Alıntı:
ftderbeder´isimli üyeden Alıntı
su an pek belli olmasada 6 maçlık 2 seri olabilir duruma göre seri halinde yapabilirm..
|
Benim kanaatimce oyunun 4 ya da 6 maçlık olması daha iyi.Böylece rakip takıma daha fazla özel oyuncu verilebilir.;(Ben şahsen tek maçtan ibaret yaptım ve bütün doğru düzgün paslaşıp şut çeken oyuncuları rakip takıma aldım)
Bu arada şunu farkettim.Schneider Carlos Esperelda Beleaf Robson Lorimar Lopez ve savunmada Libuta Galvan Ishizaki Dottil Amaral Metzer Kaltz gibi oyuncular rakip takıma verilmek için çok daha uygun.Diğerleri gibi topa vurur gibi yapıp vurmamazlık etmiyorlar.Topu aldıkları gibi kaleye şut çekiyorlar.Aralarında gereksiz paslaşmalar yapmıyorlar ve sıklıkla şut çekiyorlar.Japonya takımı öncesindeki rakip oyuncuların çoğu ise 5 para etmez.Gereksiz paslaşmalarla ve topu dışarıya atarak can sıkıyorlar
Aman oyununuzu kolay yapmayın ya da bir takıma paso özel şutçu eklemeyin.Çok sıkıcı oluyor.Çok fazla özel şut şut olunca insanın gözünde bayağılaşıyor.(Özel şut çekmek her babayiğin harcı olmamalı)
Gerçi siz bilirsiniz.Benimkisi sadece bir tavsiye ya da istek
Yeni hack oyununuzu sabırsızlıkla bekliyorum.