Keşke iyileşmeseydi dediğim oyuncu. İyileşince wy'de harcandı gitti.. 2-3 maçta bir ofsayt taktiği yapıyor o kadar. Bunun dışında maçlarda yüzünü gören cennetlik.
Ahh ahh, nerede o oyuna girdiğinde herkesin yüzünü güldüren ve ümit veren Misugi..
Jun Misugi :D Kojirodan İyi Olmasını sevmediğim halde iyi olan bir oyuncu. Kojiro En iyi Şut atan oyuncudur ama Futbol dediğimiz oyuh şutla bitmiyor :D Misugi Bir Teknik deha :D Diaz felan hatta Tsubasayı bırakın Misugi tek tir. Hiçö bir animede Baş Kahramandan Güçlü ama önünde engel olan bir karakter yoktur ama bu animede var. Tsubasa bile ilk Karşılaşmalarında " Tekniği Benden üstün , O Benden Daha iyi Bir Oyuncu , Kalbi hasta olmasa Nankatsu Kesin Kaybederdi " felan demiştir.
oyunla filmi karıştırmayın oyunda özel pas sut çalım yok çizgide olur o anca havadan top gelince sert röveşata vuruo adamın başka birşeyi yok oyunda ama çizgifilmde kayma yapsa kesmede yapsa özel hareket gibi kesio kısaca musigi saglıklı şutu olan biri olsa yenilmez bence :)
Konu Devilman tarafından (02-20-2010 Saat 17:21 ) değiştirilmiştir..
misugi tüm oyunculardan çok daha iyi bir oyuncu.kalp hastası olsa bile herkezi rahat geçebiliyor birde hiç kalbi rahatsız olmasa oyun tsubasaya göre olduğu için misugiyide kalp hastası yapıp öle yendi tsubasa yani ben öyle düşünüyorum
futbolda teknik deyince aklıma gelen birkaç oyuncudan biridir
hele fransa maçında oyuna sonradan girip "napaleonu ben hallederim" bu sahneyi 10 kere izlemişimdir
nankatsu musahsi maçında da bu eleman kalbinde rahatszlık olmayaydı tsubasa tarih olurdu yav.. demiştim...
Jun misugi çok kınıyorum.Ciddi bir kalp sorunu var ama buna rağmen top koşturmaya devam ediyor
Kendini düşünmüyorsa bari ailesini düşünsün.Hiç sormuyor kendine ben ölürsem fukara anam babama neolur diye