Öncelikle oyunumuzun tanıtımı için ayrı bir patent açtık.Sizlere oyunumuzu paylaşmadan önce oyun hakkında bilgilerimizi vermek istedik.
Oyunumuzun official sitesi:Link Görüntüleyemezsiniz Üye Olmanız Gerekiyor ?
Sitemize girin ve yeni hack çalışmamız hakkında bilgi alınız.Oyunumuz bir iki haftaya kadar hazır olacak ve hemen paylaşıcagım.
Serverdaki bazı problemlerden dolayı sitenin adresi değişmiştir.Siteye tanıtım videosu da eklenmşitir.
Ulan dargınım işte sana
Zaten kırık döküktü herşey
Birde acı biberi oldu bu dargınlık
Bakışlarında yokluk
Gülüşlerinde sessiz bir elveda…
Şimdi , şimdi demişken ;
Yıllar.. hani o yıllar…
Sana bana bize neler katmıştı.?
Sorular hep kudurur içimde
Yanıt veren yok
Şiirler sadece şiir oldukları için var.
Peki ya sorular….?
Yalan olduğuna inandırdım kendimi
Herşeyi olduğu gibi kabullendim
Neydi ben deki bu değişim ?
İnan, inan ki hangi soruyu sorsan,
Hangi tümleci koysan özne yerine,
Yine yanıtsız , yine kelamsız…
Bardak bardak- oluk oluk akıyor birşeyler…
Yalnızca yıllarmıydı bizden geçen,
Yoksa acı tatlı hatıralar mı…?
Hiç plaktan müzik dinledin mi dargınım?
Ben dinledim… Bom boş bakışlarda dinledim hemde…
Her dinleyişte birşeyler ürperdi benliğimde…
Tek bir cevap için ne kadar çabalasamda…
Geç kalıyorum her zaman yarına..
Şehrin kuru gürültüsünden bir ‘’hav’’ duyar gibi
İstanbul’un karanlığında kendimi hırpalar gibi
Gecenin suküt etmesini beklerken,
Sonu olan yine ben oluyorum…
Bana bir kez sorsaydın eğer,
Kızgın bir bakışta yeterdi konuşmam için
Yada bir güvercin, yada yada yada…
Ama bilki ;
Bil ki söylerdim …
Herşeyin, ama tüm herşeyin;
Anın, zamanın, günün , tarihin, saatin, yılın, beklemenin, ağlamanın, gülmenin… ve belkide öksürmenin… ......................
J.K 16-03-2012 04:17
Konu Jack Kerr tarafından (01-26-2009 Saat 09:28 ) değiştirilmiştir..
çok sagol kubilay abi,gerçekten süper bir çalışma oluyo.Yakında bu süper oyunu paylaşıcaz.Bu oyunda bir tane yenilik degil bir sürü yenilik var.Bunları oynanabilirlik seviyesini artırmak için yapıyoruz.Sitemizi editleyen kişi can.Çok teşekkür ediyorum ona.Gerçekten çok iyi biri.Ben oyunu editlerken o da sitemizi editledi.Durmadan çalışıyoruz bu oyun için.Fazla uzatmaya gerek yok yakında sizlerle olcak bu oyun
Bir sorum olacak sizlere sitemize girdiginizde müzik çalıyomu kendi kendine?
Çalmıyosa en alttan başlatacaksınız artık :-)
1 defa otomatik olarak calısyor 2.ye gecmiyor.. can kardesim onu halledebilirsen daha da güzel olur.kodu kopyaladıgın yerde AUTO PLAY kutucuğu olcak onu tıkla öyle copy et öyle gönder kodu paso calar:D
Şu ana dek harika bir çalışma ortaya çıkarmışsınız... Ve öyle umuyorum ki daha iyisini de ortaya koyacaksınız. Site harika... Oyundan görüntüler koymanız çok güzel. Ayrıca müzikte tam tamamlamış... Çok güzel olmuş. Müzik siteyi açtığım gibi çalmaya başladı, bir sorun yok...
Oyuna gelince: Harika bir düşünce... Öncelikle oyunun ismi çok güzel... İyi düşünmüşsünüz... Bir çalışma öncelikle kişiyi ismi ile çeker... Misugi üzerine bir hikaye olması da çok güzel... İnsanlar sıkıldı artık Tsubasa'dan... Farklılıklar, yenilikler her zaman iyidir... İçeriğini tam bilmiyorum ama harika bir çalışma olacağı kesin...
Serkan bu konu da çok iyi... Kısa süre de kendini çok iyi geliştirdi... Ve yaratıcı yönü de çok üstün... Bu oyunda son bulduğu yeni özelliklere bakacak olursak, oyunda bizi birçok yenilik bekliyor diyebiliriz... Ki ben öyle umuyorum...
Can ise; Çok yaratıcı fikirlere sahip... Benim daha önceki çalışmalarıma da yön vermiş bir arkadaşımız... Çok güzel fikirleri var... Bunu bu siteyi kurup, bu hale getirmesi ile de gösteriyor... Site gerçekten güzel olmuş... Çok iyi düşünmüşsünüz...
Son olarak Çağrı; Seni de tebrik ederim... Fan-Fic ustası... Seni de katkıların için kutlarım.
Harika bir çalışma... Şu ana kadar Türk arkadaşlarımız yaptığı çalışmalar arasında ki en başarılı çalışma olacağını düşünüyorum ve ilk defa bir çalışmayı baştan sona oynayacağımı umuyorum..
sagolsaın tolga.Şu ana kadarki tüm kodları kullandık ve kimsenin bilmedigi kodlarıda bularak süper bir çalışma yapıyoruz.Tadı damgınızda kalacak bir oyun sizi bekliyor :-)
Herkese yorumları için teşekkür ederim.Oyunumuzu inş beğenirsiniz.İsmini beğenmeyeceğinizden korkmuştum ama Tolga içimi rahatlattın.:)
Alıntı:
1 defa otomatik olarak calısyor 2.ye gecmiyor.. can kardesim onu halledebilirsen daha da güzel olur.kodu kopyaladıgın yerde AUTO PLAY kutucuğu olcak onu tıkla öyle copy et öyle gönder kodu paso calar:D
ne yazıkki auto play bulamadım loop olabilir belki diye düşündüm o da yoktu.aradığım müzik özellikle buydu, o yüzden pek seçeneğim de yoktu.isteyen bi daha çalar ordan
bu arada oyunun tamamlanmasına az kaldı bu hafta içinde paylaşılır.