evet arkadaşlar başlıktanda anlaşılacağı üzere çok özel karşılaşmalar bunlar.çocukluğumdaki atari döneminden beri aklımda olan projeyi gerçekleştirdim ve bunları sizinle paylaşmak istedim.aşağıdaki linkte 3 farklı nes dosyası var.1. klasörde japon milli takım oyuncularını karşı karşıya getirdim.oyuncu dağılımını güçlere göre bir bize bir rakibe verdim
1.Klasör: Japonya vs. Japonya:
Bizim Takım: 01-Wakashimazu, 02-Kishida, 03-Jitou, 04-İshizaki, 05-Sorimachi, 06-Kazu, 07-Masao, 08-Izawa, 09-Sano, 10-Tsubasa, 11-Misugi
Rakip Takım: 01-Wakabayshi, 02-Souda, 03-Takasugi, 04-Urabe, 05-Sawada, 06-Kisugi, 07-Taki, 08-Matsuyama, 09-Hyüga, 10-Misaki, 11-Nitta
2.klasörde amerika kıtasındaki oyuncular ile avrupa kıtasındaki oyuncuları karşı karşıya getirdim.
2.Klasör: Amerika Karması vs. Avrupa Karması:
Bizim Takım: 01-Gertize, 02-Dirceu, 03-Santamaria, 04-Galvan, 05-Espenas, 06-Pascal, 07-Zagalo, 08-Carlos, 09-Diaz, 10-Coimbra, 11-R.Victorino
Rakip Takım: 01-Müller, 02-Stewe Rabson, 03-Mezza, 04-Libuta, 05-Kaltz, 06-Isurazu, 07-Schester, 08-Rampion, 09-Napoleon, 10-Pierre, 11-Schneider
3.Klasörde ise oyundaki tüm yıldızları biz ve rakip arasında eşit şekilde paylaştırdım.
3.Klasör: Allstar-A vs. Allstar-B:
Bizim Takım: 01-Gertize, 02-Souda, 03-Dirceu, 04-Libuta, 05-Kaltz, 06-Pascal,
07-R.Victorian, 08-Carlos, 09-Diaz, 10-Tsubasa, 11-Schneider
Rakip Takım: 01-Wakabayashi, 02-Jitou, 03-Mezza, 04-Galvan, 05-Isurazu, 06-Misugi, 07-Napoleon, 08-Misaki, 09-Hyüga, 10-Coimbra, 11-Pierre
kadrolar böyle 3 ayrı nes romu editlememin sebebi forma renklerini ayarladım her bi karşılaşmada hemebizim hem rakibin forma renkleri farklı.indirdiğiniz linkteki winrar arşivi içinde 3 nes romu dışında birde virtuanes emulatörü var o emulatörün içinde cheat code klasörü içinde 3 karşılaşmanında vct.dosyası var.hangi klasördeki romu açarsanız hile kodu bölümünde aynı adla vct. dosyasını yükleyin.mesela amerika karması ile avrupa karması romunu açtıysanız oyunu başlattıktan sonra herhangi bi takımdan açın ve emulatörden toolsa girip ordanda cheat code bölümünden load diyin dosya türü bölümünden all files diyin 3 vct. dosyasıda görünecektir amerika karması vs. avrupa karması vct. dosyasını yükleyin ve oyuna başlayın.yanlız isimler uygun olsun diye japonya vs. japonya vct. dosyasını 16.takımdan açın.isterseniz başka takımdanda açabilirsiniz.level ve enerji kodlarını girmedim bende kilitleniyor siz isterseniz girin bi deneyin bakalım belki sizde kilitlenmez.
Download Linki: [hide]Link Görüntüleyemezsiniz Üye Olmanız Gerekiyor ?[/hide]
Oyundan resimler:
Link Görüntüleyemezsiniz Üye Olmanız Gerekiyor ? Link Görüntüleyemezsiniz Üye Olmanız Gerekiyor ? Link Görüntüleyemezsiniz Üye Olmanız Gerekiyor ?
Link Görüntüleyemezsiniz Üye Olmanız Gerekiyor ?
Link Görüntüleyemezsiniz Üye Olmanız Gerekiyor ?Link Görüntüleyemezsiniz Üye Olmanız Gerekiyor ? Link Görüntüleyemezsiniz Üye Olmanız Gerekiyor ?