evet tsubasa aşıkları büyük deha(wakashimazu) kendini konuşturmaya devam ediyor; yine bir hafta on gün önce yayımladığı yeni hackının vidyosunu ilgiyle sunuyorum, bu kez tek maçlık değil çok bölümlü editlemiş çünkü contunue bölümü devam ediyor... bu adam nasıl her ay yeni senaryolar üretip hackleme yapıyor bilmiyorum ama kendisinin bi dahi olduğunu biliyorum... saygılarrr
hepsini koysaymıydım bilmiyorum... anladığım kadarıyla wakashimazu fantastik gotik içeriklerden hoşlanıyor mesala ninja gaiden oyununda olduğu gibi...ki gaiden serisinin ilkindekinden müzik aktarımı yapmış ve karanlık görselliğine ağırlık vermiş bu onun ne kadar etkilendiğinide bi bakıma gösteriyor...(gerçektende ninja gaidenin bölümlerini geçtikçe bölüm sonlarında gösterilen görsellik çok etkileyici yapılan en iyi nes oyunlarından)
herneyse saat 4 oldu yahu sabah olacak neredeyse, uykusuz işe gidecem annem babamla papaz olacam (tabi onlar tsubasa aşığı olmadıkları için beni anlayamıyorlar) görüşmek üzere canım kardeşlerim tsubasa ailem byyyyyy
Konu Hiena tarafından (10-06-2011 Saat 02:16 ) değiştirilmiştir..
bi ara kendisine ait olduğunu düşündüğüm siteye girmiştim vidyoları yer alıyordu game download sekmesine tıkladığımda kayıt felan vardı herhalde paralı idi ama ingilizcem çok az nasıl olur bilmiyorum kartlamı başka bir şeymi bi anlasam, parasıyla alıp oynamaya vede paylaşmaya dünden razıyım...
bi ara kendisine ait olduğunu düşündüğüm siteye girmiştim vidyoları yer alıyordu game download sekmesine tıkladığımda kayıt felan vardı herhalde paralı idi ama ingilizcem çok az nasıl olur bilmiyorum kartlamı başka bir şeymi bi anlasam, parasıyla alıp oynamaya vede paylaşmaya dünden razıyım...