Arkadaşlar yeni bir projeye başlıyorum ama bunun için tüm foruma ihtiyacım var gerekli açıklamaları aşağıda bulabilirsiniz
KURALLAR
-Eğer maç esnasında bir adamı kayarak uçurursa bir oyuncu ve ekran siyah beyaz olursa,kayan oyuncu 1 maç ceza alır,uçan oyuncu ise 2 maç sakat olur.Ama eğer çalım ile oyuncuyu uçurursa biri ve ekran siyah beyaz olursa uçuran ceza almaz ancak uçan 1 maç sakatlanır.
-Misugi maçı 200gücün altında tamamlarsa 1maç,100 gücün altında tamamlarsa 2maç,maçı 0 güç olarak tamamlarsa 10maç oynayamaz.
-Wakabayashi Japonya takımında oynayabilir ancak eğer maçta 2 kere suratı çıkarsa topu yakalarken 3maç,3kere suratı çıkarsa 4maç sakat olur (4kere suratı çıkarsa 5maç sakat olur ve böyle devam eder...)
-Wakabayashi'nin S.G.G.K özelliği olacak.
-Maçlar 25'er dakikalık iki yarı üzerinden oynanacak.
-Yetenek(skill) puanlarına hiç dikkat etmeyin onlar 2-3 de olabilir 70 de olabilir ama siz onlara hiç
bakmayın gerçek bir anime maçı izliyormuş gibi düşünün maçları izlerken.
-Ben takımın antrenman raporunu maçtan önce Mikami ve Katagiri'ye verecem ona göre hangi oyuncuların gelişme gösterdiği hangi oyuncuların ise
düşüş yaşadığını öğrenebilecekler.
-Gazete haberleri olacak.
-Japonya Dünya Kupasına katılabilmek için 6 takımlık bir gruptan 1. veya 2.olarak çıkmaya çalışacak.
***Geldik en önemli maddeye:)***
-Japonya milli takımı maçları için aday kadroyu Mikami ve Katagiri belirleyecek.Maç öncesi ve sonrasında basın toplantıları olacak ve bu basın toplantılarına Mikami ve Katagiri kendi tercihlerine göre 2 veya 3 futbolcuyla beraber katılacak ve forum üyelerinden gelen soruları cevaplayacaklar.Her milli maç sonrası basın toplantısı başlığında anket açılacak ve forum üyeleri tarafından maçın adamı seçilecek.
-Japonya milli takımına ligde olmayan Akai ve Shingo'nun yanısıra Nakanishi'de çağırılabilir.(Ya da herhangi bir japon oyuncu)
-Mikami ve Katagiri özel maç ayarlayabilir.
-Takıma çağırılan ve çağırılmayan oyuncular kendi isteklerine göre röpörtaj verebilirler.Birde gazete işleriyle uğraşmak isteyen olursa ne bileyim futbolcularla röportaj veya maçın özeti ya da maçla ilgili bilgiler felan hazırlamak/vermek isteyen olursa o da tuzu biberi olur Smile
-PES sistemi geçerli olacak yani oyuncuların moralleri olacak.Maçtan önce koyuyeşil-beyaz-mavi-yeşil-turuncu-kırmızı olarak aynı PES'teki gibi oyuncuların moralleri olacak bunuda önceden kağıda yazdığım bu renkleri her futbolcu için ayrı ayrı şansa çekerek belirleyeceğim.
koyuyeşil=futbolcu hastadır ve maçta oynayamaz.
beyaz=futbolcu rakipten 2 level düşük olur
mavi=futbolcu rakipten 1 level düşük olur
yeşil=futbolcu rakiple aynı levelde olur.
turuncu=futbolcu rakipten 1 level üstün olur.
kırmızı=futbolcu rakipten 2 level üstün olur.
Yani moral çok önemli bir faktör bu yüzden takım kurulurken moral faktörüne çok dikkat edilmeli.Maçlardan sonra basın toplantısında futbolcuların moralleri tüm foruma gösterilecek ve duruma göre Mikami ve Katagiriyi eleştirebileceksiniz yani basın mensupları eleştirebilecek Smile
-Maçlardan önce futbolcuların morallerini ben Mikami ve Katagiriye ulaştırıcam ve maç içersinde ne gibi değişiklikler istediklerini sorucam mesela "wakabayashi 1 kere surat çıkarırsa oyundan al" ya da "ikinci yarıda hyuganın yerine sanoyu oyuna al" ya da "misuginin gücü 200lere yaklaşınca oyundan çıkar yerine sawadayı al" gibi.
-Maçlardan önce Scout yani takımın gözlemcileri olarak (bu işi ben yapıcam) rakip takımın önemli oyuncularını ve özelliklerini,mevkilerini vs. Mikami ve Katagiri'ye ileticem onlarda ona göre önlem alacaklar.
-Maçlardan sonra rakip takımların yıldız oyuncularında biri olarak basın toplantısına katılmak isteyen olursa bana söylemesi yeterli olur.Basın toplantısına çağrılmayan japon oyunculardan herhangi biride sadece o basın toplantısına özel olarak rakip takımın futbolcusu olabilir.
-Maçlardan sonra basın toplantısı başlığında maçın özeti yazılacak ve maçın videosu konulacak.Basın toplantısında mantıklı sorular sormak için ya özeti okumanızı ya da maçı izlemenizi tavsiye ederim,çünkü sorular o maçla ve geçmiş/gelecekteki maçlarla ilgili olmak zorunda yani maçta olmayan bir pozisyonu soramazsınız.
Evet maddeler bu kadar.Basın toplantılarında konuşmak için Japonya milli takımından bir oyuncu olmak isteyenler buraya yazabilirler.Ben hazırlıklarımı yapmaya başlıyorum en kısa zamanda bu projeye başlamayı düşünüyorum.
Oyuncu seçimlerini baştan açıyorum çünkü bazı kişiler siteden geçici olarak ayrılıyor bu yüzden sıfırdan oyuncu seçimi tekrar düzenlenecek,istediğiniz oyuncuyu seçmekte özgürsünüz.
BU PROJEDE YER ALANLAR;
Mikami = !?
Katagiri = !?
Tsubasa = ?
Kojiro =
Link Görüntüleyemezsiniz Üye Olmanız Gerekiyor ?
Misaki = ?
Wakashimazu = ?
Shingo = ?
Akai =
Masao = ?
Kazuo = ?
Sano = ?
Matsuyama = ?
Soda =
Jito = ?
Sorimachi = ?
Sawada = ?
Misugi = ?
Morisaki = ?
Nakanishi = ?
Takasugi = ?
İzawa = ?
Taki = ?
İshizaki = ?
Nitta = ?
Kisugi = ?
Gazeteci/Röportajcı = ?
Tsubasa,Kojiro gibi as adamları almak isteyen kişiler forumda uzun süre geçirebilen devamlı forum üyeleri olsun lütfen çünkü genelde tahminim bu oyuncular basın toplantısına çağırılacaktır.
Tüm adamlar seçilecek diye bir şey yok tabiki ben hazırlıklarımı yapana kadar istediğiniz oyuncuyu seçebilirsiniz,inşallah çok güzel ve keyifli bir proje olacak,katılımlarınızı bekliyorum.
Katagiri ve Mikami'yi ben seçeceğim.
DÜNYA KUPASINA KATILMAK İÇİN JAPONYA'NIN BULUNDUĞU GRUP;
KURALLAR;
-Gruptan çıkan 1. ve 2. takımlar direk Dünya Kupasına katılırlar.
-3. ve 4. takımlar ise aralarında bir maç oynayacaklar kazanan takım diğer grupların 3.takımlarıyla beraber play-off lara kalacak.Play-off larda şampiyon olan takım Dünya Kupasına katılabilecek.
F GRUBU
1-Endonezya
2-Çin
3-Malezya
4-Japonya
5-Özbekistan
6-Singapur