao Paolo'lu bölümlerde. 16. takı ile milli takım bölümlerinden 18. takım sırasında karşılaşıyoruz. bu şekilde takım sırasını istediğimiz şekilde değiştirebiliyoruz. ama hep 3. takıma bağlı. yani ilk 2 takım yok. 3 kodunu 5 yaparsak 5. sırada Gremio ile karşılaşıyoruz. ilk 4 takımı açtığımzda oyun başlamadan kilitleniyor. 1 kodunu yazsak ilk 2 takım yine olmuyor. ilk olarak Gremio'dan başlıyoruz.

çok karışık uzu nzaman önce bulmuştum. bi ara bakayım yine buraya belki bişeyler bulurum.

Edit: Çokmu zor Emre. geçilir ya. gerçi kaleci Eric'in de değerlerini Meao'ya göre birkaç değer yükselttim. Meoa o sahneden, Drive Bicycle şutunu yedikten sonra resmen dağılıyordu. normal şutları bile yiyiyordu. Eric'te biraz yüksettim. Özel bir kaleci olmasını istedim. o sahne öncesi oda Meao gibi gol yemiyor. ama drive Bicyle şutunu yedikten sonra biraz etksiz oluyor. Tsuabsa'dan golden sonrada Flying Drive şutu yemiyor,zaten skilleri 250'de olsa yemez. ama drive Bicycle ile ve Leonard'tın Golden Eagle şut ile gol bulabilirsiniz. olmadı. bir, iki yenilirisin skilleri artar daha fazla gol bulursun. bir kolay versiyon yaparsam düzensiz olur. ama çok istiyorsan senin için kaleci Eric'in bir,iki değerini düşereyim.

Yaklaştım iyice geliyorum
Her insan biraz ölüdür

Biz de biraz ölüyüz
Ölüler ki bir gün gömülür

İçimizde ki ölüler
Dışımızda ki ölüler

İnsan yaşıyorken özgürdür

Konu Hiena tarafından (09-18-2008 Saat 01:17 ) değiştirilmiştir..
Hiena isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Alt 09-18-2008, 01:52   #22 (permalink)

Ünvan :Yeni Transfer
Tecrübe Puanı: 37 emre765 Bir Yolda Daha :)

lvl ler dışında oyun süper lvl ler adamların fazla olunca zevk alınmıyo :S bu arada coimbranın takımında kaleciyle karşı karşıyaken çalım denerken oyun dondu :D

Konu emre765 tarafından (09-18-2008 Saat 02:42 ) değiştirilmiştir..
emre765 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Alt 09-18-2008, 04:28   #23 (permalink)
Kojiro Hyuga - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ünvan :As Takım
Tecrübe Puanı: 102 Kojiro Hyuga is a glorious beacon of lightKojiro Hyuga is a glorious beacon of lightKojiro Hyuga is a glorious beacon of lightKojiro Hyuga is a glorious beacon of lightKojiro Hyuga is a glorious beacon of light

yav tolga oyun acayip zevkli olmuş ilk maçı 6-0 aldım ama ikinci maçtayım durum 2-1 hernandez üstüste 2 şut çeldi pepe ve dotoru çizgide çıkardı ama 5. şut ki kisugi attı gol oldu peşinden bende leonardo ile attım oyun şu anada süper gidiyor şifreleri almayada başladım bu arada REP lerimide bağışladım...
Kojiro Hyuga isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 09-18-2008, 12:46   #24 (permalink)
blackbird - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ünvan :Administrator
Tecrübe Puanı: 100 blackbird isimli üye Tecrübe puanını kapatmıştır.

kaleciler çok güçsüz olmuş ya

blackbird isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 09-18-2008, 12:56   #25 (permalink)

Tecrübe Puanı: 100 Hiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud ofHiena has much to be proud of

Alıntı:
emre765´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
lvl ler dışında oyun süper lvl ler adamların fazla olunca zevk alınmıyo :S bu arada coimbranın takımında kaleciyle karşı karşıyaken çalım denerken oyun dondu :D

Hangi oyuncu ile. oyuncunun ismini yazarsan incelerim. çünkü ben hem oyuncuların hemde kalecileirin skillerini ayarlarkan. günlerce defalarca oyunu açıp oynadım. o özel oyuncuların ve kalecilerin değerlerini yeter oranda ayarlamak için defalarca karşılatım ve herhangi bir soruna rastlamadım. bu bir seferlik bir sorunda olabilir, tekrarlayacak bişeyde olabilir hangi oyuncumuz olduğunu yazarsan sorunu çözebilirim.

