Alıntı:
Hiena´isimli üyeden Alıntı
Jordi değil. Johan Cruyff
|
Jordi Cruyff
Jordi Cruyff, (d. 9 Şubat 1974 Amsterdam) Hollandalı bir futbolcudur. Hollanda Milli Futbol Takımı ve AFC Ajax ile Barcelona CF'nin efsanevi oyuncusu
Johan Cruijff'un oğludur. Hollanda Milli Takımı'nın yanı sıra Katalonya Milli Futbol Takımı'nda da forma giymiştir.
Brian Cruyydor bence Johan Cruijff'ten esinlenmiş. Jordi'den değil, çünkü wikipedidede feci şekilde babasının gölgesinde kalmış.Johan Cruijff'a efsanevi oyuncusu dio. Legendary Player :D
Youtube'dede videosunu buldum. Adam Şaka gibi resmen, Fena bişi :D İzleyin Görün...
Link Görüntüleyemezsiniz Üye Olmanız Gerekiyor ?
Filme gelrisek o filmi izledim hatta hyuganın ayağı sakat olamsına rağmen gol atıo felan. Cruyyford 2. maçta takımı 11-1 yenilice sahaya inio kaleye bakıp fena bi şut vuruo top bi sağ bi sol en son kalecinin yüzünün önünden yukarı gidip gol oluo. Drier Rovaşata gibi ama ilk gidişi fena. CT J de ise saçları biraz daha uzun ve o şutu Twin Şut gibi bir kaç topa bölünüp direkt gidio. ama bende hiç bir maçta oynadığını görmedim ve tek CT J SNES oyuunda oynadım onla :D
Ben ct mangalarını hiç okumadım mangada oynadıysa bilemicem. ve bide Levin İsveçlimi ? böle saçı sağ tarfından aşşağı sarkıyo bi gözünü kapatıo o herifmi :D sarışın :D