Sitemize belli başlı kurallara çerçevesinde hack yarışması yapmayı düşünüyoruz. Katılmak isteyenlerin bu kısma adlarını yazdırmaları gerekmektedir. Adlarını yazdırdıktan sonra konu ile ilgili geniş bilgi özel mesaj yolu ile gönderilecektir.
Gerekli görülen ilgi çerçevesinde düzenlenip düzenlenmeyeceği belli olacaktır.
BİLGİNİZE
Birde acı biberi oldu bu dargınlık
Bakışlarında yokluk
Gülüşlerinde sessiz bir elveda…
Şimdi , şimdi demişken ;
Yıllar.. hani o yıllar…
Sana bana bize neler katmıştı.?
Sorular hep kudurur içimde
Yanıt veren yok
Şiirler sadece şiir oldukları için var.
Peki ya sorular….?
Yalan olduğuna inandırdım kendimi
Herşeyi olduğu gibi kabullendim
Neydi ben deki bu değişim ?
İnan, inan ki hangi soruyu sorsan,
Hangi tümleci koysan özne yerine,
Yine yanıtsız , yine kelamsız…
Bardak bardak- oluk oluk akıyor birşeyler…
Yalnızca yıllarmıydı bizden geçen,
Yoksa acı tatlı hatıralar mı…?
Hiç plaktan müzik dinledin mi dargınım?
Ben dinledim… Bom boş bakışlarda dinledim hemde…
Her dinleyişte birşeyler ürperdi benliğimde…
Tek bir cevap için ne kadar çabalasamda…
Geç kalıyorum her zaman yarına..
Şehrin kuru gürültüsünden bir ‘’hav’’ duyar gibi
İstanbul’un karanlığında kendimi hırpalar gibi
Gecenin suküt etmesini beklerken,
Sonu olan yine ben oluyorum…
Bana bir kez sorsaydın eğer,
Kızgın bir bakışta yeterdi konuşmam için
Yada bir güvercin, yada yada yada…
Ama bilki ;
Bil ki söylerdim …
Herşeyin, ama tüm herşeyin;
Anın, zamanın, günün , tarihin, saatin, yılın, beklemenin, ağlamanın, gülmenin… ve belkide öksürmenin… ......................
J.K 16-03-2012 04:17
Konu Cyber-Warrior tarafından (10-19-2011 Saat 18:34 ) değiştirilmiştir..
Umarım öncekilere benzemez... Yarışmaya katılanlar genelde hacklerini bitiremeyip paylaşamıyordu , inşallah böyle bir şey ile karşılaşmayız. Yarışmaya katılıcak olan arkadaşlara şimdiden başarılar...
NOT (Üyeler İçin);İstenilen sürede ve sayıda maç ayarını yapabilirler,bunda bir kısıltma söz konusu değil.Kim nasıl uygun görüyorsa kendi oyununa o şekilde yapabilir.Yarışmaya vakti olan herkes katılabilir.Uygun görülürse hediyeler de verilebilir.
Bence de çok uzun soluklu çalışmalar olmasın. Sonuçta bu bir yarışma ve ne kadar kısa ve öz olursa bu işin mimarları bu işe o kadar motive olur. 6 maçlık falan olabilir mesela.
Yönetim arasında da böyle bir çalışma yapılabilir aslında. Buna vakti olan herkesin katılacağını, kimsenin bundan kaçacağını sanmıyorum. Tabii dediğim gibi vakitleri varsa. Mesela benim Ramazan sonrası biraz daha fazla vaktim olacak ve zaten o tarihler için bir hack çalışması düşünüyordum ve bu çalışmayı hem yarışmaya sokarım hem de kendimin ve birçok kişinin amaçlarını/isteklerini tatmin etmiş olurum. Buna da hiçbirimiz rekabet duygusuyla bakmamalıyız; güzel bir veri ortaya koyup insanlara sunmalıyız. Hem bu şekilde eğlenmiş de oluruz. Yani bu işi eğlence olsun diye yapmalıyız.
bende bu sefer önceki yarışmanın öcünü almak istiyorum aksiliklerden dolayı bir türlü yapamamıştım bu sefer düzgün bir şekilde hackimi yapıp yarışmaya koyacağım.