Ynt: Brian Cruyyford fanları......
Çok havalı bir oyuncu kimseyi kaale almıyor.bence Yocci'nin en büyük yanlışı.böyle bir karizma ile nasıl bir oyuncu hiç bir maçta oynatılmaz anlamıyorum.ha tamam ilk çıktığı seride rakibi kaale almayıp maçta oynamayabilir.ama en azından sonraki serilerde bir maç oynasaydı ya.
sanırım hiçbir seride oynamadı.tsubasa filmlerinide izledim hangisi olduğunu hatırlayamadım ama ordada hollanda ile 2 maç yapıyorlar.ilk maçta Tsubasa yok japonyayı 7-0 yeniyorlar,2.maçta Tsubasa'da katılılıyor.o maçta Cruyyford'a tribünlerde maçı izliyor sonra yanına Wakabayashi geliyor onunla konuşuyorlar bu sefer oynayacak hatta Wakabayashi ile beraber oyuna girecek dedim yine yok.takımı 10-1 yenildi yine girmedi.
yani ne amaçla bu oyuncuyu yaptılar anlamıyorum madem hiç bir maç oynatmayacaksın niye yarattını bu karekteri.çok karizma bi adam bence oynamalıydı ve oynasaydı Tsubasa'nın en büyük rakiplerinden biri olurdu. ben hiç görmedim ama Cruyyford arkadaşımızn bi ps 1 oyunu çözümünde Cruyyford'tan bahsetmiş şutlarının çok sert olduğunu yazmış Tsubasa gibi Cyclone çekebiliyormuş ve eskiden hikayede bu şutla Wakabayashi'nin elini kırmıştı diye yazmış.ben izlemedim ama hangi seride Cruyyford oynuyor yoksa mangadanmı bahsediyor.
İçimizde ki ölüler Dışımızda ki ölüler
İnsan yaşıyorken özgürdür
|