Sağol Serbay. sana şimdiden kolay gelsin, Allah yardımcın olsun diyeyim. ama sonraki takımlar 1. takım gibi değil ona göre. temkinli ol.

Edit: Orjinalide öyleydi Can. aynı değerleri verdim. hatta çözel kurtarışları ile bir adım orjinal oyundakinden daha iyiler. Hernandez'in Renato'nunki ile aynı ama özel kurtarışı ile ondan bir adım önde.
2. bölümdeki kalecimizin ( oraya henüz varmadığınızı düşünerek isim vermek istemiyoruym ) skilleri Morizaki'ye göre 2,3 değer daha fazla. ayrıca 2 tane özel kurtarışı var. biri Hernandez lie aynı şekilde, yakalama seçeneği ile. diğeride alt tuş seçeneği ile. tabi alt tuş ile yapılan bu özel kurtarış fazla enerji harcıyor. dolayısyla bunu bir maçta 3'ten fazla yapamayabilirsiniz. çünkü özel oyuncuların etkili şutları ile savrulan kalecinin hareket değeri dışında bir o kadarda enerji kaybı olur. 100 civarı. buna da dikkat edin bu arada. bu tüm kalecileriniz ve oyuncularınız için geçerli. tabi o 2. bölümdeki kalecinizin enerji değeri, Hernandez'e göre çok daha fazla.

Her insan biraz ölüdür

Biz de biraz ölüyüz

İçimizde ki ölüler
Dışımızda ki ölüler

Konu Hiena tarafından (09-18-2008 Saat 13:04 ) değiştirilmiştir..
Alt 09-18-2008, 13:18   #26 (permalink)

o kleciyi de gördüm ama normal kafa şutu gol giriyor ya.kaleci dandik olsa tamam yer dicem.ama kaleci de kaleci yani.bu kaleci öyle gol yer mi diyor insan.ama süper zevkli bir olmuş.şimdiye kadar oynadıklarımın en iyisi.Tolga bu oyunla mükemmele çok yaklaşmışsın.

Alt 09-18-2008, 13:23   #27 (permalink)

Mecburen öyle olması lazım Can. zorluk seviyesini, oynanabilirliği sağlamak için öyle olmalı. kalecileirmizin skill oranını 2 dğeer arttırsak bile çok kolay olur. hiç bir sıradan oyucudan gol yemiyebilir.
o yüzden bence makul oranlar.

Her insan biraz ölüdür

Biz de biraz ölüyüz

İçimizde ki ölüler
Dışımızda ki ölüler

Alt 09-18-2008, 13:58   #28 (permalink)

tolga bunlar fileleri delip duruyor ağzım açık izliyorum ben de:D.valla şok üstüne şok geçiriyorum bu oyun gerçekten çok zor bir oyun.bizi levelleri azcık daha artırman lazım.zaman kodu olmasa geçmem imkansız.ama şutlar deli olmuş yaaaa:D

Alt 09-18-2008, 13:58   #29 (permalink)

Ünvan :Yeni Transfer
Tecrübe Puanı: 37 emre765 Bir Yolda Daha :)

tsubasayla antony denen kaleciyle karşı karşıya geldiğimde tam tsubasanın süper çalımına tıkladım oyun dondu
emre765 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 09-18-2008, 14:23   #30 (permalink)
Kojiro Hyuga - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ünvan :As Takım
Tecrübe Puanı: 102 Kojiro Hyuga is a glorious beacon of lightKojiro Hyuga is a glorious beacon of lightKojiro Hyuga is a glorious beacon of lightKojiro Hyuga is a glorious beacon of lightKojiro Hyuga is a glorious beacon of light

tolga hernandezin yakalama yeteneğimi var baştan söylesene şunu
Kojiro Hyuga isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Yeni Konu aç  Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil