Alıntı:
♣HεяσЧ´isimli üyeden Alıntı
2.versiyonda hatalar yok denilcek kadar az. abartmayın !!!
şut tasarımlarını da laf ettin ya dicek hiç bi şey bulamıyorum sana.eleştirmek için yazılmış bir yazı başka bir şey göremiyorum.İyi günler
|
tamam şuan 2.versiyon çalışıyor fakat şu taktiklerde oyuncu değiştirmede sorun var imleç gözükmüyor kimi kimle değiştirdiğimiz belli olmuyor yani. sorun sanırım oyuna başlamadan önce arka plandaki yağmurdan kaynaklanıyor oyuncu değiştiriken imlec yağmur gibi akıyor çünkü

.ben hack hazırlarken bendede buna benzer bir sorun yapmıştı.ALLSTAR maçında quake sut birkaç kez çekildğinde oyun takılıyor daha var birkaç sorun ama ufak tefek bunlar oyunu oynatmayacak kadar deil
abi kral hackersin valla bak buna bişey demiyorum ha sakın yanlış anlama şuan senin yapabileceklerini yapabilecek birilerinide görmedim olsa bile senden kopyalamışlardır.
şutlara gelince demek istediğim şu şuta ilk vuruş anları çok iyi güzel fakat şut gidişleri bir iki şut dışında diğerleri çok kötü bence tabi bu bana göre böyle başkası için bilemem zevkler ve renkler tartışılmazmış...oyun şekil olarak güzel fakat senaryo yok gibi ara sahnelerde yok açıkca söylüyorum abi sakın banlama ama ha

birkere oynadım ama birdaha oynayacağımı hiç sanmıyorum.