TsubasaTR®
Geri git   TsubasaTR® > Captain Tsubasa Paylaşımları > TsubasaTr.net Yapımları > CT Hack Oyunları
Şifremi Unuttum  Kayıt Ol

Captain Tsubasa Angel Wings

Captain Tsubasa Angel Wings

CT Hack Oyunları

Yeni Konu aç Cevapla

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 06-29-2009, 14:49   #11 (permalink)
As Takım

Eric[P]onti` - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı:
118 Eric[P]onti` has much to be proud ofEric[P]onti` has much to be proud ofEric[P]onti` has much to be proud ofEric[P]onti` has much to be proud ofEric[P]onti` has much to be proud ofEric[P]onti` has much to be proud ofEric[P]onti` has much to be proud ofEric[P]onti` has much to be proud ofEric[P]onti` has much to be proud ofEric[P]onti` has much to be proud of

İndirdim Şuanda Oynuyorum 4 x 4 Lük Olmuş Tebrik Ederim Serkan Abi Can Abi

Eric[P]onti` isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Alt 06-29-2009, 15:32   #12 (permalink)
Yeni Transfer

Tecrübe Puanı:
14 servotxz is on a distinguished road

Hemen indiriyorum çok teşekkürler ederim dostlarım
servotxz isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Alt 06-29-2009, 15:59   #13 (permalink)
Yeni Transfer

Tecrübe Puanı:
12 Dwade3 is on a distinguished road

Arkadaslar ya ben o kdr oynadım 2. turnuvada oyun bozuldu :S Misaki ile verkac yapıym dedim birden oyun gitti :S 5. maçtı heralde orda oldu...
Birde karşımızdaki bazı oyuncuların yakın görünümlerinde sorun war Naturezza da wardı heralde...
Ama oyundaki şutlar süper olmuş özellikle Genius Shot ve Misakinin Volesi süper olmus :))
Dwade3 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 06-29-2009, 16:12   #14 (permalink)
Menajer

tusubasa_can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı:
49 tusubasa_can has a spectacular aura abouttusubasa_can has a spectacular aura about

Beklediğimiz gün geldi sonunda :) muhteşem olmuş hele o tsubasanın şutu süper ötesi bir sonraki çalışmanızı heycanla bekliyoruz ellerinize sağlık...........
tusubasa_can isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 06-29-2009, 16:23   #15 (permalink)
<♣Hacκßч√HεяσЧ

♣HεяσЧ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı:
100 ♣HεяσЧ has a brilliant future♣HεяσЧ has a brilliant future♣HεяσЧ has a brilliant future♣HεяσЧ has a brilliant future♣HεяσЧ has a brilliant future♣HεяσЧ has a brilliant future♣HεяσЧ has a brilliant future♣HεяσЧ has a brilliant future♣HεяσЧ has a brilliant future♣HεяσЧ has a brilliant future♣HεяσЧ has a brilliant future

La ben size son olarak tamamladıgım oyunu yollamamışım ki :s
%96 lık bölumu yollamişim.Oyunu yeniden indirirseniz iyi olur % 100 luk oyunu paylaştım.
Oyunda illaki hata bulabilirsiniz ama fazla dikkat çekici degildir

♣HεяσЧ isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 06-29-2009, 16:40   #16 (permalink)
As Takım

Tecrübe Puanı:
118 Eric[P]onti` has much to be proud ofEric[P]onti` has much to be proud ofEric[P]onti` has much to be proud ofEric[P]onti` has much to be proud ofEric[P]onti` has much to be proud ofEric[P]onti` has much to be proud ofEric[P]onti` has much to be proud ofEric[P]onti` has much to be proud ofEric[P]onti` has much to be proud ofEric[P]onti` has much to be proud of

Captain Tsubasa Angel Wings:
Link Görüntüleyemezsiniz Üye Olmanız Gerekiyor ?

Ber Şimdi Bunu İndirdim Bu FuLL Mu Deilmi

Alt 06-29-2009, 17:19   #17 (permalink)
Yeni Transfer

ryo82 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı:
14 ryo82 is on a distinguished road

ewet oyun gerçekten çok güzel olmuş değişikler süper tsubasaya ve nietoya dicek yok
tam daha miilli takımları incelemedim ama tsubasa ve misaki gruplarını bitirdim hani denge mevzusu gerçekten çok güzel olmuş

oynarken illa yeneceğim die oraya buraya pas atma işi gerçekten ölmüş kapıyorlar misakiyle çalım atmakta zorlaşmış
oyunun geri planın daki değişikler ayrıca bir güzel gol sonrası sevinmede oyuncunun gücüyle alakalı daha hızlı koşuyo yanlış anlamadıysam
ve nietoya ceaan head eklenmiş kafa olarak o bana kafi şutlara dicek yok gidişleri bir harika
HEROY zaten bu konuda uçmuş

yapımda emeği geçen herkese çok teşekkürler arkadaşlar umarım bu gibioyunların devamınıda görürüz.
ryo82 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 06-29-2009, 17:37   #18 (permalink)
<♣Hacκßч√HεяσЧ

♣HεяσЧ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı:
100 ♣HεяσЧ has a brilliant future♣HεяσЧ has a brilliant future♣HεяσЧ has a brilliant future♣HεяσЧ has a brilliant future♣HεяσЧ has a brilliant future♣HεяσЧ has a brilliant future♣HεяσЧ has a brilliant future♣HεяσЧ has a brilliant future♣HεяσЧ has a brilliant future♣HεяσЧ has a brilliant future♣HεяσЧ has a brilliant future

ericponti ilk sayfadan şimdi istedigin linki indirebilirsin 2 side % 100 luktur
milli taakimlarda arjantin maçindan önceki raakibi geçin ve arjantin maçina gelin işte ordaki videodan anlıyacagnız uzerine sky wing şutu geliyor. Birde gene arjantin maçlarinda özel şutumuzu kaaleciler tutmu gelen şut dikkatinizi çektimi? bu şut hyuga ve tsubasanin ultimate vole adli ikili şutu!!

Konu ♣HεяσЧ tarafından (06-29-2009 Saat 17:42 ) değiştirilmiştir.
♣HεяσЧ isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 06-29-2009, 19:01   #19 (permalink)
As Takım

Tecrübe Puanı:

Peki Bendekini Oynasam Bi Sorun Cıkarmı Baya İlerledmde .D

Alt 06-29-2009, 19:10   #20 (permalink)
Kadro Dışı

Tecrübe Puanı:
0 theskeletor is on a distinguished road

teşekkürler ellerinize sağlık arkadaşlar
theskeletor isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Bookmarks

Etiket
angel, captain, tsubasa, wings

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil