Merhaba Arkadaşlar ilk ve son hackimi sislerle paylaşmak istiyorum.Yapmış olduğum oyun Besiktasın 2010-2011 Türkiye ligi ve Avrupa kupalarındaki Maçlarını içeriyor.
32 Takımlık oyunda ilk 15 takım türkiye ligi Geri kalanlar avrupa maçları Yapmam 4 ayımı aldı ama olsun bence deydi güzel bir oyun yaptığımı düşünüyorum.
Umarım sizde oynarken keyif alırsınız özellikle 22 ve son 2 takımıla oynamak cok heyecanlı.
Oyundan biraz bahsedersek 2010-2011 sezonundaki tüm transferler mevcut son güncel kadrolar oyuncu sayısı yettikçe takımlara dağıtmaya çalıştım.
Kimi rakip takımda 1 özel oyuncu varken kimisinde 10 kişiye kadar çıkıyo Avrupadaki Takımların Herbirinde Muhakkak en az 1 özel adam var.
Bizim takıma Gelince Bu Seneki bütün oyuncular var.Ayrıca Oyuna Birkaç süpriz Ekledim Hoşunuza gideceğinden eminim.Oyun İçerisindeki tüm videolar değiştirildi hepsi bir hikayeye göre hazırlandı.Her video bir sonraki video ile bağlantılı umarım beyenirsiniz neyse lafı daha fazla uzatmiyim hepinize şimdiden iyi oyunlar arkadaşlar
işte link
Link Görüntüleyemezsiniz Üye Olmanız Gerekiyor ?
Alternatif link
Link Görüntüleyemezsiniz Üye Olmanız Gerekiyor ?