Ynt: Morizaki fanları
Morisaki'yi, daha sitelere el atmadan, 8 sene önce bir bölümde rövaşata tutarken görmüştüm.o zamanlar morisaki şova mı denk gelirdim hep bilmem :) diğer bir şekilde de twin şutu tuttuğu denk geldi.ama ondan sonra ishizaki kendi kalesine gol atıp morisaki'nin başarısının içine ettiydi :).o yüzden morisaki iyi bir imaj yarattı genelde bende.ct 2 de kötü olmasına rağmen kızamıyordum.orada da galiba (9 yaşlarında falandım)(şu anda 18'im) flamengoyu yendiğim zamanda takım değişince şaşırdım tabi ben :P maça başladık işte.sano idi galiba vole vurdu el açtım.(tabi 9 yaşında el ve yumruk yapma kurallarım vardı süper olursa yumruk, öbürleri el çeken adam tehlikeli ise vole kafalarda da yumruk falan.bi baktım eline yapıştırdı.dedim heralde bu kalecide el yapacaz.sonra biri normal vurdu.el açtım yedi.daha sonra ise bir kere daha vole geldi.bu seferde surato yaptı.(yüzü gözü çıkınca daha da bi çoğaldı değeri gözümde :P) sonra nitta ile hayabusa vurdum gk çeldi sinirlendim falan.bu kadar zevkli ortamda babam artık kapat dedi.çünkü saat 1 idi.(işin özü şu ki sabah 9 da başına oturup, akşam 1 de bıraktım.tabi 3-4 saat oynamadan adaptör takılı geçti.) sonra zaten şifre mifre nerde gene en baştan sao paulo :)
Müthiş Anılar...