Tüm Tr.net Ailesi Öncelikle ;
5 Kasım 2007 İle Açmış Oldugum TsubasaTR.NET sitesi ile güzel calışmalar , saglam dostluklar , ve en önemlisi aile ortamı kurabildiğimiz için herkese tesekkürler..Kimi zaman kırgınlıklar yada tartısmalar olsada herkesin burada hatırlamak istediği şeylerin oldugunu düşünüyorum.
Yapılan Hack Calısmalarına Bakınca;
Çalışmalardan ziyade birbirinizle yakından ilgilenme ve paylaşmadaki samimiyetiniz beni mennun etti.Umarım Üstüne koyarak Sevdiğimiz bu dünyayı ( Captain Tsubasa'dan kasıt) daha da ilerletiriz.Artık Ben kendi adıma sadece sitede bulunuyorum.İş Hayatı beni boguyor ancak sizler yaşlarınız ilerlemeden boş zamanlarınızda burada kalıcı eserler bırakın derim.Buda Tavsiye olsun
Birde acı biberi oldu bu dargınlık
Bakışlarında yokluk
Gülüşlerinde sessiz bir elveda…
Şimdi , şimdi demişken ;
Yıllar.. hani o yıllar…
Sana bana bize neler katmıştı.?
Sorular hep kudurur içimde
Yanıt veren yok
Şiirler sadece şiir oldukları için var.
Peki ya sorular….?
Yalan olduğuna inandırdım kendimi
Herşeyi olduğu gibi kabullendim
Neydi ben deki bu değişim ?
İnan, inan ki hangi soruyu sorsan,
Hangi tümleci koysan özne yerine,
Yine yanıtsız , yine kelamsız…
Bardak bardak- oluk oluk akıyor birşeyler…
Yalnızca yıllarmıydı bizden geçen,
Yoksa acı tatlı hatıralar mı…?
Hiç plaktan müzik dinledin mi dargınım?
Ben dinledim… Bom boş bakışlarda dinledim hemde…
Her dinleyişte birşeyler ürperdi benliğimde…
Tek bir cevap için ne kadar çabalasamda…
Geç kalıyorum her zaman yarına..
Şehrin kuru gürültüsünden bir ‘’hav’’ duyar gibi
İstanbul’un karanlığında kendimi hırpalar gibi
Gecenin suküt etmesini beklerken,
Sonu olan yine ben oluyorum…
Bana bir kez sorsaydın eğer,
Kızgın bir bakışta yeterdi konuşmam için
Yada bir güvercin, yada yada yada…
Ama bilki ;
Bil ki söylerdim …
Herşeyin, ama tüm herşeyin;
Anın, zamanın, günün , tarihin, saatin, yılın, beklemenin, ağlamanın, gülmenin… ve belkide öksürmenin… ......................
J.K 16-03-2012 04:17
Konu Jack Kerr tarafından (12-04-2009 Saat 22:33 ) değiştirilmiştir..
Her sitede bir kaç kendini bilmez çıkıyor.Bizim sitemizde de çıkmıştı çıkacaktır illaki önemli olan bunlardan arınmaktı.Biz birbirimize karşı bir duruş belirlemişiz kimse haddini aşmıyor.Saygı sonsuz olunca gerçekten vazgeçilmez bir site haline geldi...
Üyeler!:
Ben hack yapamayan ama yapmak isteyen üye olursa yardım etmeye karar verdim...
İsteyen olursa msn aracılığıyla yada PM aracılığıyla bana ulaşabilirler 7/24 olmasada 5/13 pc başındayım:D
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Evet bende diyecek sadece "Hayırlısı" sözcüğünü bulabildim bu başlıkta. İnşallah kardeşliğimiz herzaman böylesine devam eder...
Hepsi birleşip bir çalışma yapamaz... Bu iş tek kişilik veya en fazla iki kişiliktir. Yani; bu tutmuş, bu kesmiş, bu pişirmiş, bu yemiş olayı değil bu... Sonuçta bir kişi editleyecek... Sırayla herkes bir şeyler editleyip birbirine gönderemez. Bir kişi senaryo yazar ve bir kişi de editleme işini yapabiilir. Bu şekilde olabilir. Yani en fazla iki kişi ile olacak bir iş...