Nasıl yani, İlk maçta mı zor? Yenilmeyelim ilk takıma... Rezil oluruz...
Öyle mi demiştim o oyun için? Hayret! Ama o zamanlar demiş olabilirim. Sonra oynayınca bende baya zor olduğunu gördüm. Ama 17. takıma kadar gittim, hepsi değil arada bir- iki takım zordu. Onu da açıklamıştım; oyun sisteminden kaynaklanan bişey...
Mesela 4. takımın 9 numaralı oyuncusu çok iyi bir oyuncuydu ve maç başlar başlamaz topu ona atarlardı, o da gidip golünü atardı. Ki 17. takıma kadar oynarken bu gibi durumlara rastladığım anda düzeltiyordum...
İlk takımlar zordu... Milli takımlar dengeli zaten. 17. takıma kadar da düzeltmiştim zaten. Bugün o güç olayını da kaldıracağım. Yani normal şut, pas, çalım ve hava topu mücadelesinde oyuncu uçurma özelliğini... Bu da oyunu zorlaştıran etkenlerdendi... Çünkü rakip takımlardaki bazı özel oyuncular şut çektiklerinde ve pas verdiklerinde oyuncularımızı uçuruyordu... Aynı şekilde kalecimizi de öyle... Bu da oyuncularımızın enerjisinin baya düşmesine neden oluyordu. Ayrıca çektiğimiz şutlar rakip oyuncu ve kalecileri uçurduğu için yavaşlıyor veya duruyordu... İşte, daha çok bu etkenlerden dolayı zor bir oyundu... Ama kaldıracağım o özelliği... Bugünler de hallederim...
Yaklaştım iyice geliyorum
Her insan biraz ölüdür
Biz de biraz ölüyüz
Ölüler ki bir gün gömülür
İçimizde ki ölüler
Dışımızda ki ölüler
İnsan yaşıyorken özgürdür