Alıntı:
blackbird´isimli üyeden Alıntı
ya ilk bölümde coimbranın takımı ultra ultra ultra ultra........... zor ya.resmen 10 sıfır yenildim:D
|
10-0 mı.
Sen ne yapmışsın Can. Antonio'ya bir gol bile atamadın mı?
''yabancı hack leri inceliyorum ama bı turlu bulamadım nasıl yaptıklarını bulabılırsem ekstra maclar ekleyecegım
kingliness returned hackındekı gıbı''
Rakip takımı değiştirmek kolayda. 11 tane özel oyuncuda verebilirim 1. takıma. zaten o oyunda yaptıkları. son final maçındaki bizim ve rakibin kadrosunu aynen 1. maça almışlar. rakip takım yani Japonya oyuncualrının skilleir son maça göre ayarlanmış. rakip takım kadrolarında bir takımı istediğin yere aynı şekli ile yani tüm oyuncular, oyun sistemi, taktiği, stratejisi ile alabilirsiniz. hemde birden fazla takıma. bunun kodları var. mesela son takımın kadrosunu ilk maçta, 16. maçta, son maçta istediğiniz yerde istediğiniz sayıda gösterebilirisniz. raki oyuncuların skilleri değişmediği için ne değer girilmişse onunla oynarlar. son maçta o oyuncunun değeri 100, 150 civarımı ilk takıma da aynı şekilde alsanız yine bu değerler olur. yani o kolay da bizim takımı değiştirmişler. işte o büyük başarı. benimde en çok bulmak istediğim. ve şuan tek eksik olan bu herbir rakibin karşımzıa çıkaışındaki kadromuz dedğiştirme kodlarını bulsam, çok farklı hikayeler yapacam. 13 ve 16 arasındaki ilk bölüme bağlı o üçüncü bölümü değiştirememek hep içimde ukte kalmıştır. bu yüzden senaryoda hep değişikliğe gitmiş ona göre ayarlamışımdır.
bu oyunda aynı rakip takımda olduğu gibi bizim takımda da istediğimiz kadroyu yaratıp istediğimiz sırada oynatabileceğimiz bir kod sistemi bulunuyor olmalı. benim için tek eksik, inşallah zamanla bunuda bulacağım.
bizim takım kadrolarımızdan birkaç block önce bu gibi değişikliklere sebeb olan kdoar buldum. asıl kador bölümünden değiştirmediğimiz halde burdan kadromuz değişiyor. ama karmakarışık bişeyler orataya çıkıyor. her takımdan bir , iki oyuncu takımıa geliyor. kaleciler oyuncu oluyor, oyuncular kaleci oluyor. takım, şut ve dieğr özel hareket isminde oyuncular oluyor ve top bunlara geldiğinde oyuna hata verip kilitleniyor.
sadece takm sırasını değiştirmeyii buldum. mesela 3. takım ile 1. sırda karşılaşıyoruz. 1 ve 2. takım yok. 3'ten sonra 4. takım sonra normal sıra ile diğer takımlar. yada 2 üst kodunu girdiğimzde 3. takım ile 5. sırada karşılaşıyoruz.4. takım ile 6, 5. takım ile 7. sırada ve tabi bizim kadro normal düzeni ile gidiyor ve Nankatsu Santos ardından, Nankatsu Flamengo maçını onuyoruz. Toho ile 14. maçta. Sao Paolo'lu bölümlerde. 16. takı ile milli takım bölümlerinden 18. takım sırasında karşılaşıyoruz. bu şekilde takım sırasını istediğimiz şekilde değiştirebiliyoruz. ama hep 3. takıma bağlı. yani ilk 2 takım yok. 3 kodunu 5 yaparsak 5. sırada Gremio ile karşılaşıyoruz. ilk 4 takımı açtığımzda oyun başlamadan kilitleniyor. 1 kodunu yazsak ilk 2 takım yine olmuyor. ilk olarak Gremio'dan başlıyoruz.
çok karışık uzu nzaman önce bulmuştum. bi ara bakayım yine buraya belki bişeyler bulurum.
Edit: Çokmu zor Emre. geçilir ya. gerçi kaleci Eric'in de değerlerini Meao'ya göre birkaç değer yükselttim. Meoa o sahneden, Drive Bicycle şutunu yedikten sonra resmen dağılıyordu. normal şutları bile yiyiyordu. Eric'te biraz yüksettim. Özel bir kaleci olmasını istedim. o sahne öncesi oda Meao gibi gol yemiyor. ama drive Bicyle şutunu yedikten sonra biraz etksiz oluyor. Tsuabsa'dan golden sonrada Flying Drive şutu yemiyor,zaten skilleri 250'de olsa yemez. ama drive Bicycle ile ve Leonard'tın Golden Eagle şut ile gol bulabilirsiniz. olmadı. bir, iki yenilirisin skilleri artar daha fazla gol bulursun. bir kolay versiyon yaparsam düzensiz olur. ama çok istiyorsan senin için kaleci Eric'in bir,iki değerini düşereyim.
Yaklaştım iyice geliyorum
Her insan biraz ölüdür
Biz de biraz ölüyüz
Ölüler ki bir gün gömülür
İçimizde ki ölüler
Dışımızda ki ölüler
İnsan yaşıyorken özgürdür