2 aydır tasarladığım herşeyden bağımsız hikayeye başlıyorum sonunda kötü oldu gibi ama olsun ben yazarkende mutlu oluyorum ayrıca sonraki bölümler daha güzel olcak çünkü bu bölüm işin hikaye kısmı
ESKİ DÜNYA
Büyük yaratıcı ilk dünyayı yarattığında her şey şimdikinde daha farklıydı tüm kıtalar birleşikti ve her yer ılımandı ve neredeyse tüm hayvanlar evcilleştirilebiliyordu.Büyük Yaratıcı Dünya’daki olayları yönlendirmesi ve düzeni sağlaması için bir tanrılar konseyi yarattı. Bu tanrıların sonsuz güçleri yoktu sadece doğa olaylarındaki düzeni sağlamak ve dilekleri yerine getirebilecek kadar güçlüydüler. Her tanrının bir görevi vardı: Doğa tanrısı iyilik ve kötülük tanrısı ve bunun gibi şeyler.Ayrıca dünyanın ulaşılması en zor yerinde bir gizli güç saklıydı büyük yaratıcı buna ulaşanlara büyük bir güç kuvvet çeviklik ve zeka verecekti ama Tanrılar konseyi dışındakilerden başka kimsenin haberi yoktu.
Tüm uluslar iyi tanrılara inanmışlar hep çünkü hiç kötü olmayınca hayatları hep huzurlu geçmiş. Ama Büyük Yaratıcı bunu istemiyormuş çünkü iyilik ve kötülüğün bir dengesi olması gerekiyor. Hırs ve kıskançlık gibi kötülükten gelen duygular olmazsa dünya asla gelişemezdi. Bu yüzden kötülük tanrısını uyarmış ya kendine inananlar bulursun ya da seni ölümlü yaparım demiş. Bu durumda ne yapacağını bilemeyen kötülük tanrısı kendilerine inanmaları için bir ulusa gizli güçten bahsetmiş kendisine inanırlarsa yerini göstereceğini söylemiş.Bunun üzerine Büyük Yaratıcı kötülük tanrısını dünyaya göndermiş bundan sonra da diğer tanrılara düzeni korumalarını emretmiş.
Bunun üzerine kötülük tanrısı kendine inananları toplamış ve bu gizli gücü ele geçirmeye doğru gitmiş.Bu kötü uluslardan biri hayvan evcilleştirmede ustaymış orduda en çok 3 boynuzlu siyah gergedanlar yaygınmış diğeri ise alev ulusu dünyadaki sıcaklığı hissederek ondan ateş yaratıp kullanan ulus.
Diğer tanrılar kendilerine inanları uyardı. Doğa tanrısı Yaprak uslunu (doğanın en büyük nimet olduğuna inan ve her türlü doğal elementi hareket ettirebilen ulus toprağı ve suyu yani)
3. olan ise bilgelik tanrısına tapan ulus beyin gücüyle her şeyi kontrol edebilirler.
4.Ninjalar bunlardan kötü olanlarda var iyi olanlarda. kötüler hırsızlıkla geçinirler çeviktirler. Chakra denen içlerindeki güçleri değişik biçimde kullanmayı öğrendiler ve bunları savaşta fiziksel ya da zihinsel güç olarak kullanabiliyorlar.Ayrıca dövüş sanatlarını kullanırlar.
Bu dört değişik stilleri kullanan ulustan iyi olanlar kötülerle baş edemediler ve eski kötülük tanrısı Hokoga gizli gücün olduğu yere yaklaştı bunun sonucunda Tanrılar konseyi eski kötülük tanrısıyla anlaşma yapmaya karar verdi.
Tanrılar konseyi başkanı iyilik tanrısı ortaya çıktı: Dur yeter artık Hokoga bu gücü dünyayı ele geçirmek ve tüm insanları kölen yapman için istediğini biliyoruz ve buna izin veremeyiz.
Hokoga: Sizin beni engelleyecek gücünüz yok siz sadece düzeni koruyabilirsiniz sonsuz gücünüz yok ne yapmayı düşünüyorsunuz?.
İyilik Tanrısı: Bir anlaşma o gücü bırakman karşılığında sana sonsuz hayat verebiliriz biliyorsun biz dilekleri gerçekleştirebiliyoruz dilemen yeter güçten vazgeçip sonsuz hayatı dileyebilirsin.
Hokoga: Olmaz sefil bir sonsuz hayattansa kral gibi bir hayat daha iyi. Hem ben bunu teklif etsem de başka biri bu güce bir gün ulaşacak kötülük her zaman iyilikten daha üstündür ve öylede kalacak.
İyilik Tanrısı Düşünür ve kötülük her zaman daha üstün kalacak lafı aklına takılır: Kanıtla o zaman
Hokoga: Ne? Nasıl ?
İyilik Tanrısı: Tamam o zaman anlaşma şöyle olacak. Yeni bir dünya yaratılcak bu
Dünyada gizli güç olmayacak sen ve yandaş ulusların için ayrı bir dünya yaratıcaz ve karşına senin yandaşlarına eşit sayıda iyi ulusların insanlarından askerlerinden koyacağız ve iki tarafta yeni dünyada her 50 yılda bir kendine10 tane yetiştireceği gençler seçecek ama iyiler iyi olan gençleri kötülerde kötü olan gençleri seçecekler savaşı bu gençler yapacak ve eğer Hokoga sen haklıysan mutlaka bu turnuvalardan birini kötüler kazanacaktır. Eğer kötüler kazanırsa sen gizli güce sahip olacaksın ve dünyaya döneceksin ayrıca sonsuz hayatında sende kalacak.Kısaca böyle diğer formaliteleri söylemeye gerek yok kabul edip diliyor musun?
Hokoga: Kendimden eminim ve kabul edip diliyorum.
2008 Japonya
Daichi 16 yaşında 1.80 boyunda siyah saçlı bir Japon genci ailesinin Dövüş Sanatları öğreten bir eğitim merkezi var ve baş öğretmenleri annesi ile babası ve dedesi.
Dedesi: Daichi uyan seni tembel çocuk saat 05:00 oldu çok uyudun
Daichi: Dede 2 saat daha lütfen okul 3 saat sonra başlıyor
Dede: Daichi sabahları sana dövüş sanatlarını öğretmek zorundayız diğer zamanlar okul ve ders tüm zamanını alıyor
(sert bir şaplak enseye) Daichi: Ahhh!! Tamam uyandım offf .
Dede: Şimdi tekvando çalışçaz ama önce ısınmak için yarım saat boyunca koş
Daichi: tamam tamam alıştım zaten.Off niye bu dövüş sanatlarını öğrenmek zorundayım :( ben onlar gibi öğretmen olmak istemiyorum. Bir Metal grubunda solist olmak istiyorum :D